Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/12/2004 17:27
co do tego ze niebedzie miejsca dla Matlaka i Bugaja to troche tego nierozumiem po co pozbywac sie ludzi ktozy sa wartosciowumi zawodnikali niezarabieja duzo i nawet jesli by niegrali w pierwszum skladzie to zawsze noze sie przedazyc kontuzja komus z pierwszej 11 i wtedy jak milar lub ten nowy z brazulji bedzie kontuzjowany to kto wejdzie ?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/12/2004 18:09
co do transferow to z tego co wiem brozkowie byli na testach w West Hamie ale jak narazie propozycji kupna niema oficjalnie Pawel napewno by sie przydal obok Milara bo obecnie nie widze zednego lepszego mlodego napastnika polskiego a co do kaczmarka to to jest lewy pomocnik wiec konkurencja dla grzelaka wiec troche by niepasowal no chyba ze sie dopasuje bo niewatpniwie jest talentem
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/12/2004 18:38
Według mnie Poledica to ciekawy zawodnik i fajnie by było jakby znalazł się w Pogoni. Trudno sie dziwić że zrezygnowała z niego Legia najlepiej czujšca sie w grze trójkš obrońców skoro Poledica to piłkaż który najlepiej czuje się w systemie 4-4-2 ....
Ciekawe co z tym dwu metrowym czechem co był u nas na testach , czy z niego zrezygnowano czy nie ...
No i zobaczymy kogo przywiezie Dawidek z Brazylii , ostanio trafił w 10 i przywiózł Milara ...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/12/2004 20:54
oby teraz wrocil chocby z Milarem...Co do Poledicy..Zawodnik swietny jak na swoj wzrost technicznie,jednak,jak sie go obserwuje-kiepski taktycznie.Czesto zapedza sie pod bramke,zostawiajac luke w obronie.W meczu pucharowym z Pogonia gral beznadziejnie.W barwach Legii swietnie zagral w Wiedniu z Austria Wieden-chodzil ladnie po skrzydle,dosrodkowywal-niewatpliwie jest to ciekawy zawodnik,jednak plotki jakoby przez jego przyjscie mialo zabraknac miejsca dla Matlaka...rozumiem jeszcze ,ze Olo nie spelnial oczekiwan,bo nie spelnial,ale Matlak jest obecnie moim zdaniem najlepszym lewym w lidze.Najwiekszy walczak i swietne stale fragmenty gry-jak nie bedzie Ola to tylko on moze przyjac opaske kapitana,jak w Warszawie i spisywal sie jako kapitan lepiej niz Olo...z dwoch zawodnikow-Matlak i Poledica-wole Matlaka.Ale moze uda sie ich dwoch wkomponowac w sklad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/12/2004 23:17
Co wy sie martwicie Milerem Ptak wciska nam jakies ciemnoty najpierw z tym wyporzyczeniem ze Milar mial by grac w swojim poprzednim klubie a te wyporzyczenie mialo byc do marca bo liga tam trwa styczen-czerwiec a co do obecnej sytuacji to miler powiedzial ze wszystko zalezy od Ptaka tak wiec widze ze niem sie czym martwic w sprawie milara pozdro.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 21/12/2004 23:41
Tak wracając do Poledicy wydaje mi się,że jest to zawodnik godny uwagi zwarzywszy na to jak wypowiadają sie o nim kibice Legii ,którzy chcą żeby Mirko został w ich klubie.Tak więc może być Poledica ,ale ja i tak wole Kusia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 22/12/2004 16:20Bliski odejścia z klubu jest Mirko Poledica. Pojawiła się dla niego oferta z Pogoni Szczecin. Decyzje i konkretne negocjacje mają się rozpocząć po tym, jak z Brazylii wróci menedżer zespołu Dawid Ptak, chyba że właśnie w Ameryce Płd. znajdzie on solidnego obrońcę.
Trwają rozmowy w sprawie transferów Marcina Chmiesta (GKS Bełchatów) oraz Sebastiana Szałachowskiego (Górnik Łęczna). Na razie Legia nie jest zainteresowana pozyskaniem piłkarzy Zagłębia Sosnowiec Przemysława Pitrego oraz Marcina Lachowskiego. W grę nie wchodzą także Łukasz Garguła (Bełchatów) i Rafał Grzelak (Pogoń). Działacze Legii zastanawiają się nad przydatnością do zespołu Marcina Kaczmarka z KSZO Ostrowiec. Przemysław Kaźmierczak (Pogoń) i Konrad Gołoś (Polonia Warszawa) nie są do kupienia.
nie zesraj sie przypadkiem,
zaloze sie, ze teraz łubu dubu prezes naszego klubu Dawidek bedzie czesto przy okazji jakiejs krytyki w jego strone, uzywal argumentu, ze namowil Milara do powrotu, ze tak bardzo sie staral...a to byla sciema jak chuj z tym calym powrotem, i tak by wrocil i tak...
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 23/12/2004 11:17
A ja wam powiem, że obojętnie jakby grał Milar to mam go gdzieś i wolałbym już żeby wrócił Moskalewicz... Teraz Dawidek za każdym razem jak spadnie na niego jakaś fala krytyki będzie się bronić, że przynajmniej udało mu się zatrzymać Milara, najlepiej grającego piłkarza w obecnej Pogoni, oraz sprowadzić Poledice który jest świetnym piłkarzem z Legii. Nie wiem jak gra Kuchar więc na jego temat wypowiadać się póki co nie będe... Wkażdym razie mam dziwną wizje, że za jakiś czas Pilarz wypadnie z podstawowego składu na rzecz nowej gwiazdy Peskovica, Matlak poleci, a w jego miejsce zagra tajemniczy stoper nie będący stoperem Poledica no i do tego osamotniony Bugaj, ponieważ prawda jest taka, że Milar (przynajmniej tak mi się wydaje) będzie tylko myśleć o rodzinie i nic nie grać...
Mam nadzieję, że się myle...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.