Tak. Dla mnie osobiście ten Piątkowski to większa niewiadoma niż Semir. Za darmo też by tu grać nie chciał. Osobiście liczę na przełamanie Zwolińskiego. Rok temu Cernych też mial słaby sezon w Jagielloni, obecnie gra przyzwoicie tego też życzę Łukaszowi.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Wbrew pozorom to mamy większe problemy niż napastnik. Jest AF9, Zwolak, Kitano, Jaroch. Może jakości mega nie ma, ale znajdź dzisiaj kogoś kto za normalne pieniądze zagwarantuje pewność kilkunastu bramek. Podoba mi się wypowiedź Magiery, jeśli daliby Zwolińskiemu z 3-4 mecze z rzędu po 90 minut to może w końcu by się odblokował.
To nie plotki, tylko potwierdzone informacje, no chyba że gruzińskie media lecą w kulki
Rozumiem, że śledzisz owe gruzińskie media? W oryginale (jeżeli tak to szacunek) czy tylko anglojęzyczne? Podaj link/źródło z informacją o tych 100 tys. euro. Ja nigdzie się na to nie natknąłem, spekuluje się jedynie o sumie w przedziale 100-150 tys euro i więksi specjaliści niż my tutaj nie mają konkretnych informacji.
Co do napastnika - to jeżeli przyjdzie (jeżeli...) Stilic, skrzydła będą grały swoje, Gyurcsó będzie mniej holował piłkę, podejmował szybsze i skuteczniejsze decyzje to AF9 może skończyć sezon z 15 golami na koncie. A że "raz do roku to nawet strzelba sama wystrzeli" to po wyleczeniu urazu może i Zwoliński zaliczy parę trafień. Tak więc jak kolega wyżej napisał - chyba nie ma teraz ciśnienia na napastnika, chociaż gdyby pojawiła się jakaś okazja to czemu nie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 06/01/2017 09:13
Napastnik to na dzien dzisiejszy najmniejszy problem o ile w klubie licza jeszcze na Zwolinskiego. Jezeli jego sie pozbeda to w tedy trzeba bedzie myslec o napastniku. Przy AF Zwolaku Kitano i mlodzierzy nie ma co utrzymywac kolejnego napastnika. Lepiej doinwestowac w pomoc i w bramkarza.
To nie plotki, tylko potwierdzone informacje, no chyba że gruzińskie media lecą w kulki
Rozumiem, że śledzisz owe gruzińskie media? W oryginale (jeżeli tak to szacunek) czy tylko anglojęzyczne? Podaj link/źródło z informacją o tych 100 tys. euro. Ja nigdzie się na to nie natknąłem, spekuluje się jedynie o sumie w przedziale 100-150 tys euro i więksi specjaliści niż my tutaj nie mają konkretnych informacji.
Co do napastnika - to jeżeli przyjdzie (jeżeli...) Stilic, skrzydła będą grały swoje, Gyurcsó będzie mniej holował piłkę, podejmował szybsze i skuteczniejsze decyzje to AF9 może skończyć sezon z 15 golami na koncie. A że "raz do roku to nawet strzelba sama wystrzeli" to po wyleczeniu urazu może i Zwoliński zaliczy parę trafień. Tak więc jak kolega wyżej napisał - chyba nie ma teraz ciśnienia na napastnika, chociaż gdyby pojawiła się jakaś okazja to czemu nie.
O tej informacji 100tys€ informował Mateusz Kasprzyk z DumaPomorza.pl na swoim koncie na twitterze.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 06/01/2017 14:34
Both nic odkrywczego nie napisał. Jego twitty są jak przepowiednie Nostradamusa - ogólnikowe i da się je podciągnąć później pod wiele wydarzeń. To tak jak bym napisał że będzie jeszcze conajmniej jeden transfer w tej przerwie, prawdopodobnie pomocnika. Duże ryzyko wpadki? Żadne
Najlepsze są twitty a'la "wiem - ale nie powiem", to po ch.. tym się chwalić? Leczenie kompleksów. Nie tyczy to tylko Przemka B. i Pogoni.
A co do Matrasa to może ze strony Niecieczy i samego CM było luźne zapytanie, a nie od razu żadna oferta. Matras byłby niepoważny zmieniając Pogoń na Termalice. Żaden to awans sportowy ani finansowy
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 06/01/2017 15:37
Jego źródłem jest jakaś osoba która trochę się tam zna z kimś wyżej ustawionym w Pogoni. Ogólnie za dużo Nostradamusa w tych jego twittach nie ma, jakoś nie widzę w Szczecinie tego dogadanego Semira z Pogonią. Poza Akahoshim, S. Murawskim ktoś jeszcze opuści Pogoń w tym okienku, jak myślicie lub może macie jakieś ciekawe informacje oparte o wiarygodne źródło?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 06/01/2017 16:07
Raczej nikt już nie powinien odejść. Możliwe są wypożyczenia młodych, tj Listka i Matyni. Chciano wypchnąć z klubu Słowika, ale ten nie jest chętny i do końca sezonu RACZEJ pozostaniemy z Kudła i Kubą Słowikiem.
Ciężko mi powiedzieć jaka jest sytuacja Korta. Klub i sam zainteresowany zdają sobie sprawę, że tutaj też najlepsze byłoby wypożyczenie, ale dopóki nie ma transferu na pozycję nr 10 (np Stilić, czy Kądzior) to nie ma mowy o kolejnych odejściach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.