liga holenderska 79 występów 5 goli 13 asysty
liga belgijska 28 występów 5 goli 4 aysty
I to są ligi gdzie Asiory Jak Starzyński czy Wolski nie przebijali się nawet do składu
+ ta Słowacka 18 meczy 6 goli 8 asyst to słabo? gol/asysta prawie 1 na mecz
Przecież jak by w holenderskiej lidze napierdalał bramę/asystę co mecz w wieku < 25 lat to by go na zachód ojebali za kilkanaście/kilkadziesiąt milionów
Heh dokładnie czego my oczekujemy. Przecież wiadomo ze jak ktoś w przeszlością w Eredivisie rozpatruje gre w PL to znaczy że ma jakis defekt. Inczej by na nas nawet nie spojrzał.
On nie grał w lidze belgijskiej. Jupiler League to 2 liga holenderska. Statystyki ma nienajgorsze, szczególnie ze Słowacji, tylko jedno ale: po co po kolejny prawy skrzydłowy (jest Gyurcsó), skoro potrzeba lewoskrzydłowego? Obaj niby mogą grać na lewej stronie, ale to jednak nie to samo, co klasyczny lewoskrzydłowy.
Same liczby nie grają. Przy dobrym rozegraniu Gyurcso i ewentualnie Schet powinni pozamiatać.
A skąd ty to wiesz? Widziałeś chociaż jak gra, czy wróżysz z fusów?
Może pamięta go z meczu z nami? Wtedy wyróżniali się GvK, Rabiu (zdecydowanie najlepszy), lewy obrońca i koleś, który wszedł w 60 min czyli Schett. Z tego co pamiętam Rudol miał co robić. Cały mecz powinien być na yt.
On nie grał w lidze belgijskiej. Jupiler League to 2 liga holenderska. .
Przypomina mi się Johan Voskamp.
Przychodził do Śląska jako król strzelców tej ligi. W dwa sezony ponad 50 goli. A w Śląsku grał nędzę i po roku bez żalu się go pozbyli.
Statystyki to nie wszystko
Odszedł, a potem nieźle sobie radził w Sparcie Rotterdam - regularnie po kilkanaście bramek. Widocznie liga polska to dla niego za wysokie progi, albo styl drużyny nie dawał mu szansy na lepszy wynik
Oby jutro pojawiło się jakieś info o transferze. Samym Drygasem nie zwojujemy tej ligi
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Przychodził do Śląska jako król strzelców tej ligi. W dwa sezony ponad 50 goli. A w Śląsku grał nędzę i po roku bez żalu się go pozbyli.
Odszedł, a potem nieźle sobie radził w Sparcie Rotterdam - regularnie po kilkanaście bramek. Widocznie liga polska to dla niego za wysokie progi, albo styl drużyny nie dawał mu szansy na lepszy wynik
Oby jutro pojawiło się jakieś info o transferze. Samym Drygasem nie zwojujemy tej ligi
Jutro czyli dziś będzie informacja o transferze. Pewnie podpiszą kontrakt z jakimś grajkiem z juniorów .
Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Jutro czyli dziś będzie informacja o transferze. Pewnie podpiszą kontrakt z jakimś grajkiem z juniorów .
Stolarczyk coś mówił że do pierwsze treningu chcą mieć kadrę domkniętą... a tu cisza jak makiem zasiał ;/
Stolarczyk coś mówił że do pierwsze treningu chcą mieć kadrę domkniętą... a tu cisza jak makiem zasiał ;/
Spokojnie, biorąc pod uwagę jak długo trzymali nazwisko nowego trenera, pewnie mają już jakieś transfery przyklepane, dajmy na luz, będzie dobrze!
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Sytuację ze Starzyński uważnie monitoruje także Pogoń Szczecin, która czeka, co wyniknie z negocjacji Zagłębia z Lokeren. Jeśli te zakończą się fiaskiem, a wiele na razie na to wskazuje, to niewykluczone że po byłego pomocnika Ruchu Chorzów spróbują sięgnąć "Portowcy". W Szczecinie poszukują zawodników, którzy mogliby podnieść jakość zespołu w ofensywie, bo w tym aspekcie, w poprzednim sezonie, były spore braki.
Klub sonduje także sprowadzenie innych zawodników. Od zimy szczecinianie interesują się piłkarzem również trenczyńskiego klubu – Ginem van Kesselem.
Pogoń ma zamiar w letnim okienku transferowym dokonać czterech transferów. Aż trzy mają wzmocnić ofensywę. Klub myśli nie tylko nad nowym napastnikiem, ale także nad skrzydłowym i ofensywnym pomocnikiem. Blisko klubu jest Mitchell Schet, były piłkarz m.in. ADO Den Haag, Feyenoordu, Groningen i RKS Waalwijk.
Za http://www.transfermarkt.pl/... Za dużo naraz..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Radosław Janukiewicz mimo kończącego się wypożyczenia do Górnika Zabrze nie ma co liczyć na powrót do pierwszego zespołu Pogoni Szczecin. Taka jest decyzja klubu.
- Radek pozostanie dalej na liście transferowej - podsumowuje krótko dyrektor sportowy Maciej Stolarczyk.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.