Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 20/02/2017 23:27
Zwolińskiego mogli sprzedać jeszcze za dobre pieniądze, nie widzie w nim dobrego napastnika, on najzwyczajniej w świecie miał szczęście w tych sytuacjach których błyszczał. Jedynie co za nim przemawia to że umie się ustawić i znaleźć w sytuacji, ale wykończenie to już inna bajka..
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Ale to, że umie się ustawić i znaleźć w sytuacji to właśnie cecha niezłych napastników. Wykończenie można poprawić. Ja bym go nie skreslał jeszcze.
Piotrowski i Zwoliński na wypożyczenie? Kadra szczuplutka, ktoś wypadnie i zrobi się problem, uważałbym z tym oddawaniem zawodników
Poważnie byś uważał z wypożyczeniem Piotrowskiego? Przecież na DP jest Murawski,Matras,Tsintsadze,Drygas. 4 lepszych na tą pozycję.
To samo z Zwolakiem na napastnika mamy nowego turka, Frączczaka i od biedy Jarocha czy Kitano gdzie gorsi od Zwolaka nie są. 2 lepszych i 2 na podobnym poziomie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 22/02/2017 13:50
Jeśli Muraś dostał ofertę kontraktu i go przedłuży to życzę mu aby nawet do 40tki grał na tym poziomie reprezentując nasze barwy. Co do wypożyczenia Piotrkowskiego to w sumie dobrze bo byłby czwartym wyborem. Na tą chwilę czwartym wyborem będzie... Robert Obst.
Z pyrami niech KM zagra va banque: Rudol do obrony, Matras za Drygasa, Ciftci na 10, AF9 na skrzydło a Zwolak do ataku. Delev jako jocker w II połowie.
Co do ŁZ to tłitery, głównie Janekx89, donoszą, że raczej zostanie. Prezes nie bardzo chce go puścić, poza tym Śląska podobno nie stać na jego pensję.
Z pyrami niech KM zagra va banque: Rudol do obrony, Matras za Drygasa, Ciftci na 10, AF9 na skrzydło a Zwolak do ataku. Delev jako jocker w II połowie.
I na co nam Zwolak w ataku ?? Na dzień dzisiejszy AF strzela bramki ....
Co do ŁZ to tłitery, głównie Janekx89, donoszą, że raczej zostanie. Prezes nie bardzo chce go puścić, poza tym Śląska podobno nie stać na jego pensję.
I na co nam Zwolak w ataku ?? Na dzień dzisiejszy AF strzela bramki ....
Ponoć jutro Zwolak ma przejść testy medyczne w Śląsku
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 23/02/2017 02:30
Pytanie tylko czy on tam będzie grał czy siedział na ławce... U nas na tą chwilę byłby zmiennikiem, jednak lepiej żeby był zmiennikiem u nas niż w innym klubie. Mam nadzieje że w każdej chwili będą go mogli ściągnąć z tego wypożyczenia bo pewny plac do gry to on może mieć, ale ligę niżej i nie ryzykowałbym z wypożyczeniem go do innego klubu ekstraklasy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 23/02/2017 07:04
Wesoły Janek podobno go bardzo bardzo chciał. Więc kto wie, może mu coś tam obiecał, że tak ŁZ chciał tam iść, że aż zgodził się na gorsze niż u nas finanse. Ale Biliński też nie składa broni. Jak zatrybi na początku to może mu pójdzie. Jak nie to się pewnie załamie i zablokuje jak u nas.
Wesoły Janek podobno go bardzo bardzo chciał. Więc kto wie, może mu coś tam obiecał, że tak ŁZ chciał tam iść, że aż zgodził się na gorsze niż u nas finanse. Ale Biliński też nie składa broni. Jak zatrybi na początku to może mu pójdzie. Jak nie to się pewnie załamie i zablokuje jak u nas.
Nie rozumiem tego, że się załamie. Profesjonalny (podobno) piłkarz w moim odczuciu po każdym niepowodzeniu trenuje jeszcze bardziej. Tutaj to widzę to tak, że popracowałem, ale nie dostałem szansy więc idę popłakać do kąta. Jak ktoś jest taki wrażliwy i słaby psychicznie to lepiej niech zmieni profesję.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Pytanie tylko czy on tam będzie grał czy siedział na ławce... U nas na tą chwilę byłby zmiennikiem, jednak lepiej żeby był zmiennikiem u nas niż w innym klubie. Mam nadzieje że w każdej chwili będą go mogli ściągnąć z tego wypożyczenia bo pewny plac do gry to on może mieć, ale ligę niżej i nie ryzykowałbym z wypożyczeniem go do innego klubu ekstraklasy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 23/02/2017 22:10
Okienko transferowe w Polsce już powoli się zamyka a Pogoń jak nie miała nowego ofensywnego środkowego pomocnika tak dalej nie ma , ze stoperami też jest krucho, bo przy niedyspozycji lub kontuzji któregoś z trójki: Fojut, Matras, Rudol musimy znowu się posiłkować będącym myślami już w Gdańsku Mateuszem Lewandowskim.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 24/02/2017 08:22
Jak dodamy do tego przenikliwe zimno i zapowiadane opady śniegu to frekwencja na poziomie 6-8 tys uważam za bardzo dobrą.Na prawdę
to inne czasy i przywoływanie przykładów co bylo 20-30 lat temu nie ma sensu.Należy tez pamiętać ze kiedyś runda rozpoczynała się ok 10-20 marca.To komercja i wymogi stacji telewizyjnych powodują że gramy w zimie..a co to oznacza w naszym klimacie wiadomo.
Nie zwalnia to jednak ludzi zatrudnionych w klubie od walki o klienta (kibica) bo to na nim opiera się istnienie klubu.Na tym polu jest sporo do zrobienia.
Natomiast co do wzmocnień i dzisiejszej kadry to nie ma co marudzić.Lechem czy Legia nie jesteśmy.Kadra skrojona jest na nasze mozliwości i potrzeby...nie koniecznie na nasze marzenia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.