A co do sprawy:
Jak dla mnie, ktoś drugi był koniecznie potrzebny. Zwoliński przecież będzie grał główne skrzypce, a on grał ogony co najwyżej. Tylko jeśli tak, to mam nadzieję, że odpowiednią pensję do swojej roli ma. Chociaż osobiście nie jestem przekonany do jego "talentu", ale cóż ...
Edit: I to jest prawdziwa bomba transferowa :
"Daniel Trzepacz @dantrzep 6 min.6 minut temu Szczecin, Zachodniopomorskie
a z rezerwami Pogoni trenuje podobno... Bartosz Ława "
Ostatnio edytowany przez: Icar, 26 sierpnia 2015, 21:20 [4 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 26/08/2015 21:34
Mysle, ze Gruzin jest mimo wszystko ciekawa opcja, oczywiscie nie ma pewnosci,ze wypali u nas, ale jak przychodzil Robak, to tez takiej pewnosci nie bylo. Pewne jest jedno z samym Zwolakiem za dlugo bysmy nie dali rady, wiec sam ruch pozyskania napastnika jest jak najbardziej uzasadniony. Mam nadzieje, ze bedzie troche naciskal na Zwolaka i poczuje on jakas konkurencje, ktorej teraz jest calkowicie pozbawiony.
A co do sprawy:
Jak dla mnie, ktoś drugi był koniecznie potrzebny. Zwoliński przecież będzie grał główne skrzypce, a on grał ogony co najwyżej
Dwaliszwili w Legii grał za plecami napastnika i w takiej konfiguracji pokazywał się z najlepszej strony. Może więc być tak, że w pierwszym składzie będzie i Zwoliński i Vlado, zwłaszcza że Aka na pozycji 10 nie pokazuje niczego rewelacyjnego.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 26/08/2015 22:49
e, tam on zawsze był taki misiowaty - przynajmniej jest pewność, że będzie się zastawiał solidnie.
Jeśli będzie to Gruzin z czasów pobytu w Polonii Warszawa to może nam to wyjść na dobre - brakuje nam zawodnika, który wspomaga Zwolińskiego na 9-tce.
Jeśli to będzie zagubiony, ociężały napastnik z czasów Legii to skończy podobnie jak Vuk Sotirovic.
Jeżeli Dvalishwili podpisze kontrakt z Pogonią to w Szczecinie powstaje naprawdę ciekawa ekipa.
Jeżeli Dwaliszwili pozytywnie przejdzie testy medyczne w Pogoni, to umówiony jest na podpisanie 3 letniego kontraktu.
Nie przesadzałbym. Jako zmiennik ewentualnie uzupełnienie Zwolaka w 4-4-2 jest to niezły transfer, ale dalej brakuje nam wartościowych skrzydłowych i prawego obrońcy.
Jeśli to będzie zagubiony, ociężały napastnik z czasów Legii to skończy podobnie jak Vuk Sotirovic.
Przygoda Vuka w Szczecinie jest doskonale pamiętana ale gdyby nie strzelił kluczowej bramki - z Łęczna na 1-0 w 82 minucie w jednej z ostatnich kolejek to mielibyśmy 2 punkty mniej i awans do Ekstraklasy by przepadł
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 26/08/2015 23:18
Stać na na niego ? (choć jak Janota zwolnił kontrakt to coś pewnie w mieszku zabrzęczało)
Z innej beczki czy to perspektywiczny transfer ? Bo taka była bodajże wizja Czesia przed sezonem, teraz wygląda mi to gaszenie pożaru. Rozumiem, że na szpicy nie możemy grać samym Zwolakiem, czasami trzeba podejmować takie decyzje. Życzę powodzenia Vlado, obyś odnalazl u nas swoją najlepszą formę (ale 3 letni kontrak ... ? -> )
Stać na na niego ? (choć jak Janota zwolnił kontrakt to coś pewnie w mieszku zabrzęczało)
Z innej beczki czy to perspektywiczny transfer ? Bo taka była bodajże wizja Czesia przed sezonem, teraz wygląda mi to gaszenie pożaru. Rozumiem, że na szpicy nie możemy grać samym Zwolakiem, czasami trzeba podejmować takie decyzje. Życzę powodzenia Vlado, obyś odnalazl u nas swoją najlepszą formę (ale 3 letni kontrak ... ? -> )
Pewnie innego nie zgodził się podpisywać.To dalej jest świadectwo że to nie klub stawia warunki a bezrobotny piłkarz.
Oby nie było jak z Janotą.
Tak po za tym ma on jakieś inne obywatelstwo?
Byłby trzecim graczem po za UE.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 26 sierpnia 2015, 23:32 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.