Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 21/08/2015 16:14
Jeżeli nie znajdzie sobie klubu, to zawsze może zostać wypożyczony w ostatnim dniu okienka transferowego z taką opcją, że np. Górnik zaproponuje mu 60% tego co miał w Pogoni a pozostałe 40% płacić będzie dalej Pogoń. Wtedy też wyjdzie na swoje i nie straci formy
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/08/2015 18:00
Stolarczyk! ... co ? ... pobudka.czy Ty wogóle żyjesz?! ... chyba wszyscy widzą,że na gwałt potrzebny jest napastnik i boczni obrońcy,bo jak nie mamy przyzwoitych bocznych obrońców tak nie mamy.wystarczy,że Zwoliński złapie kontuzje czy zagra słabo to kto będzie za niego grał
Przeciez na tym forum cieszycie sie z remisow i czesc ludzi akcpetuje podejscie pseudo pilkarzykow do sezonu czytaj 8 miejsce i wyjebane na wszystko, to po co nam wzmocnienia. jeden taki pilkarz chcial cos osiagnac i opierdolil te pizdy w szatni, to go wyjebali. nazywa sie Radek Janukiewicz.
Mam nadzieje ze fojut ogarnie tą bande bez ambicji
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/08/2015 19:13
Co by nie powiedzieć o Smolnym, to Stolarczyk przy nim wygląda na totalnego amatora. Zastanawiam się po co etat dyrektora sportowego w takim klubie jak Pogoń, skoro wciąż słyszymy "nie ma pieniędzy na transfery". Jeżeli tak jest i tak naprawdę czekamy na okazję w postaci bezgotówkowych transferów, to musi być to menadżer o pewnych predyspozycjach. Mam wrażenie, że Stolarczyk takowych nie ma. Chyba, że coś na rzeczy jest z teorią spiskową, iż obecnemu dyrektorowi wcale nie w interesie jest ściąganie zawodników, którzy daliby większą szansę na sukces Michniewiczowi. Wszak Stolarczyk od lat powtarza, iż jego marzeniem jest trenerka. Przed sezonem zrobił w końcu papiery na licencję PRO. Być może czeka, aż Czesiowi powinie się noga i wskoczy na upragniony stołek ... Mam nadzieję, iż to wszystko fantazja, a Stolar błyśnie pod koniec okienka jakimiś dwoma transferami i Pogoń będzie rosła w siłę. Brak takowych ruchów powinien oznaczać jedno - zawieszenie stanowiska dyrektora, Stolar do trenerki jakiejś grupy młodzieżowej, szukamy ogarniętego menadżera i wracamy do gry na poważnie. Obecnie nasze działania wyglądają na totalną prowizorkę. Za kilka spotkań będziemy grali Okuszką, Obstem i Listkowskim, a więc chłopakami, którzy powinni ogrywać się w 3 lidze.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 23/08/2015 08:37
Według mnie Janusz Surdykowski z Bytovii to dobra kandydatura.
sezon 15/16 4 gole w 1 lidze + 1 gol w PP w 7 występach (Bytovia)
sezon 14/15 15 goli w 1 lidze + 1 gol w PP w 33 występach (Bytovia)
sezon 13/14 14 goli w 2 lidze + 1 gol w PP w 30 występach (Bytovia)
sezon 12/13 6 goli w 3 lidze + 6 goli w 1 lidze w 18 występach (ArkaII,Arka)
Gościu od paru lat regularnie zdobywa po kilkanaście goli w sezonie.Ma 29 lat więc 2-3 lata może pograć.Sądzę że dałby radę w e-klapie.Przynajmniej warto by było dać mu szansę.
Ostatnio edytowany przez: krychu, 23 sierpnia 2015, 08:56 [1 raz(y)]
krychu wspominałem o tym zawodniku stronę czy 2 wcześniej. Mogliby nasi działacze wybadać temat , ale obawiam się , że Bytovia go nie sprzeda , albo postawi jakąś naprawdę zaporową cenę.
Masz rację jakoś przeoczyłem.On ma kontrakt do końca sezonu,więc jakaś tam szansa wyciągnięcia go jest.
"Nowak nie trafi do Pogoni - Dawid Nowak nie zostanie piłkarzem Pogoni Szczecin. Napastnik spośród kilku ofert zdecydował się na podpisanie kontraktu ze swoim byłym pracodawcą, Cracovią – informuje na twitterze Krzysztof Stanowski."
DumaPomorzaPl @DumaPomorzaPl 4 godz.4 godziny temu
Nowak dementuje swój transfer do Cracovii --> http://dumapomorza.pl/nowak-dementuje-swoj-transfer-do-cracovii/ …
Czesław Michniewicz
@czesmich
@DumaPomorzaPl K.Stanowski ma rację
Czyli tak jak myślałem, chłopak robi cyrk wokół swojej osoby. Wcześniej gadał, że z nikim nie rozmawiał i nie będzie rozmawiał, bo czeka na decyzje co do zawieszenia, a potem okazało się, że siedzi ze Stolarczykiem i Mroczkiem na trybunach. Teraz tak samo śpiewa. Klaun nie piłkarz. Dobrze, że do nas nie trafił.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.