Nastąpiło małe przekłamanie. Nie potwierdziłem tej informacji - mówi Głosowi Szczecińskiemu Maciej Stolarczyk, dyrektor Pogoni, odpowiedzialny za transfery klubu o tym, że Gino Van Kassel miałby być głównym celem transferowym klubu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 29/12/2015 19:27
Stolarczyk w swoim zaprzeczeniu jedynie powiedział, że nie będzie na tą chwile transferu jego, ale samo zainteresowanie nim potwierdził.
Nie pierwszy i nie ostatni coś powiedzą, potem wycofują. Zawsze się dziwię, że dziennikarze w takim wypadku wprost się nie zapytają, czy powiedział pan zdanie (tu następuje cytat) i on wprost mówi, tak-nie. Tylko kluczy, twierdzi, że o co innego mu chodziło, bla bla bla.
A co do samych plotek, to takich tutaj jeszcze będą tuziny. Więc radzę się przyzwyczaić, albo zacząć omijać ten temat oraz portale, strony związane z Pogonią
No jeśli nikt nie ujawnił publicznie wcześniej to ja nie będę wychodzić przed szereg.
Właśnie o to chodzi, że powiedzieli iż chodziło o Sobotę z tą odrzuconą ofertą z dużą kasą, jedynie ty jak filip z konopi wyleciałeś, że nie on i że wiesz ale nie powiesz kto niby tak naprawdę był
Nastąpiło małe przekłamanie. Nie potwierdziłem tej informacji - mówi Głosowi Szczecińskiemu Maciej Stolarczyk, dyrektor Pogoni, odpowiedzialny za transfery klubu o tym, że Gino Van Kassel miałby być głównym celem transferowym klubu.
No i cała teoria spiskowa o wywieraniu presji na innym piłkarzu poszła sie czesać Tyle lat interesujecie sie tym klubem, a i tak łatwo można co niektórym nadzieje zrobić. Swoją droga to jest absurd,że taka osoba jak parada po napisaniu setek bzdur utrzymuje sie na swojej pozycji.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 29/12/2015 21:33
Ale przecież w sumie potwierdziło się, że Pogoń interesuje się nim. Ciołek nie napisał nic o bliskim transferze, czy coś w tym guście. Więc nie podciągnąłbym tego pod ściemę. Jedynie co się zmieniło, to bardziej zdystansowana wypowiedź Stolarczyka.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Najlepsze, że bawią się w takie rzeczy a potem przyjdzie ktoś pokroju Miłosza i zdziwieni, że ludzie zawiedzeni
Z pewnoscia po nocach spac nie moga z tego powodu. Jak spojrza na tabele, to na pewno spac nie moga, ze smiechu. Grono fachowcow na szczecisnkich trybunach juz dawno chcialo sie pozbyc Matrixa, Czeska, nie przyjmujac Wdowczyka, Murasia itd. itp.
Osobiscie uwazam, ze Stolarczyk i ktokolwiek z klubu w ogole nie powinien wypowiadac sie w tej kwestii, a my powinnismy czekac na oficjalne info. Uniknie sie kretynskich komenatrzy i domyslow, a transfery zalatwi sie w ciszy tak jak sie powinno.
No i cała teoria spiskowa o wywieraniu presji na innym piłkarzu poszła sie czesać Tyle lat interesujecie sie tym klubem, a i tak łatwo można co niektórym nadzieje zrobić. Swoją droga to jest absurd,że taka osoba jak parada po napisaniu setek bzdur utrzymuje sie na swojej pozycji.
No przecież to kierownik działu sportowego. Najlepsze to były kiedyś jego piątkowe prognozowane składy meczowe wzięte z dupy. Tam doda, tu odejmie, tu coś podsłucha i już ma newsa, klikalność wzrasta, zapytania na tweeterze " Panie Wojciechu co z transferami?" idą jedno za drugim...
Najpierw facet tweetuje, że nie wie nic o tym aby ktoś znany odrzucił ofertę z Pogonii a potem pisze artykuł o Sobocie. Zero w tym logiki. No i podobno ówmocny transfer jeszcze przed sylwestrem więc trzymamy za słowo Panie Parada.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 30 grudnia 2015, 12:16 [1 raz(y)]
PogonOnline.pl
4 godz. ·
Gino van Kessel celem transferowym Pogoni? Odpowiadamy, TAK, jest taki temat, zawodnik był kilka razy obserwowany na żywo, odbyły się też rozmowy z samym zawodnikiem, który jest również zainteresowany. Kwestia porozumienia się co do kwoty odstępnego. Czy transfer dojdzie do skutku? Droga daleka, ale prawdopodobna.
Gino Ronald van Kessel, urodzony w Alkmaar, 9 marca 1993 roku. Posiada dwie narodowości: Curacao i Holandia. Pozycja: Napastnik, prawonożny. Obecny klub AS Trencin, gra tam od 3 lutego 2015 roku, jego umowa obowiązuje do 30 czerwca 2018 roku. Obecna wartość rynkowa 900 tysięcy Euro.
No to jednak ciołek parada miał rację.
Oraz:
PogonOnline.pl
1 min ·
Łukasz Zwoliński przedłużył kontrakt z Pogonią Szczecin do czerwca 2019 roku - poinformował na swoim twitterze manager zawodnika, Przemysław Pantak.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 30 grudnia 2015, 14:56 [4 raz(y)]
Czyli Zwolak zachowuje się fair i przedłuża kontakt żeby Pogoń dostała za niego więcej pieniędzy, gdyż najpewniej odejdzie w lato lub jeszcze w zimie. Tak to widze Mam nadzieje, że zagranicę.
Najpierw musi sie wyleczyc i odbudowac, czego mu bardzo życzę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.