Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 15/06/2016 16:52
Asem nie jest, ale talentu 3 razy więcej niż Korcik, a i łażenia po baletach zdecydowanie mniej. Szkoda, bo dobrą ma głowę i twardy jest, półfhnały i finały MPJ grał na przeciwbólowych, mimo, że nikt mu nie kazał. Grać w 1. zespole za wiele by nie grał, bo konkurencja jeszcze większa niż w zeszłym sezonie, woli zmienić klub niż iść na wypożyczenie - jego wybór, dla mnie trochę szkoda, mąka na chleb całkiem przyzwoita.
BTW:Co do transferowej ciszy i plotek, Both oczywiście wiedział (twierdzi, że już w tamtym tygodniu) ale nie powiedział o Niepsuju.Bezwzględny jest dla nas, okrutny można powiedzieć.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 15/06/2016 18:27
Jutro ma być konferencja odnośnie dalszej współpracy Aztów z klubem,może szykują jakąś niespodzianke odnośnie transferów na jutro...Chciałoby się ,żeby przyszedł ktoś pokroju Walda Soboty,który ma umowe do końca czerwca,może ktoś z ligi słowackiej czy czeskiej, kto wie,kto wie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Jako zastępcę Przybeckiego można wpisać Frączczaka, który po przyjściu Niepsuja powinien na stałe wrócić do pomocy. Czyli mamy utrzymany skład + już dwie pozycje obsadzone zdecydowanie lepiej niż w poprzednim sezonie. Do tego zapowiedź, że 1-2 piłkarzy ofensywnych jeszcze do nas dołączy. Skąd Wy bierzecie w takim razie ten pesymizm i walkę o utrzymanie?
Ostatnio edytowany przez: kiko, 16 czerwca 2016, 11:44 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 16/06/2016 12:51
Oglądając dzisiejszą konferencję, złapałem jedno zdanie Prezesa Mroczka. "Okienko się nawet jeszcze nie zaczęło" Nie wiem czy powinienem to taki interpretować, ale te 2-3 transfery o których Prezes powiedział to wcale nie muszą być zawodnicy z kartą na ręku, a mogą być to transfery gotówkowe. Mam nadzieję ze po dojściu tego nominalnego prawego obrońcy to właśnie on z Sebkiem Rudolem będzie walczyć o I skład. Natomiast do przodu powędruje Adam Frączczak, bo tam jest jego miejsce
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Raczej bym na gotówkowe transfery nie liczył, bo i niby skąd kasa na nie.
Co do okienka transferowego, większość zawodników ekstraklasy ma kontrakty obowiązujące do końca czerwca, więc dopiero jak wygasną będzie można oficjalnie podpisywać nowe kontrakty (bez takich problemów jak np ze Szczepaniakiem z Podbeskidzia)
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
Niektórzy pewnie z tęsknoty za ekspertem Polsatu, mistrzem zanudzania kibiców, a obecnie trenerem na odległość Termaliki Bruk-Bet Nieciecza - trenerem Czesławem.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 16/06/2016 15:35
Ja pesymistą nie jestem, pierwsza 8 powinna być formalnością, ale zaskakuje mnie skąd u niektórych aż taki optymizm, że piszą o walce o mistrza. Pewnie że chciałoby się aby "powalczyli" ale na chwilę obecną to raczej marzenia tylko.
Podobnie jak przekonanie że będą jakieś wielkie transfery bo będzie kasa od G.A. Przyjdzie max.2 grajków którzy teoretycznie będą wzmocnieniem i tyle.
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.