Spokojnie, tak tylko napisałem, myślę że przydałby się nam zawodnik który może grać na dwóch bojach obrony, na dodatek finansowo również w naszym zasięgu.
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 19/08/2016 12:44
I co Boenisch nastrzela nam kilkanaście bramek w sezonie? Najbardziej potrzebujemy rasowego napastnika bo mamy piłkarzy z ataku którzy mają problem ze zdobyciem nawet 1 bramki w lidze. Równie dobrze można byłoby wystawić u nas Chałasa czy innego "orła". Efekt podobny.
I co Boenisch nastrzela nam kilkanaście bramek w sezonie? Najbardziej potrzebujemy rasowego napastnika bo mamy piłkarzy z ataku którzy mają problem ze zdobyciem nawet 1 bramki w lidze. Równie dobrze można byłoby wystawić u nas Chałasa czy innego orła.
Pomijając już to, że Boenisch to tylko wymysł forumowicza to on akurat jest obrońcą. Więc nic dziwnego, że nie strzela wielu bramek. Nie ma też sensu się zastanawiać czy lepiej jego czy może kogoś innego...
Ostatnio edytowany przez: Gradus_new, 19 sierpnia 2016, 12:53 [1 raz(y)]
Stolarczyk out - przychodzi prawdziwy dyrektor sportowy
Moskal out - przychodzi Wdowczyk, którego pozbywają się w Wiśle
Słowik, Kudła out, przychodzi dobry bramkarz (dwóch odchodzi więc jest kasa na dobrą pensję)
Zwoliński, Lewandowski out - przychodzi ktoś pokroju Cabrery i strzela kilkanaście bramek w sezonie
Azoty dokładają kilka milionów i walczymy z każdym w tej lidze.
Ale dlaczego tak mało? Od razu stopindzysiont milionów tysięcy euro! Jak się bawić to na całego (i podziel się, bo widzę że towar nieźle kopie).
Sami mówili, że chcą mistrza, wiec coś mogliby jeszcze dołożyć. A ty idź i Marudź dalej na to co ktoś napisze. Widzę, że odpowiada tobie zastępczy dyrektor, zastępczy trener, cienki co najwyżej rezerwowy bramkarz oraz napastnik na max. 2 ligę.
Chcemy walki o podium to muszą być spełnione pewne warunki.
Marzeniem byłoby jakby się spełniło coś co powinno być oczywiste w normalnym klubie / firmie, a więc:
Stolarczyk out - przychodzi prawdziwy dyrektor sportowy
Moskal out - przychodzi Wdowczyk, którego pozbywają się w Wiśle
Słowik, Kudła out, przychodzi dobry bramkarz (dwóch odchodzi więc jest kasa na dobrą pensję)
Zwoliński, Lewandowski out - przychodzi ktoś pokroju Cabrery i strzela kilkanaście bramek w sezonie
Podpisuje się pod tym obięma rękami, zostawiłbym tylko Słowika i Zwolińskiego na rezerwę.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
A nawiazujac do tej smiesznej listy gdzie juz Was dwoch sie pod nia podpisuje to hm... brawo, w koñcu: ''bo fantazja jest od tego....'' ja proponuje do tego, aby klubem satelitarnym zrobic FC Barcelone gdzie rezerwa mogla by sie ogrywac....
Spokojnie, tak tylko napisałem, myślę że przydałby się nam zawodnik który może grać na dwóch bojach obrony, na dodatek finansowo również w naszym zasięgu.
Boenisch zarabiał w Leverkursen 1,2 mln euro rocznie+ premie (jeden z niższych kontraktów w zespole)- a my moglibyśmy mu dać max 8% tej kwoty
Baz przesady.To kolejny gracz pokroju Zwolaka.Podobna charakterystyka.Trzeci wybór w Płocku przegrywający rywalizację nawet z Drozdowiczem.
Slaby technicznie czekający na dobitkę czy jakąś wykładkę.To że
związany ze Szczecinem to na tym poziomie nie ma znaczenia.Szkoda kasy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.