Jeszcze ci kopara opadnie jak Fojut bedzie wyróżniającym zawodnikiem zespołu,ale ty nadal będziesz chciał cały pociag zawodników Błękitnych,1-2 na ławkę nic wiecej
Jak Fojut odpali to będę się bardzo cieszył.
Tak grają stare dziady co pracują na dwóch etatach: https://www.youtube.com/watch?v=2aZQ3DEvnDw
Jeszcze ci kopara opadnie jak Fojut bedzie wyróżniającym zawodnikiem zespołu,ale ty nadal będziesz chciał cały pociag zawodników Błękitnych,1-2 na ławkę nic wiecej
Tak grają stare dziady co pracują na dwóch etatach: https://www.youtube.com/watch?v=2aZQ3DEvnDw
Maxymalny zawsze możesz stworzyć petycję do Zarządu aby kogoś z Błekitnych wzięli. Z Tobą to by Pogoń dostała się pewnie już przynajmniej do fazy grupowej LM . A tak cię nie doceniają i twoich pomysłów ; /
Tak czułem, że maxymalny zrobi trzodę po pytaniu z czego cieszy się Wierny Pogoni
Maxymalny zawsze możesz stworzyć petycję do Zarządu aby kogoś z Błekitnych wzięli. Z Tobą to by Pogoń dostała się pewnie już przynajmniej do fazy grupowej LM . A tak cię nie doceniają i twoich pomysłów ; /
Ale czemu trzodę? To, że wolę stawiać na młodych z regionu to trzoda?
No i to akurat celny strzał, bo tych punktów zabrakło do awansu. Ale nie uważasz, ze takie młode łby pod kierunkiem starszego (Murawski - pfu, wronieckie zło) dało by radę?
To by wypaliło może ale w1 lidze,który klub wyszedł na tym dobrze ?? chyba żaden wiec to nie wypala oraz żaden chyba klub nie opiera sie na zawodnikach z regionu,są dodatkami 1-3 młodzi,
No to właśnie pisałem. Bierzesz 8 z Błękitnych. Wystarczy, że jeden odpali i już jesteś do przodu. Nigdzie nie pisałem, że cała ósemka ma jednocześnie biegać po boisku. Chodzi o to, że są do wzięcia za grosze. Płacisz tylko za wyszkolenie ( 5 tysi od głowy) To co to za ryzyko? Za 8 zapłacisz tyle co za 1 pensję tego Fiuta czy Fojuta.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 23:49
Z tego co sie slyszalem to jeden moglby dac rade(chociaz to nie moja opinia). Reszta nawet nie ma co sobie zawracac glowy. Ze 3-4 lata ttemu furore w pucharze robil Gryf Wejherowo remisujac na Legii w cwiercfinale ale przegrywajac u siebie w pierwszym meczu ( po drodze ogrywajac Gornika i Korone) , teraz Blekitni, za rok czy dwa zrobi Resovia albo Mazur Ełk. Taki urok pucharu. Gdzie sa dzisiaj pilkarze Wejherowa z tamtej edycji pucharu?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 23:51
Ja powiem tak Panowie, Fojut i Czerwiński w dobrej dyspozycji mogą być jedną z ciekawszych par środkowych obrońców w ekstraklasie i przełożyć się może to na liczbę straconych bramek. Na pewno oni dają większą szansę na stabilizację niż chociażby Golla-Hernani a to już wychodzimy od razu z plusem.
edit. Jeśli już mowa o Błekitnych to niech jeden z drugim potwierdzi w kolejnym sezonie formę bo te ahhy ohhy to ja słyszę od całkiem niedawna.
To by wypaliło może ale w1 lidze,który klub wyszedł na tym dobrze ?? chyba żaden wiec to nie wypala oraz żaden chyba klub nie opiera sie na zawodnikach z regionu,są dodatkami 1-3 młodzi,
No to właśnie pisałem. Bierzesz 8 z Błękitnych. Wystarczy, że jeden odpali i już jesteś do przodu. Nigdzie nie pisałem, że cała ósemka ma jednocześnie biegać po boisku. Chodzi o to, że są do wzięcia za grosze. Płacisz tylko za wyszkolenie ( 5 tysi od głowy) To co to za ryzyko? Za 8 zapłacisz tyle co za 1 pensję tego Fiuta czy Fojuta.
my gramy z tego co wiem ligę wyżej a nie w 1 lidze wiec zaproponuj to Bytowi :v po co brać młodych z regionu jak w klubie takich od pęczków ?
Gdzie sa dzisiaj pilkarze Wejherowa z tamtej edycji pucharu?
No nie chce mi się sprawdzać ale pewnie w czarnej dupie. Ale czy to broni prezesów naszych klubów? Chłopaki nie zaistnieli bo ktoś na ich miejsce ściągnął Djousse i Nola (czy im podobnych) za kasę.
