Ktoś ma niezły ubaw wkręcając Twiterowych ćwierkaczy...Teatrzyk zielone oko normalnie.Na początek rzuca się nazwisko,ktoś roznosi podnietę...a po tym trener zamiast przygotowywać schematy treningu na obóz "twittuje" ze to wszystko bzdury.Zabawa w najlepsze trwa...
Teraz kolejna komedia.Można by tu temat typowań załozyć...przynajmniej były by fajne typy.
Mayeuski w Pogoni:
kurs na tak : 1,50 na nie 2,25...jaja po prostu
Chyba nie rozumiesz na czym polega dziennikarstwo, uważasz jakieś twiterowe gówno za prawdę objawioną. Polityka informacyjna klubu w wielu kwestach jest dziwna bądź żadna, więc naturalnie rodzą się mniej lub bardziej prawdziwe informacje. Jak przeszkadza Tobie czyjaś osoba to ją ignoruj, inwektywami i całą żałosną szyderą sprowadziliście to forum na dno. Robota trasferowa w krzywym zwierciadle.
Chociaż nie sądzę by Czesław w wywiadzie udzielonym dla Dumy Pomorza miał na myśli tego chłopaka. Tu chodzi o kogoś konkretniejszego Majewskij z Zawiszy pasowałby do tego. Swoją drogą w klubie mieli jakąś alternatywę na wypadek wkroczenia Azotów, zdradza to Michniewicz w wywiadzie, co prawda nie zdradza szczegółów ale porusza ten temat. Mam nadzieję że ani PO ani PiS nie wygra wyborów, dość już okradania mieszkańców Polski, Szczecin powinien o tym wiedzieć. Zamiast systematycznie oglądać wodowania statków w stoczni to widzimy przed bramą judasza który wciska zmanipulowanym kłamstwa i obietnice bez pokrycia.
Ostatnio edytowany przez: Charry1948, 23 czerwca 2015, 22:02 [1 raz(y)]
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Nie wiem co musiałby zrobić Daniel Trzepacz, by zniesmaczyć mnie bardziej, niż Ty swoim wpisem na jego temat.
Nieczęsto się odzywam na tym forum, ale proponuję Tobie z tego miejsca odpocząć od internetu.
Podejrzewam, że DT prowadzi V-kę hobbystycznie, nie sądzę, by były z tego wielkie pieniądze. Jest dziennikarzem sportowym - czasami ma trafione info, a czasami nie.
Skąd ta agresja? Skąd ten jad? Ludzie... opamiętajcie się...
Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 23 czerwca 2015, 22:40 [1 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Chociaż nie sądzę by Czesław w wywiadzie udzielonym dla Dumy Pomorza miał na myśli tego chłopaka. Tu chodzi o kogoś konkretniejszego Majewskij z Zawiszy pasowałby do tego. Swoją drogą w klubie mieli jakąś alternatywę na wypadek wkroczenia Azotów, zdradza to Michniewicz w wywiadzie, co prawda nie zdradza szczegółów ale porusza ten temat. Mam nadzieję że ani PO ani PiS nie wygra wyborów, dość już okradania mieszkańców Polski, Szczecin powinien o tym wiedzieć. Zamiast systematycznie oglądać wodowania statków w stoczni to widzimy przed bramą judasza który wciska zmanipulowanym kłamstwa i obietnice bez pokrycia.[/cytat
Z jednym skończmy czy wygra PO czy wygraja Pisiory jeden chu..... na skład Zarządu Azotów czy tych w Puławach czy tych w Policach nie ma to kompletnie wpływu. Polecam poczytanie prawa zmian Zarządu tej Spółki dla chętnych. Nie chce mi się rozwodzić tutaj ale naprawdę zmiana na scenie rzadzącej nie ma tu nic na rzeczy .... nie łykajce wszystkich informacji jak młode rekiny ....... Czas pokaże co z Azotami .... nie jest to paczka fajek za 15 zł że natychmiast trzeba się decydować ... pozatym temat syfu który pozostał po Smolnym ucichł .... stawiam dwa browary że to nie kwestia kto wygra wybory tylko starają się poukładać w całość co działo się w klubie podczas kadencji Smolnego i czy większego wału ta nie było ...... ot cała historia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 24/06/2015 00:02
uwazalem,ze kibice to nie lemingi,ale czytajc niektore wpisy to jeden wielki dramat.dlaczego tak slepo wierzycie we wsyzstko co ktos pisze w necie.troche rozsadku i najpierw myslec,a potem pisac,bo robicie z siebie internetowe trole,a te forum zaraz zmieni nazwe na plotkaonline.
Chociaż nie sądzę by Czesław w wywiadzie udzielonym dla Dumy Pomorza miał na myśli tego chłopaka. Tu chodzi o kogoś konkretniejszego Majewskij z Zawiszy pasowałby do tego. Swoją drogą w klubie mieli jakąś alternatywę na wypadek wkroczenia Azotów, zdradza to Michniewicz w wywiadzie, co prawda nie zdradza szczegółów ale porusza ten temat. Mam nadzieję że ani PO ani PiS nie wygra wyborów, dość już okradania mieszkańców Polski, Szczecin powinien o tym wiedzieć. Zamiast systematycznie oglądać wodowania statków w stoczni to widzimy przed bramą judasza który wciska zmanipulowanym kłamstwa i obietnice bez pokrycia.[/cytat
Z jednym skończmy czy wygra PO czy wygraja Pisiory jeden chu..... na skład Zarządu Azotów czy tych w Puławach czy tych w Policach nie ma to kompletnie wpływu. Polecam poczytanie prawa zmian Zarządu tej Spółki dla chętnych. Nie chce mi się rozwodzić tutaj ale naprawdę zmiana na scenie rzadzącej nie ma tu nic na rzeczy .... nie łykajce wszystkich informacji jak młode rekiny ....... Czas pokaże co z Azotami .... nie jest to paczka fajek za 15 zł że natychmiast trzeba się decydować ... pozatym temat syfu który pozostał po Smolnym ucichł .... stawiam dwa browary że to nie kwestia kto wygra wybory tylko starają się poukładać w całość co działo się w klubie podczas kadencji Smolnego i czy większego wału ta nie było ...... ot cała historia
Dobrze kollega prawi. Po pierwsze akcjonariat GA SA jest w miarę rozbity. Skarb Państwa ma 33%. Skarb Państwa ma tylko jednego przedstawiciela w Radzie Nadzorczej, która wybiera członków zarządu. Z kolei Rada Nadzorcza powoływania jest przez walne zgromadzenie (akcjonariuszy), z czego większych akcjonariuszy jest siedmiu. Pozostałe 22 % akcjonariat jest rozproszone. Tak więc Skarb Państwa nie ma wiele do gadania w sprawie osadzania stanowisk poza głosem w RN i WZ. Tak w ogóle to, którzy akcjonariusze chcieliby zmieniał władze, skoro te co roku przynoszą grube zyski.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.