Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 06/02/2016 23:18
Tak sobie czytam o Zwolińskim i chłopak coś nie może do końca wyzdrowieć w 100 %. Bardzo często łapie te urazy. Oby nie były one przeszkodą w przyszłości ku wielkiej piłce. Oby tą rundę zagrał bez żadnej kontuzji, bo jeśli chodzi o urazy, to jestem przekonany , że będzie miał ich kilka.
Edit: A właśnie, jak skończy się runda, będzie ta krótka przerwa przed grupą mistrzowską, to wtedy transfery będzie można przeprowadzać ? bo nie pamiętam jak było w zeszłym roku z tym.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 07/02/2016 09:21
Golla nie został odpalony tylko wygasł mu kontrakt, który Pogoń chciała przedłużyć.Gdyby został pewnie nie byłoby Fojuta ale ta zmiana wyszła mu na plus bo wymiata z Holandii, nowe wyzwania podziałały pozytywnie u nas pewnie grałby jak grał, czyli w kratkę.
Co do Lado to wyglądał on dobrze w sparingach, był ruchliwy, nabrał dynamiki, oby to był znak pracy z Jankowiczem i powrót do formy z czasów Polonii.
Nie czesto lapie urazy, tylko polowe rundy jesiennej gral z jednym nie do konca wyleczonym i zle zdiagnozowanym. Ciagnie sie to za nim. Dlatego pewnie na wiosne w pierwszym skladzie zobaczymy Gruzina.
@Zygmunt - zwal jak zwal, w ostatnim czasie przypominam sobie tylko jego osobe, ktora po odejsciu z Pogoni rozwinela sie i gra regularnie w mocnym zespole, przeciez Adriana Budki nie bede liczyc, ktory teraz wymiata w Widzewie. Zaslone milczenia mozna spuscic na takiego Hernaniego, ktory wlasnie nie byl w stanie wykorzystac nalezycie ostatniego polrocza zeby znalezc nowy klub, co w dobie dziadostwa w naszej lidze jest niezlym wyczynem. Wiadomo, ze im ogor bardziej ograny tym latwiej mu znalezc naiwniaka, czego dowodem jest Rymaniak w Koronie, ale to juz na szczescie nie jest nasz problem.
Co do Lado, to jestem ciekawy czy dobrymi występami w czasie sparingów, wygryzł właśnie wspomnianego wcześniej Zwolińskiego i znajdzie się w wyjściowym składzie na Koronę.
Edit: A właśnie, jak skończy się runda, będzie ta krótka przerwa przed grupą mistrzowską, to wtedy transfery będzie można przeprowadzać ? bo nie pamiętam jak było w zeszłym roku z tym.
Nie. Po 30 kolejkach będzie chyba 2-tygodniowa przerwa. Transfery dopiero na wakacje.
Nie ma żadnej przerwy.
Zgadza się, nie spojrzałem. W zeszłym roku mieli półtorej tygodnia przerwy, a teraz nie ma jej w ogóle.
No właśnie a co Hernanim?Zakończył karierę?On chyba zbytnio nie szukał klubu, zająl się jakimś biznesem, bo przecież na poziomie nawet e-klasy mógłby kopać
Latem negocjowal z Korona i byl calkiem blisko powrotu do klubu. Nie dogadali sie.
No właśnie a co Hernanim?Zakończył karierę?On chyba zbytnio nie szukał klubu, zająl się jakimś biznesem, bo przecież na poziomie nawet e-klasy mógłby kopać
Latem negocjowal z Korona i byl calkiem blisko powrotu do klubu. Nie dogadali sie.
Na Facebooku ma napisane Obrońca w: Górnik Zabrze S.S.A.
Mam nadzieję, że w tej rundzie potwierdzi się to co pomyślałem w pierwszej chwili, gdy dowiedziałem się o jego transferze tfu zatrudnieniu do nas. Czyli, najmocniejsze wzmocnienie Pogoni w tym okienku.
Oraz Marcin Listkowski podpisał kontrakt na 5 lat
Ostatnio edytowany przez: Icar, 10 lutego 2016, 10:38 [1 raz(y)]
Mam nadzieję, że w tej rundzie potwierdzi się to co pomyślałem w pierwszej chwili, gdy dowiedziałem się o jego transferze tfu zatrudnieniu do nas. Czyli, najmocniejsze wzmocnienie Pogoni w tym okienku.
Oraz Marcin Listkowski podpisał kontrakt na 5 lat
Też uważam, że od Jankowicza sporo będzie zależało. Marzy mi się by zapierd**li aż miło
Co do Listka - brawo Marcin i brawo Pogoń Patrz Wojtkowski i się ucz.
Edit: No teraz mnie zaskoczyli, teraz na konferencji popytano dokładniej, wprost powiedziano, że chcieli transfer przeprowadzić, zaawansowane rozmowy były, ale jednak kwota za transfer okazała się ostatecznie nieosiągalna.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 12 lutego 2016, 09:52 [1 raz(y)]
Kontrakt Kamila, podobno 300 tys./ mies. miały przejąć na siebie Azoty.Wysoko licytujemy jak widać, możliwości GA są spore, po ewentualnym wejściu do pucharów może być ciekawie.
No ale do wymagań Kamila było jeszcze dalekoo ( o ile mi wiadomo ), więc ciekawe jak dogadał się z Legią.
Ja ostatnio wspominałem, że nie chodziło o Sobotę gdy media ciągnęły temat reprezentanta
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 12 lutego 2016, 16:52 [1 raz(y)]
Nie dziwie się, że klub nie chciał płacić za Drygasa, aby już teraz przyszedł. Jest Matras z Murawskim, więc nie było takiej pilnej potrzeby by wykładać grubasowi gotówkę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.