Zaskakująca faktycznie zmiana filozofii, bo przecież Skorża będzie chciał też pewnie kilku konkretnych wzmocnień. Może Prezes ma już dość eksperymentów i skąpienia na wszystko?
Jak dla mnie to niech Skorża gra 5 defensywnymi pomocnikami byle doprowadził nas do sukcesów i trofeów.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 22/05/2017 19:49
Przyszły rok może być dla Pogoni przełomowy. Powinna (z tego co kojarze, ale temat ostatnio nieco ucichł) zaczac sie budowa stadionu. Poza tym, jesli bedzie Skorża = gra o cos wiecej, niz tylko utrzymanie. Przynajmniej ja wierze, ze to nazwisko jest tego zapowiedzią. Wszystko okraszone obchodami 70 lecia klubu - nowy rozdział. Fajnie brzmi, zobaczymy...
Skorża nie przyszedłby do Szczecina walczyć o puchary, gdyby nie miał zapewnienia o transferach.
Z jednej strony tez tak uwazam, ale z drugiej wydaje mi sie jednka, ze to bardziej Skorza potrzebuje Pogoni niz Pogon Skorzy. To on ma cos do udowodnienia.
Okienko trasnferowe pokaze
Skorża nie przyszedłby do Szczecina walczyć o puchary, gdyby nie miał zapewnienia o transferach.
Z jednej strony tez tak uwazam, ale z drugiej wydaje mi sie jednka, ze to bardziej Skorza potrzebuje Pogoni niz Pogon Skorzy. To on ma cos do udowodnienia.
Dużo Skorży i nam do szczęścia nie potrzeba. Bramkarz, stoper i napastnik - to budżetu nie zrujnuje, jak już wyżej kolega pisał, paru paralityków z budżetu zejdzie. Ja bym do tego jeszcze dodał Zwolińskiego, niech władze myślą jak namówić go na rozwiązanie kontraktu. Podobno golkiper już jest dogadany, twiterowy Janex89 co wie wszystko niemal (np. o Skorży) twierdzi, że nie będzie to Kurto.
Przy założeniu, że opuszcza nas tylko Matras i tych uzupełnieniach oraz mądrym poukładaniu tego przez trenera to mamy szanse na naprawdę udany sezon i chociażby puchary przez sukces w PP.
Dużo Skorży i nam do szczęścia nie potrzeba. Bramkarz, stoper i napastnik - to budżetu nie zrujnuje, jak już wyżej kolega pisał, paru paralityków z budżetu zejdzie. Ja bym do tego jeszcze dodał Zwolińskiego, niech władze myślą jak namówić go na rozwiązanie kontraktu. Podobno golkiper już jest dogadany, twiterowy Janex89 co wie wszystko niemal (np. o Skorży) twierdzi, że nie będzie to Kurto.
Przy założeniu, że opuszcza nas tylko Matras i tych uzupełnieniach oraz mądrym poukładaniu tego przez trenera to mamy szanse na naprawdę udany sezon i chociażby puchary przez sukces w PP.
Jak Wy latwo przechodzicie ze skrajnosci w skrajnosc...
Tacy sa na wylocie wszyscy, ze trzeba bedzie sie z nimi dogadywac na rozwiazanie za porozumieniem stron...
Przecież Kudła i Słowik mają ważne kontrakty. Jeżeli odejdą to za porozumieniem więc pewnie coś to będzie kosztowało.
No jak Słowikowi kończy się kontrakt po tym sezonie a Kudła ma ale z tego co pisza chcą z nim rozwiązać za porozumieniem stron i myślę że tak się stanie
Kontrakt do 30.06.2019 Kudła.
sugerowałem się portalem transfmarket.com a tam jest napisane że ma kontrakt do 30.06.2017. W sumie ja też nie pamiętam informacji zeby w tym czasie jak u nas grał przedłużali z nim kontrakt
Przecież Kudła i Słowik mają ważne kontrakty. Jeżeli odejdą to za porozumieniem więc pewnie coś to będzie kosztowało.
No jak Słowikowi kończy się kontrakt po tym sezonie a Kudła ma ale z tego co pisza chcą z nim rozwiązać za porozumieniem stron i myślę że tak się stanie
sugerowałem się portalem transfmarket.com a tam jest napisane że ma kontrakt do 30.06.2017. W sumie ja też nie pamiętam informacji zeby w tym czasie jak u nas grał przedłużali z nim kontrakt
Na ten moment bez znaczenia. Transfer bramkarza i tak klepnięty.
''Dla 45-latka praca w Pogoni będzie dużym sprawdzianem. Szkoleniowiec będzie musiał poradzić sobie z zespołem, który nie ma wielkiego budżetu i nie bije się co sezon o mistrzostwo. ''
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 22/05/2017 22:44
Najlepsze jest to, że facet ma coś do udowodnienia w naszej piłce. Jestem dobrej myśli, że będzie wysokie miejsce Pogoni. Potrzeba kilka wzmocnień i jedziemy.
Skorża ma głośne nazwisko, myślę, że może to pomóc w sprowadzeniu kilku klasowych graczy, którzy będą chcieli grać z paroma już uznanymi piłkarzami Pogoni: Murawski, Delew, Gyurcso.
Z tego co informują jest zainteresowanie już Łukaszem Załuską.
Myślę, że wózek został popchnięty w dobrym kierunku i teraz już będzie coraz ciekawiej.
Fajnie by było gdyby Azoty się w końcu poważniej włączyły.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.