Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
W sumie to wczoraj pod względem gry lepiej wyglądał Lado ale niestety 2 dobre sytuacje zmarnował. Szczególnie ta z pierwszej minuty to był kryminał. Mógł zrobić wszystko z tą piłką - przyjąć i pytać się bramkarza w który róg strzelać...
Czesiu, Czesiu i znów sobie szkodzisz Twitterkiem. 4 mecze jeszcze zostały. Ma klauzurę, że jak zdobędą miejsce na podium, automatycznie przedłużą z nim kontrakt. Jak już teraz składa broń, to słaby psychicznie jest. I dziwić się, że nasi nie mają woli walki w większości meczów
Chociaż co ja gadam, wystarczy spojrzeć na jego wybuchy na Twiterze po każdym nieudanym meczu. On jest słaby psychicznie.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 29 kwietnia 2016, 16:55 [1 raz(y)]
Co by sie nie stało po sezonie to Michniewicz pisząc takie rzeczy ujawnia szambo jakie chyba sie pojawi w klubie.Jak może byc wiadomo ze
mając 4 mecze decydujące nie będzie się trenerem? Rozumiem że Guardiola idzie do City ale to oficjalna wiadomość dawno temu ogłoszona,ale takie sugestie od razu rodzą jakieś podejrzenia.
Czyli co? nie gramy juzo Puchary bo :
-Michniewicz nie wierzy że piłkarsko damy rady zając miejsca 2-4?
-a może jest jakiś układ kto ma w Pucharach być?
-może tez to sprawka Krzystka który postawił warunek : że ja Wam zbuduje 4 trybunę ale Wy teraz do Pucharów sie nie pchajcie bo rozpeta sie nagonka że Szczecin będzie grał w Lubinie bo Prezydent lekceważy wizerunek miasta?
- może to te słynne Azoty w końcu zakończyły audyt i teraz już będzie tu Murinnio z Ranierim a w ataku bedzie biegał Benzema.
Na prawde ktoś temu człowiekowi powinien wyłaczyc tego Twittera .
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 29/04/2016 23:37
Dla mnie najbardziej prawdopodobną opcją jest, że po prostu dowiedział się o tym, że klub gada z kimś innym. I Michniewicz jak to on ma w zwyczaju, wyżalił się na Twiterku, że niemal walizki ma spakowane
Istnieje też opcja, że wkurwił Prezesa Mroczka, tym pieprzeniem wszędzie, że Puchary nie są dla nas, że jesteśmy na nie za słabi i ten mu powiedział parę dosadnych słówek, tym razem prywatnie.
Ale ciężko mi uwierzyć, żeby oficjalnie mu powiedziano, że żegna się z robotą przed 4 decydującymi spotkaniami. W teorie, że nie chcemy Pucharów nie wierzę.
Opcji Azotów, chodź miła to opcja, to jednak nie wierzę w nią. Co prawda chodzą słuchy, że Azoty stoją za 4 trybuną, co by na coś wskazywało, ale plotki o tym za czym to nie stoją Azoty, było już milion. Uwierzę jak zobaczę/usłyszę/przeczytam o tym.
Jak Michniewicz do nas dołączył, to słyszałem opinie, że trener porządny, jedynie pod koniec panowania w klubach, daje się ponosić w portalach społecznościowych i wypisywać żale. Ciekawe czy to jego ostatnie dni u nas są.
Cztery decydujące spotkanie, cztery finały, a trener mówi, że jego zawodnicy są za słabi, żeby wejść do pucharów! Nic dziwnego, że ostatnie mecze wyglądają, jak wyglądają, a zawodnicy snują się po boisku i mają wyjebane.
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 30 kwietnia 2016, 01:44 [2 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 30/04/2016 01:56
Już nie przesadzajmy, Czesław reaguje mocno emocjonalnie, fakt z profesjonalizmem ma to niewiele wspólnego, ale przecież to nie tak, że on zmusza chłopaków żeby grali jak najgorzej i celowo nie wygrywali. Drużyna odnotowała regres i to powinno być ewentualnie głównym powodem nieprzedłużenia z nim kontraktu, a nie to co wypisuje na twitterze. Poza tym nie ma chłop aż tak bogatego CV żeby szanse awansu do pucharów z Pogonią od tak zaprzepaścić. Oni niech grają, trenują, a my kibicujmy. Na rozliczenia przyjdzie czas po sezonie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 30/04/2016 18:57
Na Twitterze dziś się napotkałem na wpis o tym że jest duże zainteresowanie Kamilem Mazkiem czy też Kamilem Vackiem (nie mogę sobie przypomnieć. Bardziej ze wskazaniem na tego drugiego) ze strony Legia Warszawa, Pogoń Szczecin, cracovia Kraków. Co o tym sądzicie? Wydaje wam się realne to by Pogoń mogła zawalczyć i wygrać rywalizację z Legią o zawodnika?
Ostatnio edytowany przez: Charry1948, 30 kwietnia 2016, 19:04 [1 raz(y)]
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że Legia ma prawo do pierwokupu Mazka. Jeśli tak jest i Legia będzie chciała go z powrotem to nie mamy nic do gadania.
W Vacka nie ma co wierzyć.Facet jedzie na euro.Mysle ze Legia nie ma szans nie mówiąc o nas.Jesli bedzie gral we Francji to manago mu poszuka klubu na zachodzie.Ja bym sie bardziej zainteresował Badiją.Nawet kosztem wymiany na Akahoshiego.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 16/17 - 30/04/2016 20:29
Zastanawiam się czy byłaby w ogóle jakakolwiek szansa na pozyskanie Wolskiego. W Wiśle jest na wypożyczeniu z Fiorentiny, kontrakt z Włochami ma do końca następnego sezonu, gdzieś wyczytałem, że ewentualna kwota wykupu kształtowałaby się w okolicach 500,000 euro. Nie wiem czy Wisłę stać obecnie na taki ruch, dlatego zastanawiam się czy my nie moglibyśmy się po niego schylić. Jesteśmy już gotowi na takie wysokie, co by nie mówić, transfery? Pewnie stanęłoby na jakichś 350-400 tysiącach. Wydaje się, że ten facet to pewniak i zrobiłby na pewno różnicę. Wisła ma jakąś smykałkę do wypożyczeń, w tamtym roku Stępiński, odszedł do Ruchu, daje radę i być może latem odejdzie za ładne pieniądze, teraz Wolski, może to już czas by zacząć inwestować w jakość?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.