Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 27/08/2015 04:41
Jeszcze jeden (optymalnie dwóch) i mamy skład.
Klub bardzo dobrze to rozgrywa. W tym roku jak nie będzie pierwszej czwórki to będę rozczarowany.
Klub robi jednak co trzeba, żeby tak było. Teraz wszystko w rękach i nogach trenera i zawodników. Trochę szczęścia i będzie dobrze.
Czyli do końca rundy gramy na ryzyku że pierwsza jedenastka się nie rozleci.
Należy mieć nadzieje że pech nas ominie i Fojut,Czerwiński i kilku innych bez zmienników nie powypadaja na raz z kontuzjami i kartkami.
Heh - widzę, że mocno wierzysz w Lado... Ja mam trochę inaczej - aczkolwiek, chciałbym się mylić i oby wyszło na Twoje. Zdecydowanie
Zwoliński mnie nie przekonuję. Gra tak samo jak w poprzedniej rundzie - kilka meczów dobrych z bramką, a później kilka w których jest w ogóle niewidoczny i nieprzydatny zespołowi. Dvalishvilli nawet jak nie będzie strzelał to więcej będzie z niego pożytku w grze kombinacyjnej, zastawianiu się, ułatwieniu przesunięcia gry itd. A jak zacznie trafiać to bez problemu Zwolaka wygryzie, choć być może te przestoje w jego grze biorą się właśnie z braku konkurencji. Przyjście Lado być może zmobilizuje go do większej regularności.
Heh - widzę, że mocno wierzysz w Lado... Ja mam trochę inaczej - aczkolwiek, chciałbym się mylić i oby wyszło na Twoje. Zdecydowanie
Zwoliński mnie nie przekonuję. Gra tak samo jak w poprzedniej rundzie - kilka meczów dobrych z bramką, a później kilka w których jest w ogóle niewidoczny i nieprzydatny zespołowi. Dvalishvilli nawet jak nie będzie strzelał to więcej będzie z niego pożytku w grze kombinacyjnej, zastawianiu się, ułatwieniu przesunięcia gry itd. A jak zacznie trafiać to bez problemu Zwolaka wygryzie, choć być może te przestoje w jego grze biorą się właśnie z braku konkurencji. Przyjście Lado być może zmobilizuje go do większej regularności.
To nie ulega wątpliwości, bo teraz czuje się pewnie Zwolak zdecydowanym numero jeden, a jeszcze pojawiły się te zawirowania z transferem.
Nie jestem fanem talentu Lado, gość w Polonii spisywał się bardzo dobrze, jednak w Legii spoczął na laurach.
Jak nie będzie problemu z motywacją, może zaskoczy - oby, czego życzę sobie i wszystkim.
Nie rozumiem tylko tego co piszą w mediach, że jest świetnie znany Michniewiczowi. Jak łatwo sprawdzić Michniewicz objął Polonię 28 marca 2012 i poprowadził ją zaledwie w 7 meczach (od lipca zmienił go Stokowiec). Z tego co można znaleźć zwolnili go 9 maja.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Nie jestem fanem talentu Lado, gość w Polonii spisywał się bardzo dobrze, jednak w Legii spoczął na laurach.
Jak nie będzie problemu z motywacją, może zaskoczy - oby, czego życzę sobie i wszystkim.
Utarło się, że w Legii spoczął na laurach. A fakty są takie:
2012/2013 (runda wiosenna): 19 meczów & 9 bramek
2013/2014: 33 mecze (12 razy tylko w pełnym wymiarze) & 12 bramek
Często dostawało mu się jak Legia grała słabo, często zmieniany, rzucany po pozycjach, a mimo to bramki strzelał.
Utarło się, że w Legii spoczął na laurach. A fakty są takie:
2012/2013 (runda wiosenna): 19 meczów & 9 bramek
2013/2014: 33 mecze (12 razy tylko w pełnym wymiarze) & 12 bramek
Często dostawało mu się jak Legia grała słabo, często zmieniany, rzucany po pozycjach, a mimo to bramki strzelał.
To daj Boże takie liczby u nas i każdy będzie zadowolony. Przydałby się jeszcze defensywny pomocnik, bo na Koronę nie ma Fojuta, Matras idzie do obrony i w środku pola znów będzie łatanie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.