Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 28/12/2015 21:01
Panowie pada wiele informacji min. odejście Zwolińskiego do Legii lub Lechii, odejście Czerwińskiego za granicę, prawdopodobnie propozycję grania za wielkie pieniądze ktoś miał i mówią o Hammalainenie, Goncerz jest blisko... także zobaczymy co się wydarzy.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
a gdzie tu masz cokolwiek o tym, że CM nie chce przedłużyć kontraktu? Jest tylko informacja o jego następcach i moim zdaniem to prędzej byłby ruch ze strony Azotów. Wdowczyka też nie chcieli za występki z przeszłości i tutaj może być taka sama sytuacja Poza tym sama kandydatura Petrescu by mogła na to wskazywać, bo Pogoni raczej nie stać na jego zatrudnienie. No, ale to tylko plotka, czekamy na rozwój wydarzeń.
A więc to jego miały na myśli nasze twiterowe plotkary dwa dni wcześniej, mówiąc o ogromnych pieniądzach proponowanych przez Azoty zawodnikowi o głośnym nazwisku, ale odrzucił ofertę. Teraz ten kolejny piłkarz, o którym otwarcie już mówią o celu transferowym. Widać, że Azoty po cichu wspierają, skoro takie śmiałe deklaracje Stolarczyk "nic nie zdradzę" składa.
Zwracam uwage na autora tej wiadomości i polecam spory dystans .Inteligentne teksty w Kurierze - nie od parady....
Jednak zacytował Stolarczyka, więc wymyślić sobie tego nie mógł.
Tym bardziej polecam zachować dystans. Parada juz nie raz 'cytował' pewne źródła. Do tego słowa Stolarczyka też nie brałbym zbyt dosłownie, skoro nawet prezes tego klubu potrafi zmieniać zdanie w 24 godziny po wywiadzie. Podpiszą, zagra, będzie można ocenić. A teraz to coś pomiędzy plotkarstwem a dziecinadą.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 28/12/2015 23:52
Uda się podpisać czy nie uda, to już inna bajka. On tam nie napisał, że są dogadani, tylko, że Pogoń przyznaje, że go chcą i będą starali się go tutaj ściągnąć.
Jest różnica między "piłkarz znajduje się w kręgu naszych zainteresowań" a stwierdzeniem "jest naszym celem transferowym". To już jest dość bezpośrednie zajęte stanowisko, z którego potem będą rozliczani w ocenach tego okienka transferowego. Jeśli nie przekręcił jego słów i zacytował dosłownie, to cieszy, że Pogoń rozgląda się za tego typu zawodnikami i w tym jest istota tych rewelacji. Napalać się nie ma co, bo zawsze coś może nie wyjść z transferu, ale cieszy "poziom" zawodników, za jakimi Pogoń się rozgląda. Oczywiście to może być tylko jeden wielki blef, aby stworzyć presję na negocjacjach z zawodnikiem mniejszego kalibru. Ale inne plotkary nie związane z tym ciołkiem, wspominały o nieudanych negocjacjach z Sobotą. Więc jakieś tam środki muszą mieć, na zakontraktowanie porządnego piłkarza. Ale oczywiście jak będzie, to się przekonamy za parę tygodni, oby jak najlepiej dla Pogoni.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 29 grudnia 2015, 00:01 [1 raz(y)]
Oczywiście to może być tylko jeden wielki blef, aby stworzyć presję na negocjacjach z zawodnikiem mniejszego kalibru. Ale inne plotkary nie związane z tym ciołkiem, wspominały o nieudanych negocjacjach z Sobotą. Więc jakieś tam środki muszą mieć, na zakontraktowanie porządnego piłkarza. Ale oczywiście jak będzie, to się przekonamy za parę tygodni, oby jak najlepiej dla Pogoni.
Myśle ze to raczej pewien rodzaj taktyki coraz częściej stosowanej . Przychylam się do zdania o zupełnie innym graczu z którym sie dogadują w ciszy.Van Kessel ma kontrakt do końca 2018 roku bodajże więc pewnie trzeba było by dać za niego ok.700-900 tys.euro i sowitą pensje.Trudno uwierzyć by klub tyle kasy chciał wydać (my nie robimy raczej zakupów gotówkowych)
Wielu graczy z tej ligi sie sprawdziło u nas ale...wielu też nie.Może być też tak że to Azoty chca opłacić i sfinansować jedno (dwa?) mocne nazwisko.Pozyjemy ,zobaczymy.[cytat]
Zwykle transfery w Pogoni odbywają się w ciszy, a tutaj: newsy w mediach, cena 900 tys euro i jeszcze Parada w tle Bez szans....
Racja. Ktoś inny jest na celowniku, ktoś kto nie może się zdecydować. Typowa zagrywka, Stolarczyk idzie do Parady, mówi mu co nieco - ten zadowolony puszcza news i po chwili wszyscy o tym wiedzą. Również ów niezdecydowany gracz, który widzi, że ma konkurencję i musi szybciej się zdecydować.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 29/12/2015 11:14
Sylwetka ciekawa, ale nie wydaje mi się, że stać nas na taki transfer (pensja, kasa za niego i wydaje mi się, że jest pod lupą klubów ze znacznie większymi możliwościami). Czas pokaże, ja osobiście czekam na konkrety. Przewijało się u nas już wiele nazwisk,a jak się okazało nic z tego nie bylo.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.