eF^ pewnie ma na myśli pieniądze, które zaproponowali Kamilowi za podpisanie kontraktu właśnie z nami.
Dokładnie o to mi chodziło Jaka to by kwota nie była to póki co nie ma żadnych przesłanek jakoby nie zasługiwał na wysoką pensję. Zobaczymy jak będzie wyglądał po przyjściu do nas.
Ja lubię okienka transferowe - przynajmniej się coś tu dzieje
hehe...szkoda tylko że ploty sa tu bardziej atrakcyjne niż analizy zawodników i rozgrywanych meczy.Widze że niektórzy juz sie pożegnali z Maleckim a jak na razie ...to tez tylko ploty.Gosc ma kontrakt więc skoro "nie jest już zawodnikiem Pogoni" to kto go pozyskał ?
Jeszcze się polepszy zależy to od każdego z nas.
Chciałbym zobaczyć minę Pinokia
Gruby jest taki, że może się na nim mścić do końca sezonu ...
Ciekawie nad morzem, wróble ćwierkają, że Azoty zainwestują na poważnie w coś co niedługo będzie ich, a Lechie opuszczą gracze Piekarskiego
Dziwne profile na twiterze ktore nie rozrozniaja czy Szczecin lezy nad morzem czy nie i powielają i wymyslaja na podstawie tego co juz zostalo napisane to niezbyt powazne zrodlo informacji
Ciekawie nad morzem, wróble ćwierkają, że Azoty zainwestują na poważnie w coś co niedługo będzie ich, a Lechie opuszczą gracze Piekarskiego
Dziwne profile na twiterze ktore nie rozrozniaja czy Szczecin lezy nad morzem czy nie i powielają i wymyslaja na podstawie tego co juz zostalo napisane to niezbyt powazne zrodlo informacji
Kurwa leży czy nie jest kojarzony z morzem od lat i nikt tego nie zmieni! Odejdz z tego forum bo Twoich postów normalnie czytać nie mogę. Zmień nick na DP i odejdź! Co rozumiesz pod skrótem MKS Może wszyscy tak piszą w lekkiej przenośni? A tak poza tym ile masz do morza 100 - 150 km rzut beretem!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 02/01/2016 23:11
Kurde, nie spodziewałem się Drygasa. Miał być Węgier, skrzydłowy a tu Drygas. Bardzo dobry transfer, Muraś już młodszy nie będzie, nie wiadomo jak będzie grał w następnym sezonie. Teraz dawać resztę super transferów i może wreszcie wygramy mecz w grupie mistrzowskiej
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 03/01/2016 08:26
Tylko, żeby nie było sytuacji, że Pinokio w ramach odwetu zrobi Drygasowi "klub kokosa" na pół roku bo to typowo polskie zachowanie... w żadnej szanującej się lidze na świecie tego nie spotkamy. W takim wypadku pewnie rzuciłby jakąś astronomiczną kwotę za sprowadzenie Drygasa już teraz. Wszystko, żeby tylko zrobić pod górę, z tego jest znany.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 03/01/2016 09:47
Ciekawe czy za rok w zimę też kogoś klepniemy z I ligi, tak by przyszedł za Free od 01.07.2017.
Stawiam, że tak jak przy Czerwińskim będą chcieli się dogadać - czy się uda Zobaczymy, jednak tak czy inaczej "najgorszy" wariant zakłada, że Drygasa będziemy mieć od wakacji.
Tylko, żeby nie było sytuacji, że Pinokio w ramach odwetu zrobi Drygasowi "klub kokosa" na pół roku bo to typowo polskie zachowanie... w żadnej szanującej się lidze na świecie tego nie spotkamy. W takim wypadku pewnie rzuciłby jakąś astronomiczną kwotę za sprowadzenie Drygasa już teraz. Wszystko, żeby tylko zrobić pod górę, z tego jest znany.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.