Mam wrażenie, że wielu z Was chce być jak ten debil koralik z Legii. Wyjebać 800 tysi euro za Masłowskiego to dopiero kurwa genialny ruch. W Błekitnych jest ze 4 gosci na poziomie tego Masłowskiego ale żydzicie 5 tysiecy złotych za wyszkolenie bo chłopaki mają słaby PR i ogrywali nas w sparingach więc ich nie lubimy. Swoją drogą coś w przerwie letniej sparingu z Błękitnymi nie ma.
Ostatnio edytowany przez: Maxymalny, 23 czerwca 2015, 00:16 [1 raz(y)]
a tak dalej będą się turlać w 2 /3 lidze .
Wiesz czemu ? Bo nie mają kasy
a po co im większa kasa jak grają zdolni ,zajebiści , młodzi i lepsi niż połowa piłkarzy ekstraklasy za pół darmo ?
Mam wrażenie, że wielu z Was chce być jak ten debil koralik z Legii. Wyjebać 800 tysi euro za Masłowskiego to dopiero kurwa genialny ruch. W Błekitnych jest ze 4 gosci na poziomie tego Masłowskiego ale żydzicie 5 tysiecy złotych za wyszkolenie bo chłopaki mają słaby PR i ogrywali nas w sparingach więc ich nie lubimy. Swoją drogą coś w przerwie letniej sparingu z Błękitnymi nie ma.
Błękitni tacy świetni, mają super zajebistych graczy. I dlatego grają w 3 lidze, w składzie są odpady z innych klubów a zawodnicy pracują w różnych firmach jak każdy z nas, największymi gwiazdami są Ufnal i Gajda, który strzelał bramki Pogoni jak była w 4 lidze. Ja wiem, że dla Ciebie "Błękitny sen trwa" ale pora wracać na ziemie i do rzeczywistości. Jesteś ich kibicem to sobie bądź, ale nie forsuj tak chorych pomysłów jak ściąganie tabunami piłkarzy tego klubu. Można dać szansę dwóm, trzem na testach i tyle. Zresztą Stargard jest o tyle blisko, że na pewno co mecz jest tam jakiś "człowiek" Pogoni i obserwuje tą drużynę. Szanuję piłkarzy Błękitnych za to co zrobili w PP, ale takie kluby "sensacja" są w pucharach wszędzie w Eruopie i jakoś nikt nie chce ściągać hurtem ich zawodników do najwyższej ligi. Powiedział Kapuściński w cafe futbol na fantazji i podnieceniu, z okazji pierwszej wizyty w studio telewizyjnym, że Błękitni mają 6-7 graczy którzy poradziliby sobie w Ekstraklasie i to chyba jedyny Twój argument - posłuchałeś się tego typa, który w wolnych chwilach trenuje, a na co dzień jest nauczycielem WF-u.
Nie ma sparingu z Błękitnymi, ponieważ są z dużo lepszymi drużynami.
27 czerwca, 15:00 - Pogoń Lębork (w Lęborku), (To akurat 4 liga, aczkolwiek mecz pokazowy z okazji jakiegoś tam jubileuszu Pogoni z Lęborka)
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 23/06/2015 07:52
Maxymalny ogarnij się chłopie.Już się zanosiło, że idzie lepsze, pisałeś spokojmiej i nawet z sensem a tu znów szambo się wylało na 4 strony.Wychodzi, że nikt się nie zna, nic nie wie, dookoła sami amatorzy i debile, pod nosem w Stargardzie tymczasem mamy same perełki, talenty nieodkryte a jedyny mądry to Maxymalny.To już nawet kurwa śmieszne nie jest a budzić może tylko politowanie.Kolejny raz pokazujesz, że dyskusja z tobą nie ma sensu, jak nie masz argumentów (a nie masz) zostają ci tylko bluzgi i wyzwiska.
Jak nie możesz się powstrzymać i musisz dawać czemuś tam upust to chociaż nie zamieszczaj 3 swoich postów pod rząd bo to żenada.A nazywanie braci po szalu waflami to skurwysyństwo.
Był Golla i Hernani było źle, jest Fojut też źle bo nie jest intelektualistą, ma małą wiedzę ogólną, słabo orientuje się w geografii a noce zarywa na twiterze. Poziom absurdu sięga tu kosmosu.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 23 czerwca 2015, 08:02 [2 raz(y)]
Będziemy mieli na środku obrony dwie łyse paly. Przynajmniej będą walczyć i zapieprzac przez 90 minut i będą potrafili ustawić do pionu tych pozorujacych grę. Golla był elektrycznym gogusiem a Hernani paralitykiem.
Poprawiles mi humor tym wpisem
(w pozytywny sposob)
Dzieki za milszy start dnia !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.