O czym Ty mowisz?
Co to za gazeta ND? - Nasz Dziennik? Ta Rydzykowa gazeta? Nie wydaje mi się żeby tam był wywiad z Ptakiem.
Ten wywiad znalazł się w Dzienniku.
Z kolei stawianie Dziennika w jednej linii z Super Expressem i Faktem świadczy o tym, ze chyba nie czytałeś tych gazet.
Dwie pierwsze to zdecydowanie tabloidy, zaś Dziennik to gazeta opniotwórcza której najbliżej jest do Gazety Wyborczej.
SE, Fakt i ND to gazety-brukowce. One z zyja wlasnie z takich idiotycznych komentarzy czy wywiadow.
O czym Ty mowisz?
Co to za gazeta ND? - Nasz Dziennik? Ta Rydzykowa gazeta? Nie wydaje mi się żeby tam był wywiad z Ptakiem.
Z kolei stawianie Dziennika w jednej linii z Super Expressem i Faktem świadczy o tym, ze chyba nie czytałeś tych gazet.
Dwie pierwsze to zdecydowanie tabloidy, zaś Dziennik to gazeta opniotwórcza której najbliżej jest do Gazety Wyborczej.
Nie Nasz Dziennik , tylko Nowy Dziennik
Pierwsze słysze o gazecie takiej jak Nowy Dziennik...coś nowego się ostatnio pojawiło? :> o_O
SE, Fakt i ND to gazety-brukowce. One z zyja wlasnie z takich idiotycznych komentarzy czy wywiadow.
O czym Ty mowisz?
Wejdz chociaz w link podany przez Dejviego i przeczytaj żródlo - Więcej w "Nowym Dzienniku"
GW tez ostatnimi czasy szmaci sie niepotrzebnie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 22/04/2006 18:09
O, prosze.
To w takim razie jednak jest jeszcze jakaś gazeta o podobnej nazwie, ale szczerze mówiąc pierwszy raz o niej słysze.
Ja tą informacje o "Pogoni brazylijskiej albo żadnej" wyczytałem właśnie we wczorajszym wydaniu Dziennika dlatego uważałem, zę to jakaś pomyłka.
EDIT: O lol - wszystko fajnie ilym24 ale ja nie mam dostępu do "największej i najbardziej prestiżowej polskojęzycznej gazety codziennej w USA." (cytat ze strony Nowego Dziennika).
Wątpię, żeby w tej gazecie faktycznie ukazał się wywiad z Ptakiem.
Dalej będe w takim razie bronił swojego zdania, że to pomyłka Onetu a ten wywiad był w "Dzienniku".
W dniu wczorajszym, w godzinach wieczornych Zarząd Pogoni Szczecin rozwiązał za porozumieniem stron kontrakty z następującymi zawodnikami: Vanderlei Goncalves Barbosa "BATATA II", Fabio Costa de Brito "FABIO", Jose Cristiano de Souza "JUNIOR", Antônio Fábio Francez Cavalcante "FABINHO" i Wagner Pires de Almeida "WAGNER".
Jutro piłkarze wyruszą w podróż powrotną do swojego kraju.
I dobrze po co darmozjadom kasę płacic, lepiej sezon dokończyc młodymi chłopakami
W dniu wczorajszym, w godzinach wieczornych Zarząd Pogoni Szczecin rozwiązał za porozumieniem stron kontrakty z następującymi zawodnikami: Vanderlei Goncalves Barbosa "BATATA II", Fabio Costa de Brito "FABIO", Jose Cristiano de Souza "JUNIOR", Antônio Fábio Francez Cavalcante "FABINHO" i Wagner Pires de Almeida "WAGNER".
I dobrze po co darmozjadom kasę płacic, lepiej sezon dokończyc młodymi chłopakami
Zgadzam sie z toba w 100% i ma nadzieje ze tak sie stanie.Mario pewnie bedzie tak chcial zrobic ale nie wiadomo czy Antoni sie na to zagodzi.Choc z drugiej strony odeszlo 5 pilkarzy i trzeba kims zapelnic ta luke wiec chyba Antoni nie bedzie mial wyboru.
Zgadzam sie z toba w 100% i ma nadzieje ze tak sie stanie.Mario pewnie bedzie tak chcial zrobic ale nie wiadomo czy Antoni sie na to zagodzi.Choc z drugiej strony odeszlo 5 pilkarzy i trzeba kims zapelnic ta luke wiec chyba Antoni nie bedzie mial wyboru.
Oby się zgodził na młodych PORTOWCÓW, jeszcze paru kanarków aut i Pogoń bedzię polska.
Na bank gdy będą wzmocnienia Polskie to MARIO będzie chciał kogoś z GKS Bełchatów. Tylko kogo tam pociągnąć może?
Matusiak ! Gdyby on przyszedl to z wolniejszym Edim mógłby stworzyc dobry duet... Jego bolączką są często niewykorzystane sytuacje, ale jest naprawdę godny polecenia, bo w każdym meczu sam sobie wypracowuje kilka okazji...
Garguła- taki rozgrywający by się przydał, może Klepczarek-tylko że to lewa pomoc, a tak jest Grzelak i Cruz
Mario powinien przyjrzec się także chłopakom z II , III i dodatkowo z IV zachodniopomorskiej, może ktoś mu się spodoba Najważniejsze, żeby to byli młodzi zawodnicy z ambicjami .
Na prawą pomoc dobry Sewreyn- rozszalal się teraz w Górniku
Jeśli nie załapałby się do ''nowego'' Lecha to dobry byłby Wachowicz - w dodatku chlopak z Choszczna
Ostatnio edytowany przez: Macias, 25 kwietnia 2006, 13:14 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 25/04/2006 13:59
no i chwała że już ich nie ma.ani Batata III nic nie gral ani wagner a ta reszta to nawet nie wiem jak wyglądajążegnajcie darmozjady.opby to był już koniec brazylyjczyków w Polsce(w Szczecinie dokładniej) i zaczeli Polacy rządzić Niech Mario przekona ptaka, sobie pogadają o transferach i niech sporowadzi Polsków Matuśka czy kogoś tam kogo ma na oku.przecież trener ma decydowac o transferach a prezes mówi czy stać klub czy nie.a nie antek kupi jakis niewolników na bazarze i każe trenerowi aby byli w drużynie.nie tędy droga.może być w kadrze 5-6 brazylijcyków a reszta Polacy.nie każdy brazylyjczyk co sie urodził juz umie grac w noge.mam już ich dość!!!niech wróca z wypożyczenia niektórzy,paru dokupić i dobrze będzie.oby te marzenia sie spełniły a antek swoją myśl"Pogoń będzie brazylijska albo żadna" zmieni po tym jak mu sie to nie udało i cała Polska się smieje z Poogni."Polacy nie gęsi...:
Ostatnio edytowany przez: Zen, 25 kwietnia 2006, 14:19 [1 raz(y)]
Jutro piłkarze wyruszą w podróż powrotną do swojego kraju. Pogońszczecin.pl
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.