Dodatkowo nie jest obywatelem UE .To ostatni sezon że może na boisku być takich graczy trzech.Za rok juz tylko dwóch.Z Aką kontrakt podpisali nie dawno....więc pewnie Murayama jak nie błyśnie to po sezonie......
Szybko i sprawnie to poszło hmm... Oby ładował bramę za bramą
Ps. Ciekawe czy "przejął" kontrakt Janoty - w sumie wiadomo ile Janota zarabiał Aczkolwiek kontrakt na 3 lata średnio mi się podoba.
Dodatkowo nie jest obywatelem UE .To ostatni sezon że może na boisku być takich graczy trzech.Za rok juz tylko dwóch.Z Aką kontrakt podpisali nie dawno....więc pewnie Murayama jak nie błyśnie to po sezonie......
Murayamie kończy się kontrakt po sezonie, więc w sam raz.
Szybko i sprawnie to poszło hmm... Oby ładował bramę za bramą
Ps. Ciekawe czy "przejął" kontrakt Janoty - w sumie wiadomo ile Janota zarabiał Aczkolwiek kontrakt na 3 lata średnio mi się podoba.
Murayamie kończy się kontrakt po sezonie, więc w sam raz.
Murayama w tym sezonie gra ponizej oczekliwan ale moze sie jeszcze rozkreci, przed kontuzja mial zwyzke formy i byl jednym z najlepszych graczy wowczas na boisku.
Obym nie mial racji ale cos mi sie zdaje ze z Dwaliszwilim bedzie niewypal...
Ciekawe na jakich warunkach, chodzi oczywiście o pensję. Czy będą w ogóle opłacać mu pensję a jeśli tak, to w jakim procencie oni/my.
Radek wraca na boisko, fajnie jakby stanął na bramce z Górnikiem u nas.
Nie pozwolą pożegnać go przy publiczności w czasie meczu ? Czy aż tak obawiają się jego umiejętności ? Śmieszne to.
No co Ty? Niepoważny jesteś?
Przecież Jarosław "najsłowniejszy prezes" Mroczek obiecał, że godnie pożegnają Radka i Maksa.
Maksa już pożegnali przecież...przyjdzie i czas na Radka. Cierpliwości.
Odnośnie Radka Janukiewicza - Pogoń zagwarantowała sobie w umowie, że nie będzie mógł zagrać przeciw niej.
właśnie ciekawy byłem czy taką klauzule wpiszą
wola żeby nie bronił, bo po prostu boja sie, że Radek wybroni mecz Górnikowi i przegramy
z jednej strony bramkarz w Pogoni niepotrzebny, a z drugiej obawy, że nam zagrozi
ciekawe co będzie jak Radek by zagrał?? Górnik kare zapłaci??
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 28/08/2015 11:21
Jeszcze tego by brakowało żebyśmy wzmacniali rywali przed meczem. Górnik na gwałt potrzebuje bramkarza bo mają Przyrowskiego i Kasprzika. Kto oglądał Górnika w tym sezonie ten wie jak się obaj prezentowali, a kto nie oglądał to też wie bo nie bronią oni od wczoraj .
Odnośnie Radka Janukiewicza - Pogoń zagwarantowała sobie w umowie, że nie będzie mógł zagrać przeciw niej.
Ciekawe czy ma wpisane, że nie może pojawić się nawet na ławce rezerwowych .To już jakaś paranoja jest .Skoro Radek nie wystąpi to mam nadzieje, że chociaż przed meczem zorganizują honorowe pożegnanie tak jak obiecali.
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Ciekawe czy ma wpisane, że nie może pojawić się nawet na ławce rezerwowych .To już jakaś paranoja jest .Skoro Radek nie wystąpi to mam nadzieje, że chociaż przed meczem zorganizują honorowe pożegnanie tak jak obiecali.
Ale kogo chcesz żegnać, zawodnika , który idzie na wypożyczenie?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 28/08/2015 11:43
Co Wam tak ciśnienie skacze, bardzo dobrze że zawarli taki punkt w umowie.
Lepiej, żeby nie zagrał niż zagrał dobrze i pozbawił nas punktów.
Ja rozumiem, że szacunek mu się należy (sam Go szanuje), ale już nie popadajmy w skrajności ...
Ile tych pożegnań chcecie mu zgotować? Miał jedno prawdziwe z kibicami, czego tu więcej oczekiwać? Klub zachował się jak faje, że nie podziękował im zaraz po fakcie, teraz już tego się nie odkręci.
Dominik Kun jednak sprzedany do Wisły Płock - ciekawe za jakie pieniądze.
Szkoda bo chłopak z dużym potencjałem (technicznym), inna sprawa że od dawna nie potrafi tego potencjału uaktywnić i nie grał w Pogoni nic specjalnego. Wieczne jechanie na opinii młodego, zdolnego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.