Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 11/09/2015 18:01
Biorąc pod uwagę to że Nunes zerwał więzadło , a Matynia przechodzi obecnie żmudną rehabilitację i jak wszystko pójdzie dobrze to będzie gotowy na grę w Ekstraklasie dopiero na przełomie stycznia / lutego , to Pogoń mogłaby spróbować zakontraktować jakiegoś lewego obrońcę który poziomem zdecydowanie przewyższałby Lewandowskiego , Rudola czy Waleńskiego. Na przykład wolnym piłkarzem obecnie jest 21- krotny reprezentant Ghany David Addy
Panowie tak gwoli przypomnienia. Czy Rafałowi Murawskiemu nie kończy się przypadkiem kontrakt po zakończeniu sezonu? Byłoby dobrze by zarząd już coś działał w tym temacie.
Jak dobrze pamiętam to tak kończy mu się 30 czerwca 2016 roku. Nie wiem czy on sam dalej będzie chciał u nas grać. Powoli chyba będzie mierzył w piłkarską emeryturę.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Panowie tak gwoli przypomnienia. Czy Rafałowi Murawskiemu nie kończy się przypadkiem kontrakt po zakończeniu sezonu? Byłoby dobrze by zarząd już coś działał w tym temacie.
Jak dobrze pamiętam to tak kończy mu się 30 czerwca 2016 roku. Nie wiem czy on sam dalej będzie chciał u nas grać. Powoli chyba będzie mierzył w piłkarską emeryturę.
A czemu miałby nie chcieć? Wiek nie gra roli, bo i tak wciąga nosem większość środkowych pomocników w naszej lidze. Odchodzić do innego klubu też raczej mało prawdopodobne. Blisko ma od nas i do Poznania i do Gdyni. Pewnie będzie chciał skończyć karierę w Arce, ale to jeszcze nie ten czas aby schodzić do I ligi. Spokojnie z 2 lata jeszcze u nas pogra zarabiając przy tym niezłe pieniądze.
A czemu miałby nie chcieć? Wiek nie gra roli, bo i tak wciąga nosem większość środkowych pomocników w naszej lidze. Odchodzić do innego klubu też raczej mało prawdopodobne. Blisko ma od nas i do Poznania i do Gdyni. Pewnie będzie chciał skończyć karierę w Arce, ale to jeszcze nie ten czas aby schodzić do I ligi. Spokojnie z 2 lata jeszcze u nas pogra zarabiając przy tym niezłe pieniądze.
Po jego ostatniej wypowiedzi odnośnie zakupu akcji Arki stwierdziłem, że już chyba chciałby odejść do Gdyni.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Po jego ostatniej wypowiedzi odnośnie zakupu akcji Arki stwierdziłem, że już chyba chciałby odejść do Gdyni.
Już był kiedyś taki właściciel klubu, co jednocześnie grał - nazywał się Mirosław Stasiak i miał klub Stasiak KSZO Ostrowiec Przez chwilkę był nawet współwłaścicielem Pogoni...
Nawet wystąpił w meczu z Pogonią na Twardowskiego.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Rafałowi Murawskiemu w czerwcu przyszłego roku kończy się z Pogonią kontrakt. Pogoń już dziś chciałaby go przedłużyć, jednak piłkarz ma określone plany na przyszłość i niekoniecznie są one związane z Pogonią.
Rafałowi Murawskiemu w czerwcu przyszłego roku kończy się z Pogonią kontrakt. Pogoń już dziś chciałaby go przedłużyć, jednak piłkarz ma określone plany na przyszłość i niekoniecznie są one związane z Pogonią.
Trudno mu się dziwić.Ma swoje lata,inwestuje w Arkę a do tego ma świadomość że przy tej formie i jego pozycji w zespole to on rozdaje karty.Czyli mało racjonalna(ze wzg. na wiek) i ryzykowna duża podwyżka i co najmniej 3 letni kontrakt albo w lecie odchodzi z karta na ręku.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 15/16 - 23/09/2015 10:37
Szkoda Roberta bo wydawało się że już ugruntował swoją pozycję w szerokiej kadrze .
Odnośnie Murawskiego , podejrzewam że odejdzie a na jego miejsce wskoczy Drygas (kontrakt z Osuchem do czerwca) z którym temat nie został zakończony ale zawieszony.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.