Byloby to dobre rozwiazanie kiedy temperatura bylaby jakas normalna, a teraz niedosc ze zimno to spodziewac sie mozna opadow - dobrze to wypadlo wtedy latem (moze nie celujaco, bo bylo strasznie goraco), no moze poza tym czekaniem ;]
Dlaczego np. nie odbedzie sie ta prezentacja na dawnym WDS albo na hali przy Twardowskiego ? prezentacja dla wielkich VIPOW z ktorych 95% nawet 1 meczu nie zaliczy w sezonie
Ale pomysł przedstwienia drużyny dla osób zupełnie nie interesujących się futbolem i garstki uczniów branych z "łapanki" bo inaczej tego nazwać nie mogę jest dla mnie poroniony.
No ale nie zapeszając mam szanse wejść jako VIP więc jak się uda to narzekać nie będe
``Wychowanek Pogoni - Piotr Celeban z dniem dzisiejszym został wypożyczony do drugoligowego Śląska Wrocław. Zawodnik będzie reprezentował barwy wrocławskiego klubu do 30 czerwca 2006 roku``
mozei dobrze niech tam sobie pogra u nas by tylko na lawie siedzial....ale z drugiej strony w Pogoni mialby sie od kogo uczyc
Chlopak ma strasznie zmieszany okres przygotowawczy i watpie aby wywalczyl sobie tam miejsce w 1 składzie Nie wiem czy tutaj mialby sie od kogo uczyc. Co bedzie, jesli okaże sie, ze nasi obroncy sa tragiczni??
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Jeśli Cracovia się uprze i Grzelak tam pójdzie, to nie ma co o to mieć pretensji - taki zawód piłkarza. A "dziękować" można by było tylko Antoniowi, że tak "zachęca" do odejścia jednego z lepszych piłkarzy ligi.
kręci? Ja mu się nie dziwię że chce odejść - skoro był jednym z najlepszych piłkarzy Pogoni, a teraz skazuje się go na ławkę. A rola piłkarza jest taka że piłkarz chce grać i to grać tam gdzie jego chcą.
Jeśli Cracovia się uprze i Grzelak tam pójdzie, to nie ma co o to mieć pretensji - taki zawód piłkarza. A "dziękować" można by było tylko Antoniowi, że tak "zachęca" do odejścia jednego z lepszych piłkarzy ligi.
Ptak sam powiedzial, ze Grzelak i Kazmierczak zostaja w klubie. Jezeli Grzelak na siłe szuka sobie klubu i to jeszcze takich klubow jak Lech, Cracovia, Widzew. Widac, ze w dupie ma kibicow. Kazdy wie, ze Grzelak zawsze nie byl aniolkiem... np. bojka z Matlakiem
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 25/02/2006 13:39
Ale było zajebiscie... Pogadałem sobie z brazyliana "oi amigo" Matheus nawet po Polsku "dzien dobry" powiedzial. Cleisson, Batata, Julcimar zostali w auli i mozna bylo fotki robic z nimi. innych trzeba bylo lapac. Widac, że jest jakiś konflikt miedzy Grzelakiem i Kazmierczakiem, a Ptakiem. Na prezentacji Kazmierczak nie przytuli się do Ptaka jak wszyscy tylko podał reke. Potem mowil, ze on nie tak jak wszyscy po brazylijsku tylko po polsku. Grzelak jak Ptak cos mu powiedzial i odszedl to zrobil mine mowiaca gdzie go ma. Przy autobusie mowili jeszcze, ze to wszystko plotki, ze oni na sile sobie szukaja klubu. Ktos to zmysla.
Wozniak mowil mi jeszcze, ze Boris wcale nie jest gorszy od Neneci ale bedzie bronil ten drugi. Mowil tez, ze szkoda ze odszedl Fabiniak, ale w rywalizacji z Brazylijczykiem stal na straconej pozycji, jednak nie dlatego, ze gorzej bronil...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 25/02/2006 14:33
a na tym zdj. co jest cała druzyna Pogoni ...to kto to jest ten co stoi koło Rodrigo może ktoś wie?? Matlak jest i Elton...Amaral swój chyba ulubiony znak na wszystkich fotkach pokazuje heheh lubie goscia...wogole wszystkich lubie :d Panika niema albo sie schował gdzies za Woźniakiem ...Grzelak i Kaziu w dupie mają to oczywiscie te całe foty :/ nielubie typów
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.