no brawo widze, że both wyciagnąl Obraniaka spod lady i ludzie zaczęli się emocjonowac...
To przegląd sportowy pierwszy i oficjalnie ogłosił całej Polsce, że właśnie podpisał Obraniak umowę z Pogonią Szczecin na 2,5 roku On tylko powtórzył po nich. A na górze, to tylko się nabijają z niego, ale rewelacje należą do Przeglądu Sportowego i to ich zgniły arbuz jest : P
Dlatego nie chce mi się wierzyć, aby ten grubas, który jest znany z bycia strasznym chujem, nie robił problemów .. Raz z czystej złośliwości, dwa Zawisza walczy o awans.
Czy ktoś z nas chciałby puścić najlepszego zawodnika, przed decydującą rundą , gdy walczy się o awans ? Gdzie w kolejnym roku, kolejni zawodnicy mogą uciec i jeszcze trudniej byłoby mu awansować ? Ciężko w to uwierzyć.
Kolego masz rozdwojenie jaźni. Grubas, straszny chuj ale każdy z nas by tak robił. Zdecyduj się.
Szpadel, dasz ten kanał na którym Obraniaka oglądasz?
Dlatego nie chce mi się wierzyć, aby ten grubas, który jest znany z bycia strasznym chujem, nie robił problemów .. Raz z czystej złośliwości, dwa Zawisza walczy o awans.
Czy ktoś z nas chciałby puścić najlepszego zawodnika, przed decydującą rundą , gdy walczy się o awans ? Gdzie w kolejnym roku, kolejni zawodnicy mogą uciec i jeszcze trudniej byłoby mu awansować ? Ciężko w to uwierzyć.
Kolego masz rozdwojenie jaźni. Grubas, straszny chuj ale każdy z nas by tak robił. Zdecyduj się.
Chuj , bo z czystej złośliwości mógłby go nie puścić i potem się na nim mścić, a jest mściwy. A po drugie wspomniałem o awansie, jednocześnie tłumacząc, że pod tym względem można go zrozumieć. Jeszcze jakiś problem gołąbeczku, poza tym, że zgubiłeś drogę i trafiłeś nie na te forum co trzeba ?
Szpadel, dasz ten kanał na którym Obraniaka oglądasz?
Aktualnie wylądował na peryferiach, więc nie oglądam. Nie jest to wirtuoz skrzydła a chyba takiego szukamy, jakiejś dynamiki na bokach. Z gościa który ma najlepsze lata za sobą, jest po 30stce płacić tonę kasy to poroniony pomysł.
@Icar: A Ty jakbyś się zachował na miejscu Osucha?
@Szpadel: Tak myślałem, gościa nikt w akcji nie widział od 1,5 roku ale każdy zna jego formę.
Sam sobie odpowiedziałeś. Płacić tonę kasy za gościa, którego nikt w akcji od lat nie widział. Na szczęście temat upadł. O ryzyku "szatni" nie wspominając.
@Icar: A Ty jakbyś się zachował na miejscu Osucha?
I po co zadajesz pytanie, skoro w ostatnim poście, do którego się odniosłeś masz odpowiedź na nie.
Edit:
"Ludovic Obraniak: – To kompletna bzdura. Nie prowadziłem, ani nie prowadzę żadnych rozmów z tym klubem. Jestem w Izraelu, jem kolację, przygotowuję się do ważnego meczu, który mam jutro. I od kilku godzin dostaję coraz więcej zapytań o Pogoń Szczecin. Bardzo dziwne to wszystko, zwłaszcza, że ktoś mi powiedział, że prezes Pogoni użył sformułowania „nie potwierdzam, nie zaprzeczam”.
– Jeszcze raz, dla pewności: na pewno nie zagrasz w Pogoni?
– Na pewno. Czuję się dobrze w Hajfie i do Polski w tym momencie się nie wybieram. Moja rodzina zaaklimatyzowała się w Izraelu, mam bardzo dobre relacje i z działaczami, i z trenerem. Nigdzie się stąd nie ruszam tej zimy."
Swoją drogą, to nawet mu współczuję, jeśli rzeczywiście nic nie było w jego temacie. Człowiek myślami o jutrzejszym spotkaniu, je sobie spokojnie kolację, a tu nagle tysiąc telefonów dostaje w sprawie, która całkowicie go nie dotyczy, gdzie nawet się nią nie zajmował (oczywiście biorąc pod uwagę taki scenariusz, że mówił absolutną prawdę).
Ostatnio edytowany przez: Icar, 3 stycznia 2016, 23:20 [1 raz(y)]
A ktoś wie, kto pierwszy zaczął temat Obraniaka? I rzeczywiście Mroczek powiedział to co powiedział? Czy to też farmazon?
Oficjalnie temat Obraniaka zaczął Przegląd Sportowy , nieoficjalnie podobno 2 dni wcześniej szczecińscy dziennikarze dostali cynk , że taki temat się pojawił.
A ktoś wie, kto pierwszy zaczął temat Obraniaka? I rzeczywiście Mroczek powiedział to co powiedział? Czy to też farmazon?
Oficjalnie temat Obraniaka zaczął Przegląd Sportowy , nieoficjalnie podobno 2 dni wcześniej szczecińscy dziennikarze dostali cynk , że taki temat się pojawił.
Serio któryś z dziennikarzy tam pisał wcześniej ? kto ? Twittera z tymi plotkarami obserwuje, czyżby ktoś nowy się pojawił ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.