Wszystko się zgadze ale jedno ale albo mówimy jedno i tak robimy czyli nie ma kasy wszystko idzie na długi, nie kupujemy piłkarzy karta jest zamknięta. A tu pierdolenie o komitetach transferowych przygotowaniach piłkarzy na wypadek sprzedaży obecnych i co? Po co takie gadanie. Dla mnie osobiście Stolarczyk jest słabym dyrektorem bez kontaktów i jak mamy iść jako klub do przodu powinniśmy zrobić porządek z paroma ananaskami w klubie. Co do pozyskiwania sponsorów jest od tego Prezes, ja jak nogę pomagam kupuje bilety na mecze, wrzucam do puchy na oprawy, udział w akcjach Przyjaciel Pogoni itp.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
No znowu nasi wszystkowiedzący i najlepsi na świecie komentatorzy z dupy wiedzą wszystko najlepiej.
Łatwo opluwać AF, trenera, czy Stolarczyka. Zamknijcie sie w końcu.
Co wiecie o kontrakcie Czerwińskiego, co wiecie o warunkach na jakich przeszedł, co wiecie o warunkach jakie postawił jego menago - nic kur..a nie wiecie a wymądrza się jeden przez drugiego.
Sytuacja jest zła - ale wiedzieliśmy że tak będzie od samego początku jak Czerwo się tu pojawił.
Klub nie ma kasy to czego sie spodziewacie.
Transferu
Jak ktoś chce transferu to niech sie ruszy i załatwi sponsora. Jeśli ktoś to załatwi sam mu postawię Chivasa albo inną Sangrię. (co kto lubi) Ale teksty - Stolarczyk taki lub owaki, klub jeszcze gorszy - zakrawają na kpinę i świadczą o waszym charakterze, albo braku czegoś więcej np inteligencji.
Mi też zdarza sie powiedzieć coś czego potem żałuję - ale jesli mam coś napisać nie kieruję sie impulsem.
Ja też widzę wszystkie problemy, które piętrzą sie przed Pogonią - atak, obronę, mizerę zarządu - ale wiecie co - po prostu trzymam kciuki, co tydzień zbieram się by kibicować na stadionie, jak potrzeba robię zrzutki - takie jest nasze życie - kibiców Pogoni - nie potrzebuję wysłuchiwać obelg, żalów i problemów osobistych niektórych z was.
Nie mamy wpływu na wiele spraw - więc zajmijmy sie tym czym powinniśmy - kibicowaniem
Wszystko się zgadze ale jedno ale albo mówimy jedno i tak robimy czyli nie ma kasy wszystko idzie na długi, nie kupujemy piłkarzy karta jest zamknięta. A tu pierdolenie o komitetach transferowych przygotowaniach piłkarzy na wypadek sprzedaży obecnych i co? Po co takie gadanie. Dla mnie osobiście Stolarczyk jest słabym dyrektorem bez kontaktów i jak mamy iść jako klub do przodu powinniśmy zrobić porządek z paroma ananaskami w klubie. Co do pozyskiwania sponsorów jest od tego Prezes, ja jak nogę pomagam kupuje bilety na mecze, wrzucam do puchy na oprawy, udział w akcjach Przyjaciel Pogoni itp.
Dokładnie.Opierdolmy jeszcze Fojuta i będzie spokój.Na tym forum także.Tylko niech Prezes na konferencji i powie, że naszym celem jest ładna, ofensywna gra ale awans do 8 będzie sukcesem.
