Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 08/09/2016 22:48
A to ja pójdę pod prąd, bo mi się podoba obecna polityka transferowa klubu. Nie ma wielu transferów, ale dla mnie to akurat plus. Są liczne próby wrzucania do 1 składu kogoś z rezerw/juniorów. Mamy młody skład. W którymś momencie jeśli wszystkim starczy cierpliwości to może nieźle zadziałać.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 09/09/2016 07:50
Jak będą wyniki, Zwoliński strzeli chociaż z 10 bramek w sezonie,Aka da z 8 asyst, wyzdrowieje Niepsuj i nie będzie kontuzji i kartek to ok, taka polityka krojenia "na styk" się sprawdzi.Jak dla mnie za wiele tu gdybania i trybu życzeniowego jak na profesjonalny klub
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 09/09/2016 09:49
Nie wiem czego połowa oczekuje. Nie mamy w miarę nowoczesnego stadionu, nie mamy tak ustabilizowanego budżetu by sobie pozwolić na skład jaki byśmy chcieli i ciągną się stare sprawy. Przy jakimś farcie z dwie rundy może byśmy przeszli w pucharach. Skład mamy na spokojny środek tabeli, nie wymagajmy nie wiadomo czego póki chociaż stadionu nie będziemy mieli.
Jak będą wyniki, Zwoliński strzeli chociaż z 10 bramek w sezonie,Aka da z 8 asyst, wyzdrowieje Niepsuj i nie będzie kontuzji i kartek to ok, taka polityka krojenia "na styk" się sprawdzi.Jak dla mnie za wiele tu gdybania i trybu życzeniowego jak na profesjonalny klub
No Niepsuj to akurat do końca rundy już nie wyzdrowieje, a potem się zobaczy. Oficjalne info.
Chyba Ty. Jak niektórzy mają krótką pamięć, to nie mam pytań.
Z Moskalem też już nieliczni przywoływali Czesława 711 a się okazało, że czas odegrał kluczową rolę.
No Niepsuj to akurat do końca rundy już nie wyzdrowieje, a potem się zobaczy. Oficjalne info.
Może i macie racje:brak stadionu, skromny budżet, grzechy z przeszłości itp. Z tym, że nikt tu nie oczekuje cudów, wystarczyłoby nam pozyskanie jakiegoś obrońcy na środek, mogącego grać na boku żeby było większe pole manewru lub napastnika, który dałby nam bramki przy tak dobrze działającej linii pomocy.I każdy by wtedy skakał do góry.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 9 września 2016, 12:35 [1 raz(y)]
Zajebisty "Niepsuj". On przyszedł z kontuzją ? cała runda mija i nie zagra żadnego meczu i jeszcze nie wiadomo czy nie dłużej ? Genialny transfer Stolarczyka.
Za duże upały są jak na wrzesień ,nawet pogody Stolarczyk nie potrafi załatwić takiej jaka powinna być.
a to wywiad z Czerwińskim.Polecam szczególnie tym którzy naiwnie wierzą że Pogoń jest szczytem marzeń dla piłkarza który ma ambicje i
umiejętności.Herb dzisiaj całują Ci co wiedzą że dany klub jest ich szczytem możliwości by sobie przypodobać kibiców i mieć alibi na slabe występy.
a to wywiad z Czerwińskim.Polecam szczególnie tym którzy naiwnie wierzą że Pogoń jest szczytem marzeń dla piłkarza który ma ambicje i
umiejętności.Herb dzisiaj całują Ci co wiedzą że dany klub jest ich szczytem możliwości by sobie przypodobać kibiców i mieć alibi na slabe występy.
Tak z ciekawości o kogo ci chodzi ? Bo jakoś sobie nie przypominam żeby Czerwiński całował herb. Ba, on był gotowy nawet nas opuścić w okienku w którym do nas przyszedł. Więc ?
Tak z ciekawości o kogo ci chodzi ? Bo jakoś sobie nie przypominam żeby Czerwiński całował herb. Ba, on był gotowy nawet nas opuścić w okienku w którym do nas przyszedł. Więc ?
Wiadomo że nie o Czerwińskiego.To szczery chłopak i tak jak mówisz chlapnął prawdą juz jak przyszedł.Natomiast ja go zapamiętam z dobrej ,solidnej gry i tego że był na boisku bardzo ważna postacią.Dygresja jest ogólna ale mysle że można sie domyśleć że każdy walczy o lepsze jutro dla siebie.Ci co maja umijetnośći robia to na boisku,Ci słabsi nadrabiają inaczej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.