Trzeba dodać, że to były medalista mistrzostw Polski juniorów w naszych barwach. Do tego trener w akademii Pogoni. Ma za soba występy w naszych rezerwach.
Teraz "bramkarz Jezioraka trenuje z Pogonią" trochę inaczej brzmi
- Grzegorz zagrał bardzo dobry mecz, natomiast informacja o zaproszeniu go na trening pierwszej drużyny jest nieprawdziwa – komentuje tę sytuację Kazimierz Moskal.
Sam Otocki również odnosi się do przedstawionej informacji:
- Zaproszenia żadnego nie dostałem. Po meczu po prostu podszedłem do chłopaków z Pogoni, porozmawiać. Z trenerem uścisnąłem dłoń, podziękowaliśmy sobie za spotkanie. Jeden z kibiców krzyknął żeby mnie sprawdzić, ale nic poza tym. O żadnym oficjalnym zaproszeniu na trening nic mi nie wiadomo.
Ciekawe czy Prezes Mroczek specjalnie wpuścił Kurier na minę, po ostatniej wymianie "uprzejmości" z Paradą
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 23/01/2017 21:04
Mówiąc o Prezesie Mroczku, miałem na myśli, że puścił tą informację przez odpowiednie osoby, aby to dotarło do pewnego dziennikarza, po to aby go ośmieszyć. Oczywiście to tylko czysty domysł. Jednak bym się nie zdziwił jakby to była prawda
Bo opcję, że sobie to po prostu wymyślił nawet nie biorę pod uwagę. Przecież musiał sobie zdawać sprawę, że w takim wypadku klub by od razu zaprzeczy i tylko sobie zaszkodzi tym.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 24/01/2017 14:10
Ja się wcale nie dziwię, że nie ma wzmocnień.... dlaczego nie ma? odpowiedź jest prosta.
W Pogońi za stadionem... nie uzbieraliśmy puki co nawet 1/5 wymaganej kwoty, w związku z tym resztę wpłaci klub z budżetu na obecny sezon.
nawet jak się uda dobić do tych 200 tysięcy klub zobowiązał się dopłacić resztę czyli 800 tysięcy, co w przybliżeniu daje nam około 200 tysięcy euro.
Za 200 tysięcy euro można sprowadzić klasowego zawodnika a nawet dwóch. Więc jak dla mnie wzmocnienia w tym okienku się skończyły, ale będziemy mieć nowy stadion, dlatego przeboleje brak klasowego bramkarza czy rozgrywającego...
Tak czy inaczej wszyscy się zbroją a my? my mamy czas a nie mamy pieniędzy ...
Zauwaz, ze tez nikt od nas nie odszedl.
Odszedł Akahoshi.
Za to do zespołu dołączyli Gruzin i Niepsuj, więc i tak w tym okienku jesteśmy na plusie. Może jeszcze ktoś dołączy później, tak jak np ostatnio Rapa, zobaczymy.
Ja się wcale nie dziwię, że nie ma wzmocnień.... dlaczego nie ma? odpowiedź jest prosta.
W Pogońi za stadionem... nie uzbieraliśmy puki co nawet 1/5 wymaganej kwoty, w związku z tym resztę wpłaci klub z budżetu na obecny sezon.
nawet jak się uda dobić do tych 200 tysięcy klub zobowiązał się dopłacić resztę czyli 800 tysięcy, co w przybliżeniu daje nam około 200 tysięcy euro.
Za 200 tysięcy euro można sprowadzić klasowego zawodnika a nawet dwóch. Więc jak dla mnie wzmocnienia w tym okienku się skończyły, ale będziemy mieć nowy stadion, dlatego przeboleje brak klasowego bramkarza czy rozgrywającego...
Ta akcja ze zbieraniem kasy na dokumentacje winna zaliczać się do martekingu klubowego- chcesz mieć krzesełko z tabliczką zapłać.Skoro znalazło sie 200 baniek na budowe to i ta 1 się znajdzie...A idąc tą drogą będziemy zbierali na dokumentację nowego szpitala, aqaparku,itp.
Ta akcja ze zbieraniem kasy na dokumentacje winna zaliczać się do martekingu klubowego- chcesz mieć krzesełko z tabliczką zapłać.Skoro znalazło sie 200 baniek na budowe to i ta 1 się znajdzie...A idąc tą drogą będziemy zbierali na dokumentację nowego szpitala, aqaparku,itp.
Szpital i aquapark to nie STADION. Myslę, że rozumowanie Dr Jointa prawidłowe. U nas każdy tylko wymaga, a samemu nic od siebie. Zobaczcie chociażby ile Widzew sprzedał karnetów, bo ludzie wiedzą że tak trzeba, a u nas na nowy stadion większości nawet 20zł szkoda
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Szpital i aquapark to nie STADION. Myslę, że rozumowanie Dr Jointa prawidłowe. U nas każdy tylko wymaga, a samemu nic od siebie. Zobaczcie chociażby ile Widzew sprzedał karnetów, bo ludzie wiedzą że tak trzeba, a u nas na nowy stadion większości nawet 20zł szkoda
moim zdaniem akcja przyśpieszy na ostatniej prostej i w ostatnim tygodniu będzie najwięcej wplat. sam jeszcze nie wplaciłem a zamierzam tylko zbieram na nagrodę
Rehabilitantem ani lekarzem nie jestem ale wydaję mi się że z tego szklanego gościa już nic nie będzie, a jak dogra do 30tki to będę zaskoczony. Szkoda bo ma potencjał.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.