W wersji optymistycznej:Rudol robi furorę w środku obrony, Niepsuj cudownie ozdrowiały pozwala nam zapomnieć o AF9 w obronie, RJ wyciągnięty z rezerw jest 3 razy lepszy niż Kudła a nowo pozyskany napastnik wraz z Kitano stają się postrachem ligii zdobywając łącznie w sezonie 30 bramek.Życzmy sobie tego drugiego wariantu w ten upalny, nie tylko ze względu na pogodę, dzień.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 31 sierpnia 2016, 13:13 [1 raz(y)]
Bardziej martwi mnie jednak brak jakiegokolwiek napastnika u nas. Zwoliński piłkarzem obecnie nie jest i może lepiej go gdzieś wypożyczyć do I ligi żeby zszedł na ziemię.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Niestety jak na nasze podwórko to tracimy bardzo dobrego obrońcę. Wydaje mi się, że z Pazdanem stworzą naprawdę mocny duet.
Bardziej martwi mnie jednak brak jakiegokolwiek napastnika u nas. Zwoliński piłkarzem obecnie nie jest i może lepiej go gdzieś wypożyczyć do I ligi żeby zszedł na ziemię.
No to Ronaldo będzie miał pełne gacie jak zobaczy dwu łysych
Podobno.I podobno Budziłek też do bramki.Wtedy to odpalić Słowika czy Kudłę.Zobaczymy co z tego będzie.
O Budziłku to podobno Stanowski też pisał... Po co Nam piąty bramkarz?
Kudła ma warunki, będzie grał na stoperze.A Słowik podobno gra rewelacyjnie nogami, przyda się w środku pola na Lecha za Drygasa.Zostaniemy pionierami w takich metamorfozach.
Menedżerowie szukają klubu dla Mateusza Piątkowskiego. Chcą dzisiaj rozwiązać jego umowę na Cyprze (APOEL Nikozja) i umieścić go w zespole polskiej ekstraklasy. Ale zanim rozwiążą, muszą mieć dla niego „pewniaka”. Wspomina się o Pogoni Szczecin, chociaż absolutnie tego nie przesądzamy.
Najgorsze jest to że Pazdan otrzymuje coraz więcej ofert a że najmłodszy nie jest to wydaje się że odejdzie jeszcze tego okienka. Nie trudno się domyśleć że Legia wtedy wyciągnie od nas Czerwińskiego... A on ma jakaś śmieszna klauzule- ktoś wie ile ? Chyba nawet nie milion złotych.
Jakby co to info NIE było od Przemka ale pisałem o tym już dawno temu że jest na celowniku Legii jak nic
A co dziwisz się. Odejść z średniej klasy Pogoni która piłkę europejską powąchała kilka razy i w najbliższych nastu latach nie powącha. Zamienić taki klub na Legię która za miesiąc zagra z Realem, Borusią i Sportingiem. Do tego wszystkiego kontrakt kilkadziesiąt tysięcy wyższy niż u nas. w Pogoni raczej nie miał dużego kontraktu (przychodził z 1 Ligi do ekstraklapy, nie było wiadomo jak się zaprezentuje).
Nie skorzystał byś z takiej oferty
A kim miał się kurwa okazać. Miał obiecywać że zostanie tu do śmierci i całować herb i pierdolić to że ma szanse na jeszcze wieksza kariere ? Zrobil swoje u nas, dostal oferte od mistrza Polski i skorzystał tak jak by to każdy zrobił.
Nie wiem czego wy oczekujecie i jak rozumiecie dzisiejszy świat ale jak ktoś ciśnie po robaku czy czerwie za to ze zmienili kluby na lepsze to ja nie mam słów na poziom tych wypowiedzi.....
a z drugiej strony jest piłkarz bardzo związany z Pogonią (Adam Frączczak) to byscie go najchetniej oddali i jeszcze dopłacili ze ktos go wezmie...
Tym bardziej, że będzie mieć realną okazję do gry w lidze mistrzów, ile razy w życiu mu się taka okazja zdarzy?
Podobno gdzieś przewija się również temat Cabrery jako napastnika u nas.
Liga mistrzów, x5 lepsza kasa, perspektywa powołania do reprezentacji, większa szansa do wyjazdu za 2-3 rundy do lepszej ligi itd.
ale nie... kibice w Szczecinie beda sie teraz oburzać i obrażać, bo nie został u nas do konca kariery
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.