"@l_tomaniak A najbardziej ogarnięta administracja ów tworu. 99% postów w tematach niegodnych z regulaminem i zero reakcji. Poziom TOP "
nasze posty są niegodne z regulaminem !
Mnie ciekawi na uj experymentują z Nunesem na 10ce. Jeśli on by miał tam grać to na lewej obronie zostaje tylko Lewandowski. To już lepiej kupić kogoś na tą 10tke jak tam taki problem widzą.
Konczac temat tego pajaca czy nie mozna go stad poprostu wypierdolic? Jezeli potrzebne jest glosowanie uzytkownikow to ja jestem za. Sorki za spam ale takich ludzi trzeba sie pozbyc.
Nie ogarniam Twojego podejścia. Jak uważam kogoś za idiotę, to go w miarę możliwości ignoruję, a już na pewno nie śledzę jego marnych wypocin, bo mam w dupie co myśli czy co pisze.
Ty natomiast co chwilę robisz jakieś wklejki. Czyżby jednak gość Cię fascynował?
Czy on jest rzeczywiście aż tak słaby, czy sobie czymś przeskrobał , czy po prostu zarząd blokuje jego w pierwszym zespole ?
Sytuacja z Janukiewiczem jest nad wyraz dziwna. Sam Radek też pewnie nie lgnie się do opuszczenia klubu i podpisania kontraktu z innym ponieważ ma w Pogoni ważną umowę i dobrze zarabia. Będzie się martwił jak będzie miał 6 miesięcy do końca kontraktu.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Tyle , że oni wiedzą , że jedynym napastnikiem ogranym w Ekstraklasie nie są raczej wstanie zająć wysokiego miejsca w tabeli i szukają dobrej alternatywy dla Bilińskiego , a w Szczecinie chyba o tym nie wiedzą i podejmują (nie) świadomie ryzyko z jedynym tak naprawdę nominalnym napastnikiem jakim jest Zwoliński licząc chyba na to , że Łukasz będzie strzelał bramki jak na zawołanie i nie będzie pauzował ani za kartki ani tym bardziej nikt chyba nie bierze pod uwagę ewentualnej kontuzji Zwolaka.
PS. To już nawet taki Górnik Łęczna ma czterech ogranych napastników w postaci: Świerczoka, Śpiączki, Pitrego czy Grzelczaka czy Bruk-Bet Termalica Nieciecza ma za napastników: Stefana Nikolicia, Wojciecha Kędziorę i najlepszego strzelca gier sparingowych - Vladislavsa Gutkovskisa a w składzie mają jeszcze dwóch nominalnych napastników którzy są ogrywani na pozycji pomocnika czyli Martina Juhara i Wołodymyra Kowala.
Reasumując można powiedzieć , że Pogoń obecnie ma kadrowo najsłabszy atak w Ekstraklasie na chwilę obecną obok Śląska Wrocław.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 09/07/2016 10:25
Już rok temu mu powiedzieli, że go nie chcą, że stawiają na innych bramkarzy. Więc co Radek miałby w pierwszym zespole robić ? skoro na grę szans by nie miał ? Powinien się cieszyć, że pozwolili mu trenować z rezerwami, bo na ten moment jest jedynie obciążeniem dla klubu. Radek wiele razy mówił, że w Szczecinie jest mu dobrze, bo zarabia bardzo dobre pieniądze. Jeszcze zdradził, że z ostateczne przejście do Górnika nie wypaliło, ponieważ on sam go zablokował w ostatnim momencie. Więc niestety, ale Radek zamierza doić Pogoń do ostatniej kropli, a to, że negatywnie wpływa na jego karierę ? widocznie liczy, że gdzieś tam szybko znajdzie sobie klub.
Wtedy ,myślałem , że to był wybór CM i że to na podstawie jego prośby zrezygnowano z Radka jak pierwszego bramkarza. Teraz rzeczywiście widać , że nie do końca tak było.
Podsumowując , Radek nie odejdzie z Pogoni nawet mając ofertę gry w pierwszym zespole ESA , ale za mniejsze pieniądze.Skoro tu ma ciepłą posadkę i wysoką pensję to nawet nie musi liczyć na premie za występy w 1 składzie. Chyba, że pojawi się klub, który da mu wyższy kontakt.Wtedy pewnie rozwiąże umowę z Pogonią. Finansowo jest w porządku, ale sportowo na pewno nie jest teraz zadowolony ze swojej sytuacji.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.