Według mnie zaprezentował się całkiem dobrze. Były momenty gdzie był najlepszy na boisku - piękne zagrania, luz i kiwki itd. Typowe. Słabo taktycznie ale nie skreslalbym go. Widac ze ma tą lekkość, technikę. To się przyda w tej lidze. Wezmą go do turków na obóz i tam podejmą decyzje.
– Przyjrzymy mu się w trakcie treningów. To silna konkurencja dla Jarka i Kuby – mówi dyrektor sportowy Maciej Stolarczyk.
Imię i nazwisko oraz wszelkie szczegóły poznacie wkrótce.
______________________________________________________________________________________________________________
- Mam nadzieję, że Górnik Zabrze zdecyduje się mnie wykupić - mówi Radosław Janukiewicz, który jest wypożyczony na Roosevelta z Pogoni Szczecin.
Pogoń Szczecin pozyskała 16-letniego zawodnika poznańskiego Lecha, Dominika Nowakowskiego. Młody zawodnik po kilkudniowych testach związał się ze szczecińskim zespołem umową i od rundy wiosennej przywdzieje granatowo-bordowe barwy.
Dominik Nowakowski urodził się 26.02.1996 r. i występuje na pozycji pomocnika.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 02/02/2016 17:52
Fajnie brzmi zawodnik Lecha w Pogoni. Wtedy by to oznaczało, że możemy realnie konkurować z Lechem. No nie do końca tak jest. Dominik Nowakowski to urodzony w 1999 roku pomocnik, który nie łapie się do drużyn akademii Lecha (CLJ, Juniorzy młodsi B1 i juniorzy młodsi B2)
Na 90minut pl tez nie ma tego pilkarza
na portalu laczynaspilka ma zanotowane występy w rezerwach juniorów Lecha Poznań
u nas w druzynach młodziezowych jest taka hierarchia jak u nich- Pogoń II, CLJ, Juniorzy młodsi i akademia (rezerwy juniorow mlodszych). To ten grajek, jest tak jakby z 4 poziomu druzyn juniorskich w Lechu. No szału nie ma
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 04/02/2016 11:41
Danielak wypożyczony na pół roku do ....Zawiszy.
Ciekawe jaki układ zawarli.Szkoda że nie na zasadzie wymiany za wypożyczenie Drygasa.
Patząc na naszą prawą obronę to trochę szkoda że nie dało sie Danielaka zaadoptować na tą pozycje i Frączczak nie musiałby się ośmieszać na tej pozycji.
Ciekawe jaki układ zawarli.Szkoda że nie na zasadzie wymiany za wypożyczenie Drygasa.
Patząc na naszą prawą obronę to trochę szkoda że nie dało sie Danielaka zaadoptować na tą pozycje i Frączczak nie musiałby się ośmieszać na tej pozycji.
Z tym, że Danielak po lewej stronie śmiga, a LO mamy pod dostatkiem.
Z tym, że Danielak po lewej stronie śmiga, a LO mamy pod dostatkiem.
Na lewej stronie to wystąpił raz, z potrzeby, wobec kontuzji Lewandowskiego zgłoszonej na rozgrzewce przed meczem. To prawy pomocnik.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.