Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 13/04/2017 16:06
Ale dziwi mnie, że klub go nie wysłał na żadne badania, nic, cokolwiek. Przecież skoro zawodnik odczuwa jakikolwiek uraz, to normalne powinno być, że się go wysyła na badania i potem daje się jakiś okres na wyleczenie, choćby tylko na oko. A tutaj żadnej takiej informacji od klubu nie ma, tylko, że nie wiadomo co dokładnie i nie wiadomo kiedy. Chyba, że przegapiłem gdzieś taki komunikat.
Ale w sumie co się dziwię, jak podobno Cornel już dawno kontrakt przedłużył a klub nawet słowem się nie zająknął o tym, do momentu aż Mroczek przyznał się z tym w rozmowie z redaktorami DumyPomorza.pl.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 16/04/2017 02:35
Artur Boruc albo Tomasz Kuszczak nie mają ochoty zakończyć kariery w ekstraklasie? Kontrakty im się kończą po sezonie. Krzysztofowi Kaminskiemu w Japonii kontrakt się kończy dopiero w grudniu, w czerwcu kończy się też kontrakt Adamowi Stachowiakowo którego drużyna spadnie z drugiej ligi tureckiej do trzeciej. Poza tym bramkarz Filip Kurto nie pograł w tym sezonie w eredivisie i jemu rownież kontrakt się kończy, nasi skauci pewnie też mają na oku jakiegoś bramkarza na Bałkanach więc na pewno ktoś się znajdzie.
Nie jestem aż takim zwolennikiem jego talentu ale mimo wszystko przydałby się.Jeśli będzie wolnym zawodnikiem to może warto przekonać Lipskiego i przeprosić za potraktowanie go jak nic nie wartego gościa przed laty.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 16/04/2017 22:16
Jestem za. Wtedy Korta przystosować do gry bardziej w głębi pola jak wczoraj w Chorzowie. Z tym, że pewnie będzie chciała go połowa ligi.
Podobno po sezonie z Ruchu chce wziąć trener i większość zawodników, mając dość tej finansowej ruletki tam.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 17/04/2017 00:01
Boruc w jednym z wywiadów kilka dobrych miesięcy temu wspominał o zakończeniu kariery w Legii. Jednak kariera zawodnika na pozycja bramkarza nie kończy się z dnia na dzień i jeśli komuś uda się go tu ściągnąć to czapki z głów. To jednak mało prawdopodobne bo facet ma wysokie wymagania co jest dla mnie bardzo jasne. Umiejętnościami przewyższa 90 % bramkarzy w Ekstraklasie o ile nie 100. jeśli udałoby się jednak go tu ściągnąć przynajmniej na jedną rundę to myślę że o bramkę możemy być spokojni i może inni wezmą się do pracy. Temat Kuszczaka raczej bez sensu. To już wolę kogoś niewiadomego ze Słowacji bądź też Hengera Lista życzeń jest długa jednak to teraz bramkarz, środkowy obrońca i napastnik potrzebny jak tlen. Napastnik nie z zapałek i w miarę posiadający umiejętności, przynajmniej na te 10/13 bramek w sezonie. Myślałem o powrocie Czerwińskiego, jednak z Jarkiem się rozumieli i byłby pomysł i kolejna alternatywa dla Rudola.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 17/04/2017 00:14
Od dłuższego czasu krążą głosy, że po sezonie Lipski ma iść do Lechii, chociaż ja również bym go u nas widział. Temat Boruca zupełnie nie realny więc nawet nie ma co się zastanawiać, natomiast włodarze powinni pochylić się nad Czerwińskim. W Legii niestety bez przyszłości. Niby po sezonie odchodzi Pazdan, ale Jędrzejczyk ma być przesunięty na stopera więc Kuba dalej będzie czwartym wyborem.
Od dłuższego czasu krążą głosy, że po sezonie Lipski ma iść do Lechii, chociaż ja również bym go u nas widział. Temat Boruca zupełnie nie realny więc nawet nie ma co się zastanawiać, natomiast włodarze powinni pochylić się nad Czerwińskim. W Legii niestety bez przyszłości. Niby po sezonie odchodzi Pazdan, ale Jędrzejczyk ma być przesunięty na stopera więc Kuba dalej będzie czwartym wyborem.
Będzie Czerwiński ale nie ten, inny, ten drugi.
Ten co miał iść do Wisły?
Zapomnij a już na pewno przy awansie GKSu. Ja bym coś o bramkarzu powiedział, ale obiecałem Będzie nowy, nazwisko już się przewijało.Czerwiński na bank do Wisły.
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 18 kwietnia 2017, 20:52 [1 raz(y)]
Będzie Czerwiński ale nie ten, inny, ten drugi.
Ten co miał iść do Wisły?
Zapomnij a już na pewno przy awansie GKSu. Ja bym coś o bramkarzu powiedział, ale obiecałem Będzie nowy, nazwisko już się przewijało.
Zapewni nam spokój między słupkami wreszcie? Podobno ma być jeszcze jakiś napastnik.
Zapomnij a już na pewno przy awansie GKSu. Ja bym coś o bramkarzu powiedział, ale obiecałem Będzie nowy, nazwisko już się przewijało.Czerwiński na bank do Wisły.
Mam rozumieć , że Polak z Ekstraklasy?
Z kimś po za. W Polsce w tym momencie ani Cieżniak, ani Załuska nie do wyciągnięcia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.