Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 07/01/2016 23:21
Mam nadzieję, że nie będzie sytuacji w której, my mu jakieś pieniądze dajemy za rozwiązanie kontraktu ... Z tego co pamiętam, to my chyba za Wisłę spłaciliśmy ich dług wobec Małeckiego, żeby mógł z nami podpisać kontrakt. I teraz znów płacimy kasę, żeby łaskawie rozwiązał umowę ?
2 lata żył sobie w Pogoni jak pączek w maśle, zero umiejętności, nic, dosłownie nic nie pokazał, gwiazdorski kontrakt miał, i jeszcze może ma dostać jakieś pieniądze od klubu, aby mógł spierdolić do ukochanego klubu ? Mam nadzieję, że grosza złamanego nie dostanie za rozwiązanie umowy.
Ty, ale małego to ty szanuj. Jeden z nielicznych charakternych w szatni ktory nie bal sie swojego zdania i ktory zawsze walczyl z calych sil. Widocznie nie wszystkim to pasowalo, ale i tak dlugo wytrzymal. Takze nie pisz, ze doslownie nic nie pokazal bo ma to czego nie ma 95% zawodnikow tej ligi - charakter
a ja na jego miejscu tez bym odszedl. Wie ze tutaj niespelnia oczekiwan i ma przejebane u czesława za wybryki. Ukochany klub wyciaga po niego reke i czemu mialby tu sie kolejne pol roku marnowac ?tam przynajmniej bedzie sie dobrze czuł
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 07/01/2016 23:47
@combat
Powtórzę, to co już wielu pisało. Ambicja i samo to, że mu się chciało, to żadna łaska. To jest podstawa u profesjonalnego piłkarza. Patryk miał gwiazdorski kontrakt , więc naprawdę bez łaski, że zapierdalał. Każdy piłkarz powinien zapierdalać. A to, że większość "piłkarzy" w tej lidze, mają inną mentalność, nie znaczy, że trzeba chwalić piłkarza za coś, co w profesjonalnych ligach jest absolutnym minimum. Na pochwałę to zasługiwałby, w momencie jakby spełniał swoje zadania, za które pobierał ogromne pieniądze. A jak wiemy wszyscy dobrze, pod tym względem okazał się wręcz żenującym nabytkiem. I pod tym kątem będę oceniał jego pobyt w Pogoni. Dostał szansę od Pogoni i jej nie wykorzystał. Przeczekał tylko u nas okres, w którym łaskawie Wisła pozwoli mu wrócić do siebie. Zgarniając w międzyczasie nie małe pieniądze. Pogoni nic w zamian nie dał. No chyba, że swoje fochy, za to, że jest marnym piłkarzem.
Inna sprawa, to, że w życiu prywatnym to raczej w porządku człowiek jest, robiący wiele dobrego. Ale ja oceniam tutaj jego pracę a raczej efektywność w niej, a nie to, co robi prywatnie. Jako piłkarz, zawiódł.
Edit: Wcale się nie zdziwię, jak wróci do Wisły i nagle zacznie super grać, taka to liga jest
Ostatnio edytowany przez: Icar, 7 stycznia 2016, 23:53 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 07/01/2016 23:53
Nie nadajemy na tych samych falach. Nie oglądam tvn style itp. Więc nie przybliżę Ci tezy robienia z siebie gwiazdy w Internecie - daleko mi od tego. Wiem za to ze każdy ma imię i nazwisko i raczej tak samo jest w tym przypadku. Tak więc masz dwie opcje do wyboru, którą wybierasz to już Twoja sprawa, ja korzystam z imienia. Czy ja płaczę? Wybacz, ale to Taki rodem z tvnu jest, wmawiamy coś komuś tylko po to by go upokorzyć. Spoko kończę temat. Po Twojej pierwszej odpowiedzi spodziewałem się normalnej rozmowy, ale jak widac pomyliłem się jak prognoza z tvn meteo 👌
Ostatnio edytowany przez: Charry1948, 8 stycznia 2016, 00:01 [1 raz(y)]
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
To, że nie nadajemy na tych samych falach nie ulega wątpliwości. Niestety, nie podzielam twojego zdania w kwestii nieomylności PRZEMYSŁAWA B. i nie należę do tłitterowej sekty, która z wypiekami na twarzy ,czeka na transferowe info od swojego guru, więc rzeczywiście raczej się nie dogadamy.
Z tym TVN-em to jednak trochę się zamieszałeś. Najpierw piszesz, że nie oglądasz, potem używasz jakiegoś porównania z tą stacją,a na koniec skarżysz się na ich mylne prognozy atmosferyczne... Z przykrością stwierdzam iż zauważalne są u ciebie kobiece nawyki, a konkretnie brak zdecydowania, bo skoro tak dobrze znasz ich ramówkę, to chyba jednak oglądasz? Cóż, nie wnikam. Mam tylko nadzieję, że chociaż docenisz, iż dzięki twojej sugestii, nie użyłem w tym wpisie nazwiska twojego autorytetu lecz jego imię PRZEMYSŁAW.
Ostatnio edytowany przez: eM, 8 stycznia 2016, 00:22 [3 raz(y)]
po prostu zejdźmy na ziemię, chce to niech sobie ogłosi nawet transfer Messiego- kto mądry to zrozumie ale naiwniakom mimo wszystko przyjdzie przez głowe "Azoty"....
Dużo osób pisze o tym aby wzmocnić prawą obronę.. Modelski jest do wzięcia , nie przedłuża kontraktu z Jagą.. Solidny według mnie obrońca.. Powalczyłby z Rudolem..
Co do Małeckiego , przegladając forum Wisły , 99% nie chce jego powrotu..
Trafiłeś w sedno jego działalności Sam to ostatnio zauważyłem. Raz nawet wypaplał się z tym, że jego źródło z Obraniakiem, opierał na jakieś mało znaczącej stronie która tylko powtórzyła plotki z Przeglądu Teraz w sumie też tym obrazkiem potwierdziłeś tylko ten jego sposób "źródeł".
Myślę, że na tym można zakończyć jego temat.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 08/01/2016 08:34
Przypadkiem do dziś miała się wyjaśnić sprawa Goncerza?
Tutaj znalazłem jakieś info na temat Dzalamidze
http://www.2x45.info/aktualnosci/40027/ekstraklasa-pogon-chce-dzalamidze-lider-strzelcow-z-chorwacji-w-lechu-kleinheisler-jednak-do-legii/
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Prócz charakteru nic za małeckim nie przemawiało, a pod koniec nawet tego już chyba zabrakło, małecki już się nie odbuduje taka jest prawda. Co do korta to mam nadzieje że się sprawdzi, jednak między 1 liga a ekstraklasą widać różnice
Nazwiska piszemy z dużej litery.
Dużo osób pisze o tym aby wzmocnić prawą obronę.. Modelski jest do wzięcia , nie przedłuża kontraktu z Jagą.. Solidny według mnie obrońca.. Powalczyłby z Rudolem..
Co do Małeckiego , przegladając forum Wisły , 99% nie chce jego powrotu..
I wcale im się nie dziwie , bo to już dawno nie jet piłkarz i całe szczęście, że więcej nie będzie męczył Nas swoimi super występami.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.