Z jego osobą to nieco więcej się dowiemy jak jego kontrakt dobiegnie końca. Syf w szatni? Syf to po części był w klubie, a wygląda na to że znaleźli sobie kozła ofiarnego.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Ja tego nie napisałem, bardziej był zamieszany w co innego jak większość piłkarzy tamtej drużyny $$. Ogólnie chyba nie ma co liczyć na Dąbrowskiego w Pogoni skoro on ewentualnie mógłby w tym sezonie zagrać jedynie w Zagłebiu ?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 01/12/2016 22:01
Nie no z tym Dąbrowskim to tak bardzo luźno rzuciłem. Ja tam nie wiem co i czy wogóle miał on na sumieniu, może Grzegorz S. wyciął go jednak celowo z zespołu bo Dąbrowski wiedział coś czego nie powinien? Nie wiem. Przydałby się nam jednak i na stoperze i w środku pola ale już prędzej nastąpi jego powrót do Lubina niż do nas.
Kogoś takiego jak Dąbrowski czy Czerwiński powinien klub jednak szukać w I lidze. Wspomniany wcześniej Fadecki to chyba jednak nie ten poziom.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 01/12/2016 22:07
A może Szymińskiego z Wisły Płock udałoby się zakontraktować jak Drygasa i Czerwińskiego... Oczywiście bawię się teraz w Football Managera, ale z tego co mi wiadomo ma kontrakt do czerwca 2017 roku, ma 22 lata i całkiem nieźle się prezentuje. Już kiedyś był jego temat w Pogoni, niestety Janek Kocian z Darkiem Fornalakiem woleli Hernaniego.
Do tego może grać na prawej stronie obrony, pozycje na których mamy posuchę.
Ostatnio edytowany przez: krzysiek48, 1 grudnia 2016, 22:13 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 01/12/2016 22:21
Nie do końca jest tak z tą posuchą na prawej stronie obrony. Jest Cornel Rapa, od nowego roku ma niby wrócić David Niepsuj, Adam Frączczak i Sebastian Rudol też grali na tej pozycji. Także logiczne jest to o czym piszę Zygmunt z tym iż klub powinien ściągnąć jakiegoś stopera, wiadomo też że nie będzie to Czerwiński ;p
Adama to już lepiej do obrony nie cofać. Żal bedzie znowu patrzeć na Zwolaka jak się męczy w napadzie. Jest dobrze jak jest. A tak naprawdę po co jest ta gadka o obrońcy. Przecież nikt z tej pozycji nigdzie się nie wybiera, bynajmniej nic na ten temat nie słyszałem
Nie no gadka jest w kontekście tego że klub potrzebuje wzmocnienia na stoperze, przynajmniej ja to tak rozumiem. No i według mnie rzeczywiście tak jest ;p
Nie do końca jest tak z tą posuchą na prawej stronie obrony. Jest Cornel Rapa, od nowego roku ma niby wrócić David Niepsuj, Adam Frączczak i Sebastian Rudol też grali na tej pozycji. Także logiczne jest to o czym piszę Zygmunt z tym iż klub powinien ściągnąć jakiegoś stopera, wiadomo też że nie będzie to Czerwiński ;p
Adama to już lepiej do obrony nie cofać. Żal bedzie znowu patrzeć na Zwolaka jak się męczy w napadzie. Jest dobrze jak jest. A tak naprawdę po co jest ta gadka o obrońcy. Przecież nikt z tej pozycji nigdzie się nie wybiera, bynajmniej nic na ten temat nie słyszałem
Nie no gadka jest w kontekście tego że klub potrzebuje wzmocnienia na stoperze, przynajmniej ja to tak rozumiem. No i według mnie rzeczywiście tak jest ;p
a na jakiej pozycji klub nie potrzebuje wzmocnień prócz pomocy? no chyba że pomoc nam się posypie w tym okienku transferowym, to wszedzie będą potrzebne wzmocnienia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 02/12/2016 06:41
Stoper to raczej w sferze marzeń jednak, tymvardziej, że podobno ma zostać Lewandowski (Parada). Szczerze to wątpię czy zimą ktoś przyjdzie, chociaż będzie to miła niespodzianka i bardzo bym chciał np. klasowego napastnika który bym nam przecież bardzo się przydał, także w PP. Przede wszystkim to trzeba myśleć o zastępstwie za Murasia, Matrasa i Akę (może Lipski?). Ale to pewnie dopiero latem.
a na jakiej pozycji klub nie potrzebuje wzmocnień prócz pomocy? no chyba że pomoc nam się posypie w tym okienku transferowym, to wszedzie będą potrzebne wzmocnienia
Wykrakałeś, Spas Delev wypada na kilka miesięcy, zerwane więzadła poboczne w kolanie..
