Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 13/09/2016 23:25
A co miał powiedzieć ? Musi sprzedać tam pogląd, że zrobił sportowy krok do przodu, bo potem lepiej to wygląda, w kwestii ewentualnego szukania roboty jak będzie wracał, że "zawodnik z wielkiego zagranicznego klubu chce znów grac w domu" itd.
Nunes i nasz Węgier tak samo chwalą Pogoń w zagranicznej prasie.
He no ale tego akurat tam nie było.
Wiadomo, że to nieco na wyrost ale fajnie, że nasi obcokrajowcy robią nam dobry PR. Poza tym pewnie Rico i Węgier są naprawdę zadowoleni z pobytu u nas.
- Jeżeli ktoś upublicznia takie historie, to musi to najpierw udowodnić. Ja się nawet domyślam, o jaką sytuację chodzi. Pod koniec poprzedniego sezonu zdecydowaliśmy już, że nie będziemy przedłużać umowy z Przybeckim. W luźnej rozmowie zasugerowaliśmy jedynie, że może lepiej w takiej sytuacji, jak brany będzie pod uwagę Listkowski. Tylko tyle. Trener i tak postąpił po swojemu, choć według mnie zupełnie nie po myśli klubu i nie dla dobra klubu."
Hehe pewnie dlatego Stanowski, bo to o niego chodzi, wygłaszał tezy o domie wariatów. Bo zasugerowano, że nie widza w składzie ulubieńca Czesia.
Mroczek już nie raz dawał się poznać jako niepoważny człowiek.
Poza tym, kto powiedział, że to nie MS naciska na skład. Mroczek może faktycznie nie mieć w tym udziału.
Nie wierzę, że Moskal jest skończonym idiotą i faktycznie to on:
- sadza Matrasa na ławie
- daje grać trzem paralitykom
Mroczek już nie raz dawał się poznać jako niepoważny człowiek.
Poza tym, kto powiedział, że to nie MS naciska na skład. Mroczek może faktycznie nie mieć w tym udziału.
to samo pomyślałem.Mroczek nie ale Stolarczyk tak.Przecież kumplowi co mu robotę nagrał Moskal nie odmówi i problemów w "urobieniu" Matrasa nie będzie robił.Nie zdziwiłbym się gdyby FAKTYCZNIE prezes nie wiedział o działaniach Stolarczyka, jak kiedyś nie wiedział (lub nie chciał wiedzieć) o sprawkach Smolnego.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 22/09/2016 20:35
Samuel Eto'o podobno pokłócił się z Prezesem swojego klubu w Turcji i jest na wylocie.Panie Stolarczyk do dzieła.Takich przecież lubimy(Delev) a Kameruńczyk umie strzelać na naszym stadionie... Marketingowo 10 tys. ludzi na meczu murowane..hehe.
W głupi sposób przez fanaberie Kocian straciliśmy Dąbrowskiego, a za chwilę Matras się wkurwi i pewnie długo nie będzie szukał nowego pracodawcy w przerwie zimowej...
"Są takie momenty w życiu, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Teraz też dowiemy się na kogo można liczyć, nie tylko w szatni, ale też jeśli chodzi o ludzi na zewnątrz klubu" "Nad składem na Jagiellonię zastanawiać będziemy się po meczu z Górnikiem. Nie mam jednak wielkiego pola manewru"
Sugestia, że nie czuje wsparcia z klubu/kibiców? Do tego jawne zaprzeczenie słów Stolarczyka o dwóch równych jedenastkach. Przypominając sobie w jakich okolicznościach odchodzili poprzedni trenerzy to najczęściej zaczynało się od komentarzy w kierunku klubu/kibiców.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 16/17 - 23/09/2016 19:31
Komentarze w kierunku kibiców jakoś szczególnie mnie nie dziwią... Wiele osób mogło zapamiętać Szczecin z jedną z lepszych frekwencji w Polsce (ci którzy wracali wspomnieniami przy meczach z Pogonią często wspominali o trybunach w Szczecinie jako coś pozytywnego), tymczasem w tym sezonie mamy bodajże 12 lub 13 miejsce pod względem frekwencji...Pewnie trenerzy czy piłkarze spodziewają się więcej po takim dużym mieście, klubie który jest tak naprawdę klubem całego regionu. Do tego marudzenie na forach, twitterach itd. (wychodzi "szczecińska mentalność")
Moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu tego to jakby chciał przekazać... "Prawdziwych kibiców poznaje się w biedzie"
Na konferencji po meczu w Płocku można było przeczytać pierwsze odważne słowa Moskala. Dziś przed meczem z Łęczną kolejne lekkiej przytyki:
"Są takie momenty w życiu, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Teraz też dowiemy się na kogo można liczyć, nie tylko w szatni, ale też jeśli chodzi o ludzi na zewnątrz klubu" "Nad składem na Jagiellonię zastanawiać będziemy się po meczu z Górnikiem. Nie mam jednak wielkiego pola manewru"
Sugestia, że nie czuje wsparcia z klubu/kibiców? Do tego jawne zaprzeczenie słów Stolarczyka o dwóch równych jedenastkach. Przypominając sobie w jakich okolicznościach odchodzili poprzedni trenerzy to najczęściej zaczynało się od komentarzy w kierunku klubu/kibiców.
Nie ma co się dziwić. Pewnie Moskal czyta i widzi i swój rozum ma. Pewnie też pamięta "serdeczną" reakcję co poniektórych na stadionie na początku pod jego adresem.
Jakby nie było takimi wypowiedziami chce pewnie coś zmienić, może to jest między wierszami wołanie o napastnika? Albo jest już bezradny i zmęczony tym lawirowaniem i nadstawianiem głowy za nie do końca swoje decyzje. Zmieni tym raczej jednak swój status na "bezrobotny" bo wiadomo, że Mroczek publicznego użalania się lub prania brudów nie znosi. Kiepsko to wygląda.
Jest promocja dla studentów, dla mieszkańców Goleniowa, plakaty też widziałem (nie w jakiejś hurtowej ilości )
Temat marketingu, zachęcania do przyjścia na mecz itd został już milion razy przemielony i nie ma sensu znowu go poruszać
Po prostu... wszyscy na Pogoń !
Właśnie.Za kilkanaście godzin mecz a tu np.nawet nie ma jeszcze tematu meczowego.Ta cała degrengolada jest juz tak powszedna że nawet forum pod umiera....
Skoro nie ma gdzie pisać o meczu z Łeczna to jeśli jesteśmy w temacie wzmocnień to podobno jutro wzmocni nas Matras na boisku..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.