właśnie po wrzuceniu tego newsa na stronę cały czas myślę o co A.Ptakowi chodzi
znów nieprzychylne komentarze
a list poparcia dający wyraz, ze spora część kibiców stawiła się z Olem i jest to wyraz sympatii do niego interpretowany jest jako zła atmosfera wokół klubu
teraz wiadomo, że to winna kibiców!
na drugi raz kibice będą siedzieć cicho, bo znów będzie źle
taka wygląda wolność słowa według władzy
to jak to jest, Antoni Ptak liczy się ze słowem kibiców, którzy przychodzą na stadion?
mem też mam taką nadzieję, ale tą wypowiedź interpretuje jako brak porozumienia i obym się mylił
Bo Pan Anotni się z kibicami niestety nie liczy, a potem się dziwi, że są te "nieprzychylne" komentarze...
Najśmieszniejsze jest to że cały czas sie mówi że to Pan Ptak nieustannie finansuje Pogoń z własnych pieniędzy. Ja sie moge tylko częsciowo z tym zgodzic bo Ptak faktycznie dokłada do interesu, i chwała mu za to, ale nie wolno mu zapomnieć, że w tym roku MY kibice do budżetu naszego klubu włożyliśmy również niemałą kwotę (równowartość ponad 100 tys biletów wiosną + prawie 7 tys karnetów i ponad 30 tys biletów jesienią). Tak na moje oko to będzie coś w granicach 2,5-3 mln zł, a to już spory kawał grosza. Do tego dochodzi kasa od Bosmana i Canal+, a na przyszły rok Ptak w końcu wywalczył od miasta forsę od inkasentów (to będzie gdzieś 1,5-2 mln zł). Ciekaw jestem jak długo Pan Ptak zamierza wciskać kibicom teksty w stylu "ja daję kasę wiec ja rządzę" bo robi się naprawdę groteskowo. Wychodzi na to, że niezależnie od swojego obecnego wkładu w budżet klubu objął on już Pogoń w "swoje władanie" i za swoje historyczne zasługi jesteśmy mu winni całkowite posłuszeństwo po wsze czasy. A każde odstępstwo od wiary w jego nieomylność może skończyć sie tak jak w Piotrkowie. A przecież działając w porozumieniu ze szczecińskimi kibicami możnaby rozwiązać wiele problemów, których późniejsza eskalacja daje takie efekty jak list protestacyjny. Widocznie Pan Ptak urodził się o 500 lat za późno - w tamtych czasach nie było mowy o demokracji, nikt by mu nie fikał pod nosem i mógłby sobie stworzyć własne królestwo
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 27/12/2004 13:53
W pełni się z Tobą zgadzam Sampaio. Zastanawiam się tylko nad tym jakim cudem bez porozumienia z kibicami Pan Ptak chce zrobić z Pogoni czołową drużyne w Polsce. Prawda jest taka, że bez kibiców Pogoni nie będzie... Świadczą o tym nawet te wpływy do kasy, bo skoro Pan Ptak tak dużo w Pogoń wkłada to bez kibiców musiałby wkładać jeszcze więcej...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Niezbyt poważnie; Majdan w Pogoni możliwe czy nie?? - 27/12/2004 21:29
Wisła ma się kiepsko, sytuacja podobna do sytuacji Pogoni 2 lata temu,wtedy to z Pogoni do Wisły trafił Radosław Majdan.Teraz sytacja mogłaby się odwrócić ,ja bym tego chciał,sam Majdan chciałby (kiedyś) wrócic do Pogoni,ale czy nasz dawidek bedzie chciał Radka? Raczej nie, no i wisła jeszcze płynie....
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wisła ma się kiepsko, sytuacja podobna do sytuacji Pogoni 2 lata temu,wtedy to z Pogoni do Wisły trafił Radosław Majdan.Teraz sytacja mogłaby się odwrócić ,ja bym tego chciał,sam Majdan chciałby (kiedyś) wrócic do Pogoni,ale czy nasz dawidek bedzie chciał Radka? Raczej nie, no i wisła jeszcze płynie....
mysle ze to co siedzieje w wisle to zaslona dymna dizalaczy... btw dzis pokazywali w tv jak kibice wisly robili manifestacje zeby Prezes zostal ogolne... nie wyobrazam sobie czegos takiego w Szczecinie...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 28/12/2004 12:00
A po co w Pogoni Majdan Teraz od kiedy gra w Wisle to jak na niego patrze to mi sie troche zal robi... Taki klub zeby nie mogl sobie jakiegos mlodego, dobrego bramkarza kupic tylko trzymaja tego Majdana.
A w Pogoni on juz sie wogole nie przyda bo mamy Krzysia
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.