http://pogonsportnet.pl/artykul/pawel-brozek-jutro-podpisze-kontrakt-z-pogonia-szczecin-/2198 przeciez jest
"Z przykrością informuję, że informacja, która została opublikowana w naszym serwisie o godzinie 23:09, zatytułowana "Brożek podpisze kontrakt z Pogonią" - nie jest informacją opublikowaną przez żadnego z naszych redaktorów.
Najprawdopodobniej do serwisu wprowadzona została przez osobę trzecią, która w jakiś sposób zdobyła dostęp aby taką informację zamieścić.
Wszystkich kibiców najmocniej przepraszamy za wprowadzenie w błąd informacją, która nie ma nic wspólnego z prawdą.
W tej chwili pracujemy nad zapewnieniem bezpieczeństwa serwisowi.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 10/01/2016 23:58
Spokojnie panowie, co by nie mówić to Stolarczyk ze spółką ogarnęli się ostatnio jeśli chodzi o transfery i wydają się być one przemyślane. Dawać emerytowi Brożkowi 3 letnik kontrakt byłoby absurdem. Żadne Brożki czy inne Iwańskie do nas nie przyjdą.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
W rozmowie z "DP" sugeruje też m.in., że nie dogadywał się z Czesławem Michniewiczem, trenerem Pogoni. - Powiem tylko tyle, że było szereg kwestii, w których trener mi przeszkadzał - twierdz Patryk Małeckii. Sport.pl
W rozmowie z "DP" sugeruje też m.in., że nie dogadywał się z Czesławem Michniewiczem, trenerem Pogoni. - Powiem tylko tyle, że było szereg kwestii, w których trener mi przeszkadzał - twierdz Patryk Małeckii. Sport.pl
Małecki na kolanach powinien dziekowac trenerowi i calemu sztabowi, ze dostal tyle szans ile dostal. Jednak 2-3 udane zagrania na cala runde to troche za malo zeby jeszcze wygadywac takie rzeczy w mediach. Cenilem go za charakter i nieustpliwosc, wole walki, ale po takiej wypowiedzi zegnam bez zalu, niech szuka frajerow gdzie indziej, miniona runda wyraznie pokazala, ze ten chlopak do grania na ekstraklasowym poziomie juz nie wroci.
Małecki na kolanach powinien dziekowac trenerowi i calemu sztabowi, ze dostal tyle szans ile dostal. Jednak 2-3 udane zagrania na cala runde to troche za malo zeby jeszcze wygadywac takie rzeczy w mediach. Cenilem go za charakter i nieustpliwosc, wole walki, ale po takiej wypowiedzi zegnam bez zalu, niech szuka frajerow gdzie indziej, miniona runda wyraznie pokazala, ze ten chlopak do grania na ekstraklasowym poziomie juz nie wroci.
Skoro się nie dogadywali to co ma teraz kłamać i oszukiwać samego siebie? Mówi co myśli i tyle. Bez napinki
Skoro się nie dogadywali to co ma teraz kłamać i oszukiwać samego siebie? Mówi co myśli i tyle. Bez napinki
Podlinkuj tą rozmowę jak możesz. Jeżeli "trener mu przeszkadzał" to faktycznie bardzo słaba wypowiedź. Pewnie Wdowczyk też zły. Pod skrzydłami Pawłowskiego nie będzie miał takich przeszkód.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.