Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 05/06/2016 00:29
Tak poczytałem komentarze pod tym artykułem Weszło o Czesiu, co wyżej ktoś wrzucił. Ale ich tam jadą i wykazują ich dwulicowość Jak wrzucają im artykuły, które Weszło samo pisało, jak to Mandrysz wykonał zajebistą robotę w Niecieczy, jak uporządkował klub i to całkiem niedawno. A teraz gdy przychodzi tam Czesio, to nagle klub w ruinie.
No dosłownie jak się zestawi dwa artykuły od Weszło wydane w krótkim czasie, to aż jest niemożliwe żeby Weszło tak z własnej woli sami siebie zaorali.
Bawi mnie, że teraz wspominają , że Nieciecza nie miała dwóch równych rund i Czesio to teraz zmieni. Ale do tej pory nie wspomnieli o dopiero co kiepskiej wiośnie Michniewicza. Można wymieniać i wymieniać przykłady ich debilizmu w przypadku gdy chodzi o wypowiadanie się w sprawach sportowych, gdy bohaterem jest ich "Słonik".
No cóż, pomijając sprawę Weszło, to Michniewicz nie jest zbyt lubianym trenerem i Szczecin nie jest tutaj wyjątkiem.
Jak Czesław przejmował stery w naszej Pogoni, rozmawiałem na Jego temat z koleżką który swego czasu był dosyć blisko Lecha. Pracę Cześka w Poznaniu skwitował krótko, robi bardzo dobre pierwsze wrażenie, żyje zespołem i całą otoczką wokół klubu, a później to już tylko równia pochyła i odcinanie kuponów.
Ciekawe jak będzie w Niecieczy?
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 05/06/2016 19:04
Czesław zrobił bardzo dobre pierwsze wrażenie ale potem było już coraz gorzej. Ci którzy go bronią twierdzą, że zdobył miejsce na miarę możliwości ale to nieprawda. Z całokształtu powinniśmy mieć 3-4 miejsce i tylko trochę więcej zmysłu trenerskiego, a byśmy to mieli.
Ja osobiście żałuję, że obecnie po Czesiu nie trafił do nas Piotr Mandrysz. Bardzo go cenię. To z nim doszliśmy dużo słabszym składem niż dziś mamy do finału PP. Ale to takie gdybanie, mamy Moskala - dajmy mu szansę.
Jeśli chodzi o wzmocnienia to trzeba nam po prostu nowego Robaka - bramkostrzelnego napastnika.
"Wielu z Was pewnie dziwi się, że klub taki jak Pogoń jest w stanie pozyskać takiego zawodnika. Otóż ma on poważną wadę. z AS Trencin został wyrzucony za ekscesy alkoholowe, kiedy to po fecie… potrącił samochodem dwie osoby, jadąc pod wpływem alkoholu. Jeśli poskromią w Szczecinie jego zapędy alkoholowe, może okazać się gwiazdą ligi, na której będzie można jeszcze zarobić."
Po chuj nam taki ananas? Przecież to bomba z opóźnionym zapłonem. Właściciele knajp już zacierają ręce, a Petasz bukuje bilety na weekend w Szczecinie.
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 6 czerwca 2016, 03:26 [2 raz(y)]
Ja widzę to tak: przychodzi Starzyński i Schet + jakiś ogarnięty napastnik, sprzedajemy Władka, dziękujemy Ace. Drygas z Murawskim i Matrasem są ścianą nie do przejścia, Starzyński napędza na skrzydłach grę Węgra i Holendra, Zwoliński ładuje 20 goli w sezonie, drugie tyle dodaje nowy atakujący, Rudol staje się odkryciem sezonu na prawej obronie i razem z Czerwińskim dostaje powołanie od Nawałki. W maju 2017 bijemy się o miejsca 1-2. Oczywiście fantastyka i marzenia ,życzę nam jednak wszystkim aby spełniło się chociaż część z tego.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 6 czerwca 2016, 11:02 [2 raz(y)]
To nazwisko przewijało się już w kontekście gry w naszym klubie, w styczniu.
"Oprócz Gino Van Kessela Pogoń sondowała także innego zawodnika z Trencina, Mitchella Scheta."
"Wielu z Was pewnie dziwi się, że klub taki jak Pogoń jest w stanie pozyskać takiego zawodnika. Otóż ma on poważną wadę. z AS Trencin został wyrzucony za ekscesy alkoholowe, kiedy to po fecie… potrącił samochodem dwie osoby, jadąc pod wpływem alkoholu. Jeśli poskromią w Szczecinie jego zapędy alkoholowe, może okazać się gwiazdą ligi, na której będzie można jeszcze zarobić."
Po chuj nam taki ananas? Przecież to bomba z opóźnionym zapłonem. Właściciele knajp już zacierają ręce, a Petasz bukuje bilety na weekend w Szczecinie.
Ljuboje pamiętasz?
Daleki jestem od porównywania tego grajka, chodzi jednak o to, że nasza liga jest tak słaba, że dobry zawodnik z pociągiem do imprezowania, jest w stanie ją wciągać nosem.
Natomiast czy ten Schet jakiś poziom reprezentuje... tutaj już bym dyskutował. Jego statystyki na kolana nie powalają:
Years Team Apps† (Gls)†
2008–2010 Feyenoord 4 (0)
2009–2010 → Excelsior (loan) 19 (4)
2010–2012 RKC Waalwijk 27 (2)
2012–2013 FC Groningen 22 (1)
2013–2015 ADO Den Haag 35 (2)
2015–2016 Trenčín 18 (6)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.