Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 03/06/2016 20:06
@Przema, jasne, bo w Górniku, Śląsku i Łęcznej to koszulki ściągali, bo im za gorąco się zrobiło.... kibice Lecha w zimowej przerwie, wręcz wychwalali Hamalainena , a w Lubinie to nawet pogłaskali dwóch po główkach gdy spadali dwa lata temu. W Bydgoszczy postawili im drewniane nagrobki żeby wyrazić podziw dla piłki kopanej itd, ale cóż, Tobie wydaje się, że tylko w Szczecinie kibice są bardzo wymagający i jak to nazwałeś mają ból dupy....
Taką samą opinie kreował niejaki Czesław wraz z przydupasem z weszło. Jak widać nie dziwne, że takie mądrale jak ci dwaj wymienieni mają tyle fanów....
Czy Hamalainen jest wychowankiem Lecha? czy grozil nam spadek? Juz abstrachujac od sytuacji, to zrywanie koszulek z pilkarzy to niezla patola.
Co do Czeslawa, to wystarczy poczytac ostatnie posty na tym forum. Dawno go nie ma w Szzecinie, a jada po nim jak po lysej kobyle nie umiejac bez niego zyc. Jak inaczej to nazwac niz bol dupy?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 04/06/2016 12:39
@ przema, widze, że jednak nie rozumiesz więc spytam inaczej. Co konkretnie tak cię boli w Szczecinie że uważasz że tu jest gorzej grać piłkarzom niż gdziekolwiek indziej? Wyzwiska, gwizdy, komentarze? Czy ty kiedykolwiek byłeś w innym mieście na meczu w sektorach miejscowych? Możesz to porównać?
Pewnie ten żal to o Zawolaka. Rozumiem że ci to nie pasuje , mi też to nie podchodzi ale daleko mi do takich stwierdzeń że to Szczecin jest specyficzny. Być może dlatego że spotykam dość często ludzi z innych polskich miast i nie widzę specjalnie różnicy w ocenach pilkarzy. Jedyni piłkarze którzy nie są jechali to ikony które pozostają w historii.
Zwolak jeszcze nic tu wielkiego nie zrobił. Z pewnością i tu i na stadionie ma sporo kibiców którzy dobrze mu życzą. Ale fakt że czas już po za schludnym wyglądem pokazać coś na boisku.
Serio jedyne kompleksy czy jak to Ty mówisz ból dupy pokazuje ktoś kto widzi problemy jedynie u siebie. U siebie bo mniemam że jesteś kibicem Pogoni. Pogoń to klub i kibice, całe środowisko które go otacza . Jesteś tego częścią? Czy czujesz się wyjątkowy/inny w tej rodzinie? Każdy ma prawo mieć inne zdanie, ale gdy jedziesz po kibicach Pogoni, pamiętaj że sam nim jesteś. Być może nie świadomie ale to co mówisz jest w uproszczeniu kompleksem.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 04/06/2016 19:26
Coś nie chce mi się wierzyć, że zastanawia się nad odejście do Arki. Gdyby serio miał takie przemyślenia, to nie podpisywałby umowy na kolejny sezon a poczekałby aż sytuacja z Arką się wyjaśni. Przecież nie jest głupi, dobrze wie jaką pozycję ma w klubie, spokojnie mógłby poczekać.
Od momentu gdy Arka awansowała, co chwilę jakiś geniusz pisze, że los Murawskiego w Pogoni nie pewny. Idiotyzm.
A Azoty już tylu piłkarzy mieli nam kupić ... Niezłą sobie reklamę za te 4 miliony złotych robią.
@ przema, widze, że jednak nie rozumiesz więc spytam inaczej. Co konkretnie tak cię boli w Szczecinie że uważasz że tu jest gorzej grać piłkarzom niż gdziekolwiek indziej? Wyzwiska, gwizdy, komentarze? Czy ty kiedykolwiek byłeś w innym mieście na meczu w sektorach miejscowych? Możesz to porównać?
