Tak samo śmieszne jest że jedzie pijak Peszko który gra piach od kilku lat i warzywniak. Wiem że jadą kosztem kontuzjowanego Rybusa i Wszołka ale nie wierzę że nie ma innych zawodników prócz tych patałachów.
śmiesznym jest, że jedzie Lovrencsics,który nie grał, a jak zagrał to totalną kupę , a nie jedzie Adam.
Tak samo śmieszne jest że jedzie pijak Peszko który gra piach od kilku lat i warzywniak. Wiem że jadą kosztem kontuzjowanego Rybusa i Wszołka ale nie wierzę że nie ma innych zawodników prócz tych patałachów.
Peszko i tak murawy nie powącha, ale ... Kto miałby grać na lewej obronie? Lewandowski?
A ja się temu nie dziwię. Poprostu nie zasłużył na kadrę Węgier. Nie oszukujmy się ale Gyurcsó niczym nie zachwycił. Ma zadatki ofensywne , ale w defensywie zachowuje się jak junior , nawet do główki nie wyskoczy. Co nie znaczy że nie może odpalić , i mam nadzieję że to będzie w zbliżającym się sezonie.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Po przygodach w NL zgasł, ale liczby w 1 lidzę mówią same za siebie. Być może tanim kosztem udałoby się zakontraktować. Fajnie bo Miki stąd a poza tym spoko chłopak .
Liczby mówią to że napastnik Lebedyński ma mniej goli od pomocnika Drygasa, a na wiosnę również jakoś formą nie błyszczał z całym szacunkiem dla niego ale nie jest to piłkarz z umiejętnościami na poziomie ekstraklasy.
Po przygodach w NL zgasł, ale liczby w 1 lidzę mówią same za siebie. Być może tanim kosztem udałoby się zakontraktować. Fajnie bo Miki stąd a poza tym spoko chłopak .
Liczby mówią to że napastnik Lebedyński ma mniej goli od pomocnika Drygasa, a na wiosnę również jakoś formą nie błyszczał z całym szacunkiem dla niego ale nie jest to piłkarz z umiejętnościami na poziomie ekstraklasy.
Może i na dół tabeli te umiejętności ekstraklasowe są ,ale obawiam się że 75% jego zalet to fakt że jest "Swój".
Charakterystyka podobna do Zwolińskiego ,a nam potrzebny napastnik który sam potrafi sobie coś stworzyć.Ktoś typu Zachara,Piech czy ew.Biliński.Oczywiście w formie.
Może i na dół tabeli te umiejętności ekstraklasowe są ,ale obawiam się że 75% jego zalet to fakt że jest "Swój".
Charakterystyka podobna do Zwolińskiego ,a nam potrzebny napastnik który sam potrafi sobie coś stworzyć.Ktoś typu Zachara,Piech czy ew.Biliński.Oczywiście w formie.
Wg Parady już po temacie. Dogadał się w sprawie nowej umowy w Płocku.
Przed ogłoszeniem ostatecznej kadry, największy węgierski portal sportowy Nemzeti Sport zaprosił kibiców do zabawy i utworzył sondę, w której można było typować swoją listę 23 zawodników, którzy wyjadą do Francji. Udział wzięło ponad 12 tysięcy osób i co ciekawe, aż 86,2% z nich uwzględniło Gyurcso w swoich kadrach. Oznacza to, że zawodnik Pogoni uważany był niemal za pewniaka do nominacji. Żaden z pominiętych przez Storcka piłkarzy nie cieszył się takim zaufaniem wśród fanów.
Największą niespodzianką jest natomiast powołanie Barnabasa Bese. Obrońca MTK Budapeszt był "typowany" tylko przez 15% kibiców.
- Adam Gyurcso jest wartościowym graczem. W przyszłości będziemy kontynuować z nim współpracę - mówi trener Węgrów. - Będziemy grali systemem 4-2-3-1, gdzie będziemy mogli sprawdzić go na różnych pozycjach.
Ciekawe.
W nadchodzącym sezonie Kamil Sylwestrzak nie zagra w koszulce kieleckiego klubu. Ma pięć ciekawych ofert.
Zainteresowane zakontraktowaniem lewego obrońcy jest pięć klubów: Wisła Płock, Śląsk, Jagiellonia, Cracovia i Arka. W dwóch z nich czeka na niego gotowy do podpisania kontrakt.
Wychodzi na to że Pogoń odpuściła Sylwestrzaka.
Wisła Płock przedłużyła kontrakt z Mikołajem Lebedyńskim. Umowa została zawarta do końca czerwca 2017 roku z opcją przedłużenia jej o kolejny sezon.
25-letni napastnik w bieżącym sezonie I ligi zagrał w 30 meczach i strzelił 12 bramek.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 02/06/2016 14:37
a po co Ci Sylwestrzak, jak w Pogoń idzie wg schematu promowania młodych graczy, a na LO masz Lewandowskiego, Matynie i jeszcze Nunes może tam grać. Lepiej niech kupią prawego obrońcę, żeby Rudol miał konkurencję i Frączczak nie musiał już tam występować.
UWAGA UWAGA!!! Przemo B on twitter:
"Będzie gruby transfer do Pogoni.Bardzo ofensywny. Podejrzewam,że Azoty maczają w tym palce. Tyle mogę powiedzieć dla dobra transferu."
Gruby transfer? Bardzo ofenyswny? Stawiam na Ediego Andradinę!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.