Ktoś oglądał w akcji tą dziesiątkę "Kądzior" ? Bo mimo wszystko nie uważam takiej kandydatury jako wybawienie naszego środka pola, chociaż mówię to w w ciemno bo nie widziałem go w akcji, bazuje tu na przykładzie Korcika.
Ostatnio edytowany przez: Charry1948, 6 stycznia 2017, 18:31 [1 raz(y)]
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Aka, dzięki za wszystko! Ładne słowa trzeba przyznać, tyle lat i cegiełka w odbudowie Dumy Pomorza, szacunek.
Za Kądziora trzeba zapłacić, wątpię by było nas stać na taki wydatek. Przydałby się bo przede wszystkim wzmocniłby rywalizację na skrzydłach, może grać na obu stronach, tylko czy nie będzie to drugi Bąk czy Kun?
Co do odejść to podobno jednak "Mateusz Matras blisko Bruk-Betu Termaliki" wg. Michała Knura, byłego dziennikarza GW Kraków. Niech no Daniel Trzepacz zapyta bezpośrednio zawodnika czy się gdzieś wybiera już teraz...
Po co? Wiadomo jaka będzie odpowiedź : "Nic na ten temat nie wiem, do końca czerwca łączy mnie kontrakt z Pogonią Szczecin i skupiam się na grze i na treningach dla tego klubu" Lub coś w tym stylu czyli pełna dyplomacja
Kuba Czerwiński w sobotę 27 sierpnia mówił że nigdzie się nie wybiera a we wtorek czy tam środę był już w Warszawie i dogrywał transfer do Legii
Logika Parady jest naprawdę trudna do zrozumienia. Tamże o Ace: "Skoro zatem grał w podstawowym składzie, to znaczy, że w drużynie nie było lepszego. Na dziś można zatem określić, że transfer do Tajlandii, to osłabienie Pogoni." I wcześniej: "Kwota transferu pozostaje na razie tajemnicą. Japończykowi do zakończenia umowy pozostało pół roku, nie mogła to być zatem duża suma".
A co jak się okaże, że to było np. 100 tys. euro? Mało za 30-letniego Japończyka ale za dużo za 21-letniego perspektywicznego Gruzina?
Zima zaskoczyła chyba nie tylko drogowców ale i Pana Redaktora.
Małkowski po raz drugi nie dogadał się z Koroną, w Sosnowcu podobno już go nie chcą, ma ofertę z Wigier. A ja bym mu dał u nas kontrakt 0,5 + 1, wiele zarabiać nie chce, ryzyko niewielkie a zysk może być duży. Wiem, że to już dziadek ale na dziś nakrywa czapką naszych łapaczy
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 7 stycznia 2017, 14:43 [1 raz(y)]
? pomocy? No a gdzie ma grać. Gra jako defensywny pomocnik, tak jak wszyscy wyżej wskazani. Nam to potrzeba dobrej dychy a nie kolejnego defensywnego pomocnika.
Skoro tak to po co on nam teraz? Jest Drygas, Matras, Mate, Murawski... Planujemy grać 5 defensywnych pomocników?
Matuszczyk grywa również w pomocy
? pomocy? No a gdzie ma grać. Gra jako defensywny pomocnik, tak jak wszyscy wyżej wskazani. Nam to potrzeba dobrej dychy a nie kolejnego defensywnego pomocnika.
z tym że za pół roku defensywny pomocnik będzie potrzebny jako priorytet gdy muraś zakończy karierę lub odejdzie do Arki
Skoro tak to po co on nam teraz? Jest Drygas, Matras, Mate, Murawski... Planujemy grać 5 defensywnych pomocników?
Matuszczyk grywa również w pomocy
z tym że za pół roku defensywny pomocnik będzie potrzebny jako priorytet gdy muraś zakończy karierę lub odejdzie do Arki
No racja oczywiście ale o tym możemy pomyśleć nieco później. Matuszczyk ma długi kontrakt w Niemczech, pograłby u nas krótko, mały chyba jest sens w stawianiu na niego. Chyba, że już wiadomo, że Matras jednak odchodzi zimą i traktujemy to jako opcję awaryjną.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.