Pewnie ten żal to o Zawolaka. Rozumiem że ci to nie pasuje , mi też to nie podchodzi ale daleko mi do takich stwierdzeń że to Szczecin jest specyficzny. Być może dlatego że spotykam dość często ludzi z innych polskich miast i nie widzę specjalnie różnicy w ocenach pilkarzy. Jedyni piłkarze którzy nie są jechali to ikony które pozostają w historii.
Zwolak jeszcze nic tu wielkiego nie zrobił. Z pewnością i tu i na stadionie ma sporo kibiców którzy dobrze mu życzą. Ale fakt że czas już po za schludnym wyglądem pokazać coś na boisku.
Serio jedyne kompleksy czy jak to Ty mówisz ból dupy pokazuje ktoś kto widzi problemy jedynie u siebie. U siebie bo mniemam że jesteś kibicem Pogoni. Pogoń to klub i kibice, całe środowisko które go otacza . Jesteś tego częścią? Czy czujesz się wyjątkowy/inny w tej rodzinie? Każdy ma prawo mieć inne zdanie, ale gdy jedziesz po kibicach Pogoni, pamiętaj że sam nim jesteś. Być może nie świadomie ale to co mówisz jest w uproszczeniu kompleksem.
Celeban, Ława, Majdan, Lipski, Fraczczak, Zwolinski...to tak na szybko lista zawodnikow zwiazanych z tym miastem, a byla ciupana z byle powodu niczym slowiki z Poznania. Mam dalej wymieniac czy juz lapiesz?
Czy w przypadku CM jest bol dupy? Jest i to ogromny. Wypominanie tego twittera jest tak zalosne, ze az sie tego czytac nie da. Szkoda, ze nikt nie wspomina kiedy uzywal go w dobrych celach, m.in. stadion, kiedy wypowiadal sie w radiu czy pod urzedem miasta. Podejrzewam, ze zrobil wiecej niz jeden szczekajacy na niego tutaj. Nie to, ze jestem jego obronca, trener jak kazy inny, ma swoje wady i zalety, ale taka jazda po nim jest dla mnie niezrozumiala i na pewien sposob juz zalosna niczym wyciaganie lopatki z piaskownicy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 04/06/2016 23:36Wejdź tu i poczytaj komentarze. Pewnie piszą tam sami zakompleksieni ludzie ze Szczecina? Po prostu każdy ma dosyć holowania go w mediach. Poza tym wszytko by było ok gdybyśmy sie normalnie rozstali, a on zaczął uskuteczniać jakieś żale, jak nie sam to przez przydupasów. Poza tym myślisz, że czemu Stanowski pisal że u nas jest dom wariatów? To są słowa cześka + jeszcze jakieś wynoszenie rzeczy z szatni i robienie z siebie pokrzywdzonego.
O Zwolaku juz pisałem, Frączczak jest krytykowany, ale tez i broniony czy chwalony przez kibiców w Szczecinie, dokładnie jak w każdym innym klubie inni zawodnicy, Majdan za Ptaka pchał się pod krytyke, ale do dziś w Szczecinie ludzie go wspominaja pozytywnie przez wzgląd na to jak bronił, nie za to co prezentuje po za boiskiem gdzie cała Polska z niego ma beke. Celeban, tu cieżko sie dziwić, podkręcał atmosfere i dostał to na co chyba sam liczył wypowiadając sie o Szczecinie w ten sposób. Przed tym nikt nie mial do niego żadnych pretensji. No i ten "Nasz Arkowiec" nie bez powodu ludzie nie chętnie na niego spoglądali. Lipski ? ile tego było? 2/3 komentarze? bez jaj ty to porównujesz do tego co w innych miastach sie dzieje i piszesz o szczecinskim bólu dupy? to jak z twoim doświadczeniem z innych miast?
Dlaczego niby w Szczecinie jest gorzej kopać piłke niż w innych miastach ze względu na kibiców? daj mi przykłady z innych miast gdzie jest lepiej ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.