Murawski tez byl dziadem jak przychodzil ? Golanski to dobry pilkarz na nasza lige - byly reprezentant, z niezlymi wystepami za granica, chyba nawet w LM pograł. Porownywanie tak doswiadczonego pilkarza do jakiegos z calym szacunkiem szczurka z rezerw (to zaden atak broń Boże, ale spojrzmy prawdzie w oczy - niektorzy w rezerwach wygladaja jakby nic nie jedli....albo są modnisiami typy dieta fit Ani Lewandowskiej) jest dosc niepowazne.
Pilkarzy z rezerw mozna ogrywac powoli, stopniowo jesli dojdą do odpowiedniego poziomu pilkarskiego i fizycznego (i po to jest ta 3 liga) a tutaj bylby gotowy do grania.
Paweł Golański właśnie rozwiązał kontrakt z rumuńskim klubem, ale dzisiaj ma podpisac kontrakt z Gornikiem. Szkoda, bo widzialbym go u nas.
a na co nam ten dziad, już wolę kogoś z rezerw dać
Murawski tez byl dziadem jak przychodzil ? Golanski to dobry pilkarz na nasza lige - byly reprezentant, z niezlymi wystepami za granica, chyba nawet w LM pograł. Porownywanie tak doswiadczonego pilkarza do jakiegos z calym szacunkiem szczurka z rezerw (to zaden atak broń Boże, ale spojrzmy prawdzie w oczy - niektorzy w rezerwach wygladaja jakby nic nie jedli....albo są modnisiami typy dieta fit Ani Lewandowskiej) jest dosc niepowazne.
Pilkarzy z rezerw mozna ogrywac powoli, stopniowo jesli dojdą do odpowiedniego poziomu pilkarskiego i fizycznego (i po to jest ta 3 liga) a tutaj bylby gotowy do grania.
Golański jest za słaby na naszą drużynę, i nie porównuj prawego obrońce z pomocnikiem, wyobrażasz sobie pościg golanskiego za skrzydłowym?
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Paweł Golański właśnie rozwiązał kontrakt z rumuńskim klubem, ale dzisiaj ma podpisac kontrakt z Gornikiem. Szkoda, bo widzialbym go u nas.
a na co nam ten dziad, już wolę kogoś z rezerw dać
Golański jest za słaby na naszą drużynę, i nie porównuj prawego obrońce z pomocnikiem, wyobrażasz sobie pościg golanskiego za skrzydłowym?
Za słaby bo juz sie w glowach popierdolilo co niektorym i gramy o mistrza?
To zapytam tak jak Ty - a wyobrazasz sobie walke juniorka z wyglądem gimnazjalisty ze skrzydlowym ? cos mi sie wydaje ze w tej konfrontacji (golanski vs junior) jednak ten pierwszy ma wiecej atutów.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 07/01/2016 18:48
Golański za słaby? Bez jaj. Co z tego, że po 30 jak bardzo dobrze radzi sobie na skrzydle. Nie tylko potrafi uderzyć z daleka, ale także dośrodkować, czego nie potrafią nasi nasi skrzydłowi (nie uwzględniam Węgra, bo dopiero doszedł). Niektórzy to już odlecieli i sądzą, że Azoty mają na biurku kontrakty dla grajków pokroju Daniego Alvesa. Do tego Golański to solidny zawodnik, który nie schodzi z pewnego poziomu.
Sprawa już i tak zamknięta, bo dołączył do Górnika.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Golański za słaby? Bez jaj. Co z tego, że po 30 jak bardzo dobrze radzi sobie na skrzydle. Nie tylko potrafi uderzyć z daleka, ale także dośrodkować, czego nie potrafią nasi nasi skrzydłowi (nie uwzględniam Węgra, bo dopiero doszedł). Niektórzy to już odlecieli i sądzą, że Azoty mają na biurku kontrakty dla grajków pokroju Daniego Alvesa. Do tego Golański to solidny zawodnik, który nie schodzi z pewnego poziomu.
Sprawa już i tak zamknięta, bo dołączył do Górnika.
A czy ja odleciałem? od kilku lat prowadzimy inną politykę transferową, mamy kim grać na boku obrony, nie widzę miejsca dla takiego emeryta... Popatrzcie na komentarze kibiców górnika, duża część z nich uważa że to piłkarski emeryt...
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Ten cały hejtowany przez was człowiek, już kiedyś wyzywał na twiterze jedną osobę z forum .. nick zaczynający się na literę G, z tego co pamiętam. Także uważajcie
Szkoda ... liczyłem na jego transfer Jak nie w tym roku, to za rok może się uda !
Ten cały hejtowany przez was człowiek, już kiedyś wyzywał na twiterze jedną osobę z forum .. nick zaczynający się na literę G, z tego co pamiętam. Także uważajcie
Szkoda ... liczyłem na jego transfer Jak nie w tym roku, to za rok może się uda !
Kogo ? Przeciez to jakis lamus. Dobra beka z typa
No właśnie napisałem pierwszą literę bo nicku nie pamiętam, ale udzielał się tutaj często, chociaż ostatnio nie widzę jego postów. Ale ten z twittera wyzywał go, bo właśnie tak jak ludzie teraz wyśmiewał się z niego Może ktoś pamiętam to powie dokładnie nick.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.