Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 28/12/2016 20:39
Heh oby coś z tego było. Wszystko super wygląda. Wróbelki coraz bardziej nakręcają sytuację i zmierzają do jej finalnego zakończenia. Oby tylko nie zakończyło się to klopsem, bowiem balon jest tak nadmuchany, że jego pęknięcia nikt nie wybaczy
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 29/12/2016 12:43
Małkowski śmiało może schodzić niżej do I czy nawet II ligi. Moim zdaniem ściąganie tak wiekowego bramkarza mija się z celem. Ciekawy byłby taki Piotr Leciejewski, ale bramkarz sezonu ligi norweskiej to raczej s-f na ten moment. Stachowiak też z Turcji pewnie by nie odszedł (za duże $). Dobrze jakby przyszedł ktoś doświadczony, ale jednak nie z 40 u bram.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Skąd info? Ile razy można mówić aby podawać źródło. Swoją drogą jeśli to prawda to szkoda bo zamiast jego zdecydowanie wyrzuciłbym Kudłę, który jak dla mnie jest parodystą nie bramkarzem oraz Peskovic'a który jest imitacją a nie trenerem. Słowik wbrew pozorom ma potencjał na dobrego golkipera.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Skąd info? Ile razy można mówić aby podawać źródło. Swoją drogą jeśli to prawda to szkoda bo zamiast jego zdecydowanie wyrzuciłbym Kudłę, który jak dla mnie jest parodystą nie bramkarzem oraz Peskovic'a który jest imitacją a nie trenerem. Słowik wbrew pozorom ma potencjał na dobrego golkipera.
Okienko transferowe rozkręca się coraz mocniej, co chwilę spływają kolejne informacje o zawodnikach, którzy mają zmienić klub. Gorąco jest w Szczecinie, gdzie szykuje się kilka poważniejszych ruchów transferowych. Blisko klubu jest Semir Stilić, z klubem natomiast mają się pożegnać Jakub Słowik, Dawid Kort (Wisła Kraków), Takafumi Akahoshi (Ratchamburi FC), a także Mateusz Matras, który odrzucił propozycję nowego kontraktu w Pogoni.
Pomocnik po kolejnej dobrej rundzie dostaje coraz więcej ofert z innych zespołów, zwłaszcza, że niebawem kończy mu się kontrakt z Pogonią. Oprócz ofert z NEC Nijmegen i Championship, pojawiła się oferta z Lechii, którą być może zawodnik przyjmie i pozostanie w naszej lidze. Oczywiście do finalnej decyzji jeszcze trochę czasu i zawodnikowi trzeba dać czas na decyzję, jednak według nas wszystko powinno wyjaśnić się w pierwszej połowie stycznia.
http://www.tylkoekstraklasa.pl/
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Okienko transferowe rozkręca się coraz mocniej, co chwilę spływają kolejne informacje o zawodnikach, którzy mają zmienić klub. Gorąco jest w Szczecinie, gdzie szykuje się kilka poważniejszych ruchów transferowych. Blisko klubu jest Semir Stilić, z klubem natomiast mają się pożegnać Jakub Słowik, Dawid Kort (Wisła Kraków), Takafumi Akahoshi (Ratchamburi FC), a także Mateusz Matras, który odrzucił propozycję nowego kontraktu w Pogoni.
Pomocnik po kolejnej dobrej rundzie dostaje coraz więcej ofert z innych zespołów, zwłaszcza, że niebawem kończy mu się kontrakt z Pogonią. Oprócz ofert z NEC Nijmegen i Championship, pojawiła się oferta z Lechii, którą być może zawodnik przyjmie i pozostanie w naszej lidze. Oczywiście do finalnej decyzji jeszcze trochę czasu i zawodnikowi trzeba dać czas na decyzję, jednak według nas wszystko powinno wyjaśnić się w pierwszej połowie stycznia.
http://www.tylkoekstraklasa.pl/
Spokojnie, trzeba czekać co się zdarzy a nie podawać jako pewną informacje, że Słowik już leci. Ten sam autor, niejaki Dominik Matysik spekuluje, że Matras odchodzi do innego klubu e-klapy. klik.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 29/12/2016 17:04
Chciałem to samo napisać co kolega wyżej. Właśnie przeczytałem artykuł. Należy się mu nowy kontrakt. Nie ważne ile ma lat. Aka na wylocie, Matras prawdopodobnie odejdzie, może jak przyjdzie Gruzin i Matras nie odejdzie to kapitan zagra na pozycji nr. 10 z powodzeniem. Z resztą ławki nie mamy więc biedę mamy w pomocy gdyż tylko Matras, Murawski i Drygas dają jakość, a co jeśli któryś wypadnie, albo trzeba bedzie Matrasa do obrony przesunąć?
Chciałem to samo napisać co kolega wyżej. Właśnie przeczytałem artykuł. Należy się mu nowy kontrakt. Nie ważne ile ma lat. Aka na wylocie, Matras prawdopodobnie odejdzie, może jak przyjdzie Gruzin i Matras nie odejdzie to kapitan zagra na pozycji nr. 10 z powodzeniem. Z resztą ławki nie mamy więc biedę mamy w pomocy gdyż tylko Matras, Murawski i Drygas dają jakość, a co jeśli któryś wypadnie, albo trzeba bedzie Matrasa do obrony przesunąć?
Po pierwsze, Murawski nigdy nie był i nie będzie ofensywnym pomocnikiem. Po drugie, ma jeden z najwyższych kontraktów w zespole więc wraz z jego odejściem zwolni się duża suma na opłacanie kogoś innego. Po trzecie, Murawski w tej rundzie był bardzo przeciętnym zawodnikiem, liczby ma przyzwoite, ale grał coraz gorzej. Kapitan, walczak, wiele mu zawdzięczamy, ale jego czas już mija. To oczywiście moje zdanie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 29/12/2016 19:33
Można powiedzieć, że Murawski to typowy "środkowy" pomocnik, ani typowo defensywny ani ofensywny. Robi dobrą robotę, jest mniej widoczny niż rok temu bo ma wsparcie Matasa i Drygasa. Zakładając, że odchodzi Aka i Matras, przychodzi Gruzin i Stilic a my celujemy w PP i puchary to jego doświadczenie by się nam bardzo przydało o ile faktycznie obniżyłby nieco oczekiwania finansowe. Chyba,że klub latem planuje dalsze wzmocnienia środka pola a Muraś zamierza zawiesić buty na kołki i zająć się biznesem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.