Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 11/01/2016 18:52
Tak czy siak, odejście Małeckiego to zdecydowane wzmocnienie. Gdzie by nie zagrał - trener be. Brak mu pokory, o której tyle sam prawił. Dostał szansę u nas i jej nie wykorzystał. Grał zazwyczaj słabo. A umiejętności ma takie, jakie pokazał w turbo kozaku. Może i charakter ma, ale zwykle do tego by zwyzywać kogoś albo opierdalać kolegów, że "źle" mu podali. Skoro sam tak na prawdę chciał odejść z powodu "niedobrego" trenera, to liczę na to, że zrzekł się reszty kasy z kontraktu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 11/01/2016 20:34
Wartość naszego zespołu mocno skoczyła, obecnie jest wyceniona na 7.80 mln euro, Najdroższym piłkarzem jak widać jest Adam Gyursco, Zwolak znowu poszedł o 100 eruo do góry, ciekawie to będzie wyglądało na zakończenie sezonu, może wartość "zwolaka" skoczy do 1 mln Euro
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Rumak widziany w sobote wieczorem na Monte Cassino
Ma zostać dyrektorem sportowym w Arkonii...
Miałem do niego podejść i zapytać co tu robi i jakie ma plany na przyszłość ale nie był w najlepszej formie (godzina 21:30)
Był jednym z prelegentów na kursokonferencji metodyczno-szkoleniowej, która odbyła się tego dnia w Szkole Salezjańskiej Zapewne jakiś afterek wpadł, chociaż 21:30 to stosunkowo wczesna pora
Wartość naszego zespołu mocno skoczyła, obecnie jest wyceniona na 7.80 mln euro, Najdroższym piłkarzem jak widać jest Adam Gyursco, Zwolak znowu poszedł o 100 eruo do góry, ciekawie to będzie wyglądało na zakończenie sezonu, może wartość "zwolaka" skoczy do 1 mln Euro
Przecież te wartości są bardzo z dupy, wystarczy spojrzeć na Thomalle czy Trickovskiego czy Rzeźniczaka który jest warty 1mln
Przecież te wartości są bardzo z dupy, wystarczy spojrzeć na Thomalle czy Trickovskiego czy Rzeźniczaka który jest warty 1mln
Już pospadały cenny, a jaki cenny by nie były, to i tak nasza drużyna rośnie nie tylko piłkarsko
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 11/01/2016 21:14
"Rozmowy z Pogonią na temat rozwiązania kontraktu były trudne?
- Takie rozmowy zawsze są trudne. Tego typu spraw nie załatwia się w pięć minut. Najpierw musiałem się zastanowić, czy jest w ogóle sens zostawać w Pogoni na najbliższe pół roku. Zgłosiła się Wisła, przedstawiła mi konkretne warunki i podjęliśmy z żoną decyzję, że trzeba wracać do Krakowa."
To on chciał wracać do Krakowa. Więc to mu zależało na tym. Najlepsze jest to, że plotki o tym, iż gada z Wisłą były na długo przed tym, zanim dał wywiad, że chce wypełnić kontrakt do końca Gdzie po tym wywiadzie 2-3 dni później już w ramach pewniaka mówiło się o jego odejściu. Trochę zakłamany facet jest. Więc na bank nie jest tak, że Pogoń mu wypłaca całą pensję jaką by tutaj zarobiłby do końca kontraktu. Nie mielibyśmy w tym choćby grama interesu. Zwłaszcza, że było wiadomo, że gada z Wisłą.
Tak czytam wywiad, który udzielił na temat powrotu do Wisły. Niemal identyczne słowa wypowiadał jak do nas przychodził. Człowiek-kalka. Nawet powód odejścia identyczny. Najlepsze, że z tego co czytałem, to kibice Wisły myśleli o kontrakcie na pół roku a dostanie 2,5 Jeśli tam będzie grał tak samo jak u nas, to już nie mogę się doczekać co będzie miał na swoją obronę. Dobrze, że go już u nas nie ma.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 11/01/2016 21:34
Nie ma co się już rozwodzić na temat Małeckiego.. Wydawał się chłopem z "jajami" a okazał się typową panienką, która na każdym kroku wali focha..
Zero przyjęcia krytyki pod swoim adresem.. Tylko czekać jak z Pawłowskim w Wiśle też mu będzie nie po drodze , i jak zacznie kopać w ławki rezerwowych po zdjęciu z boiska.. Jednego jestem ciekawy , postawy kibiców Wisły wobec Niego... Wysyłał Ich za miedzę , na stadion Sracovii...
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Wczoraj tak pewien miszcz rozkminił wywiad dla DumyPomorza, że dowiedziałem się, iż jeden z zawodników nie chce grać w Pucharach. Dziś natomiast na podstawie kolejnego wywiadu, przedstawiono portret psychologiczny Małeckiego i zdradzono jak wyglądały jego relacje z trenerem w szatni, bo przecież na forumce wiedzą najlepiej! Na koniec opisali szczegółowo pertraktacje Patryka z Pogonią w sprawie rozwiązania kontraktu, ujawniając dokładnie kiedy chciał odejść- przed czy po tym jak powiedział w rozmowie z prasą, że chce wypełnić umowę do końca. Ponadto, okazało się, że Mały sam nie widział, że chce zmienić klub ale na onlajnie już wiedzieli.
Nie mogę doczekać się jutra i następnych niusów z pierwszej ręki!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.