Jeżeli to Skorża to sam nie wiem co o tym myśleć. Fanem jego osoby nie jestem, trenował mocne kluby z dużymi budżetami. Ciekawe jak sprawdziłby się w Pogoni, gdzie kasy jest na oko 3-4 razy mniej niż w Lechu.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 22/05/2017 17:10
Panowie coś mi się zdaje że sezon 2017/2018 bedzie bardzo udany w naszym wykonaniu. W 2018 obchodzimy 70 lecie klubu, licze że puchary za rok zawitają do Szczecina. Co by nie patrzeć po tym sezonie sporo kasy zwolni się z zakończonych kontraktów (Matras, Lewandowski, Janukiewicz, Słowik, Kudła). Myślę że kwota 100 tyś to nie będzie wyolbrzymieniem. Za takie pieniądze można zakontraktować spokojnie 3-4 przyzwoitych zawodników, a co by nie mówiąc polityka transferowa w wykonaniu Stolarczyka nie jest taka zła jak co poniektórzy piszą. Zawodnicy jak Rapa,Delev, Gyursco, są sporym wzmocnieniem jak na nasz zespół. Tak więc Panowie głowy do góry, nie ma co się wkurwiać, w tym roku kupujemy bramkarza z prawdziwego zdarzenia do tego jakiegoś napastnika, z Legii wraca Czerwiński i w nowym sezonie rozpierdalamy system
No jak Słowikowi kończy się kontrakt po tym sezonie a Kudła ma ale z tego co pisza chcą z nim rozwiązać za porozumieniem stron i myślę że tak się stanie
Mam w pamięci przede wszystkim to, że trenując mocne (na naszą ligę) kluby, z wyróżniającymi się piłkarzami, zawsze stosował zachowawczą i ultradefensywną taktykę. Na Legii do dzisiaj pewnie bluzgają jak sobie przypomną gdy Skorża ustawiał 1-8-2-0 u siebie przeciwko średniakom.
Nie sądzę by w słabszym personalnie klubie jak Pogoń nagle zmienił filozofię gry.
Więc nastawiam się na to, że już zupełnie zapomnimy co to jest ładna i ofensywna gra Pogoni.
Moim zdaniem to nie jest trener zdolny uszyć coś konkretnego z przeciętnego materiału. Gra Pogoni będzie tak nudna jak sam Skorża.
Kto by do nas nie przyszedł to i tak byłoby jakieś ale. Oczywiście Skorża nie jest trenerem idealnym, a jego słynne wystawianie 3 defensywnych pomocników w meczu może być dla widza męczące. Niemniej bije na głowę kandydatury pokroju Kafarskiego, Rumaka czy innego Nicińskiego. Jest trenerem utytułowanym, można mówić, że tytuły zdobywał z mocnymi klubami, ale przynajmniej mamy pewność, że jak daj Boże będziemy walczyć o wyższe niż do tej pory cele to nie spęka. Trener o wiele lepszy niż Moskal, ale co z tego wszystkiego będzie to się okażę. Nikt nie ma patentu na wygrywanie, ale on daje chociaż jakieś nadzieje.
Panowie poczekajmy lepiej z ocenianiem już na starcie, pamiętam jak Wdowczyk tutaj przychodził i było tutaj takie oburzenie, a na koniec sezonu skandowano jego nazwisko na trybunach A z tego co pamiętam to Wdowiec z byle gówna ulepił niezły kawał drużyny z charakterem
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Skorża? To Mroczek już dał sobie spokój z szukaniem trenera, który "przyciągnie widzów na stadion"?
Mam w pamięci przede wszystkim to, że trenując mocne (na naszą ligę) kluby, z wyróżniającymi się piłkarzami, zawsze stosował zachowawczą i ultradefensywną taktykę. Na Legii do dzisiaj pewnie bluzgają jak sobie przypomną gdy Skorża ustawiał 1-8-2-0 u siebie przeciwko średniakom.
Nie sądzę by w słabszym personalnie klubie jak Pogoń nagle zmienił filozofię gry.
Więc nastawiam się na to, że już zupełnie zapomnimy co to jest ładna i ofensywna gra Pogoni.
Moim zdaniem to nie jest trener zdolny uszyć coś konkretnego z przeciętnego materiału. Gra Pogoni będzie tak nudna jak sam Skorża.
I drzewo na pozycji napastnika, im wyzsze tym lepsze
Panowie poczekajmy lepiej z ocenianiem już na starcie, pamiętam jak Wdowczyk tutaj przychodził i było tutaj takie oburzenie, a na koniec sezonu skandowano jego nazwisko na trybunach A z tego co pamiętam to Wdowiec z byle gówna ulepił niezły kawał drużyny z charakterem
Jasne, zgadzam sie. Gorzej niz za Moskala nie bedzie. Ciekawe czy wraz z podpisaniem kontraktu z MS beda dokonane jakies wartosciowe transfery. Skorze zaliczalem do gatunku trenerow, ktorzy bez takiej gwarancji w klub nie wejda. Z drugiej strony cala czolowke juz obskoczyl, na Lechie nie ma szans poki co, a w Bialymstoku gotowka tez nie szastaja, poza tym niewiadomo jak dlugo musialby czekac na powrot na karazule. Pytanie kto poszedl na kopromis
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.