Stoper to raczej w sferze marzeń jednak, tymvardziej, że podobno ma zostać Lewandowski (Parada). Szczerze to wątpię czy zimą ktoś przyjdzie, chociaż będzie to miła niespodzianka i bardzo bym chciał np. klasowego napastnika który bym nam przecież bardzo się przydał, także w PP. Przede wszystkim to trzeba myśleć o zastępstwie za Murasia, Matrasa i Akę (może Lipski?). Ale to pewnie dopiero latem.
Przede wszystkim potrzebujemy BRAMKARZA. Pozostałe pozycje w pierwszej jedenastce są dobrze obsadzone. A wiadomo, że nie stać nas na drogich dublerów, więc ściągnięcie napastnika gdy mamy Frączczaka i Zwolińskiego jest mało prawdopodobne. Podobnie z innym pozycjami. Jeśli ktoś ma przyjść to ktoś musi odejść. Kontrakty kończą się dopiero w czerwcu, a póki co nie zanosi się, że ktoś odejdzie za kasę w zimę.
Przede wszystkim potrzebujemy BRAMKARZA. Pozostałe pozycje w pierwszej jedenastce są dobrze obsadzone. A wiadomo, że nie stać nas na drogich dublerów, więc ściągnięcie napastnika gdy mamy Frączczaka i Zwolińskiego jest mało prawdopodobne. Podobnie z innym pozycjami. Jeśli ktoś ma przyjść to ktoś musi odejść. Kontrakty kończą się dopiero w czerwcu, a póki co nie zanosi się, że ktoś odejdzie za kasę w zimę.
Jakby był w klubie trener bramkarzy, to może nie było by potrzeby takiego transferu.
peskovic wypierdalaj ejaooo
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 02/12/2016 17:37
Dąbrowski lubił za dużo plotek na rybkach powiedzieć Peskovicowi co nie podobało się reszcie . Z resztą się dobrali bo Pesković co chwile czy to na jakimś halpie czy innych rybach sprzedaje różne wieści, tego człowieka nie powinno już być w tym klubie
Ostatnio edytowany przez: Owczarek, 2 grudnia 2016, 17:48 [1 raz(y)]
Dziwnie jak dla mnie to wygląda, najpierw testy Wojtka z Błękitnych, potem po dwóch dniach kontuzja Spasa po meczu z Puszczą. Ktoś coś już wie ale chyba próbuje nam zakłamać rzeczywistość.
Fadecki miał zaklepane testy już dużo wcześniej. Kontuzja Deleva nie miała na to żadnego wpływu.
Dąbrowski lubił za dużo plotek na rybkach powiedzieć Peskovicowi co nie podobało się reszcie . Z resztą się dobrali bo Pesković co chwile czy to na jakimś halpie czy innych rybach sprzedaje różne wieści, tego człowieka nie powinno już być w tym klubie
peskovic sprzedawanie ma we krwi. mecze, kumpli.... Nigdy go nie powinno być.
Dziwnie jak dla mnie to wygląda, najpierw testy Wojtka z Błękitnych, potem po dwóch dniach kontuzja Spasa po meczu z Puszczą. Ktoś coś już wie ale chyba próbuje nam zakłamać rzeczywistość.
Fadecki miał zaklepane testy już dużo wcześniej. Kontuzja Deleva nie miała na to żadnego wpływu.
Fadeckiego pamietam z czasow gry w Chemiku. Wtedy byl potencjal, zdecydowanie wyroznial sie na tle kolegow, w Blekitnych regularnie gra. Na pewno warto takich zawodnikow sprawdzac.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.