Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 09/06/2016 18:02
Bądźmy szczerzy, Janukiewicz parę gorzkich słów o klubie powiedział. Jego teksty o uciekaniu stąd jak tylko będzie okazja itd. Michniewicz zbudował zespół. Czy to takie dziwne, że nie chcą tego psuć ? Sam Moskal powiedział, że nie zamierza przeprowadzać rewolucji. Psuć fundamentów które zostały postawione, chce teraz tylko poprawić ofensywę.
Atmosfera w szatni jest dobra i jestem zwolennikiem jej utrzymania. A pamiętam, że sam Radek przyznawał, że parę konfliktów miał.
Więc jeśli uznali, że jego powrót zepsułby to co wypracowali, to ja klub popieram, mimo, ze chciałbym Radka na bramce zobaczyć.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 09/06/2016 19:26
Z jednej strony szkoda bo Lado grywał nieźle, szczególnie jeśli chodzi o zastawianie się w ataku i walkę o piłkę - kto wie jakby zagrał kiedy dostałby jakiegoś ogarniętego partnera w napadzie (transfer?). Z drugiej strony napastnika rozlicza się z bramek, a tych Lado strzelił tyle co kot napłakał i niestety pod tym względem jest to absolutny transferowy niewypał.
Jeśli naprawdę odejdzie to warto byłoby kogoś sprowadzić bo w ataku robi nam się naprawdę krucho, jeden napastnik bez formy (Zwoliński) wspomagany młodymi, nieogranymi, których tak naprawdę nie wiemy na co stać na poziomie Ekstraklasy - nie wygląda to zbyt kolorowo.
Pamiętajcie, że to Parada i jego kadrowicza z Pogoni. Info może być równie z dupy.
Jednak trzeba mu oddać, że gdy wszyscy już ogłosili pewniaka z Broszem, że już praktycznie kontrakt podpisany jest. A on jako jedyny, porównał to do bzdury równej Oborniaka. Także nie skreslałbym tak jego z góry od razu. Ze wszystkich źródeł, on ostatnio w miarę pewne informacje miewa.
Pamiętajcie, że to Parada i jego kadrowicza z Pogoni. Info może być równie z dupy.
Jednak trzeba mu oddać, że gdy wszyscy już ogłosili pewniaka z Broszem, że już praktycznie kontrakt podpisany jest. A on jako jedyny, porównał to do bzdury równej Oborniaka. Także nie skreslałbym tak jego z góry od razu. Ze wszystkich źródeł, on ostatnio w miarę pewne informacje miewa.
Tym razem nie do końca tak z dupy, już po koniec maja chodziły takie pogłoski. W grę wchodzi chyba sprzedaż i możliwość uzyskania za niego jakieś sumy więc wydaje się to rozsądne, tym bardziej, że nic wielkiego jednak nie pokazał. Lepiej dać szansę Kitano i innym młodym.
Daniel Trzepacz sugeruje, że grany był (jest?) temat Scheta, który miał dopytywać o Pogoń Janotę.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 9 czerwca 2016, 21:24 [2 raz(y)]
Aka mówił wczoraj w Netto jak go spotkałem i spytałem o Pogoń, że zostaje
Mam nadzieję, że w Netto zostaje a nie w Pogoni, bo na boisku pożytek z niego żaden.
hahahahahha
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.