Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 23:03
Odpowiedz sobie na pytanie dlaczego Błękitni nie są rozchwytywani. Bo prezesi polskich klubów to DEBILE. Piłkarze Błękitnych mają kontrakty do 30 czerwca. Bierzesz 8 z nich (tych młodych) płacisz Błękitnym za wyszkolenie 40 tysięcy złotych (po 5 tysięcy za głowę). Wystarczy, ze jeden odpali i sprzedasz go za 400 tysięcy złotych. To juz masz 10 krotny zysk. Ale lepiej kupić kozojebca 29 letniego z Serbii za 50 tysięcy euro.
Odpowiedz sobie na pytanie dlaczego Błękitni nie są rozchwytywani. Bo prezesi polskich klubów to DEBILE. Piłkarze Błękitnych mają kontrakty do 30 czerwca. Bierzesz 8 z nich (tych młodych) płacisz Błękitnym za wyszkolenie 40 tysięcy złotych (po 5 tysięcy za głowę). Wystarczy, ze jeden odpali i sprzedasz go za 400 tysięcy złotych. To juz masz 10 krotny zysk. Ale lepiej kupić kozojebca 29 letniego z Serbii za 50 tysięcy euro.
A tych 8 jak rozumiem będzie grało za talerz zupy?
A tych 8 jak rozumiem będzie grało za talerz zupy?
Za talerz zupy może nie ale za drugie danie już tak. Bo to są młode chłopaki, które mają ambicję i chcą coś osiągnąć. Takie przeciwieństwo tego Wojtkowskiego.
Jak ty wolisz na pozycji Fojuta jakiegoś No-name z Błękitnych to idź im kibicować lub odpal FM i sobie ich ściągnij i spadnij do 1 ligi
Powodzenia
Jak Ty liczysz, że chlopak po Tromso i lidze szkockiej zbawi Pogoń to Tobie życzę powodzenia. Jak jest taki dobry to czemu przychodzi do nas?
A tamci jak są tacy dobrzy, to czemu grają w Błękitnych i nikomu się nie spieszy, żeby ich kupić? Dlaczego Pogoń nie sięga z powrotem po Wiśniewskiego, a Ruch po Flisa, którzy grają tam pierwsze skrzypce?
Ja sam uważam, że np. Kosakiewicz byłby ciekawą opcją do walki na prawą obronę z Rudolem, a Wojtasiak mógłby załatać dziurę po Rogalskim, no ale 2-3 wyróżniających się zawodników wystarczyłoby. To jest II liga.
Który to niby odpali? Najlepszy z nich od 5-6 sezonów powinien na emeryturze być. Zastanów się człowieku co mówisz,równie dobrze kupmy całą drużynę, może ktoś odpali.
Pisałem o młodych. Nie o Pustelniku i Gajdzie. Tylko o Fadeckim, Wojtkowiaku, Poczobucie, Liśkiewiczu czy Wawszczyku.
Jak ty wolisz na pozycji Fojuta jakiegoś No-name z Błękitnych to idź im kibicować lub odpal FM i sobie ich ściągnij i spadnij do 1 ligi
Powodzenia
Jak Ty liczysz, że chlopak po Tromso i lidze szkockiej zbawi Pogoń to Tobie życzę powodzenia. Jak jest taki dobry to czemu przychodzi do nas?
A tamci jak są tacy dobrzy, to czemu grają w Błękitnych i nikomu się nie spieszy, żeby ich kupić? Dlaczego Pogoń nie sięga z powrotem po Wiśniewskiego, a Ruch po Flisa, którzy grają tam pierwsze skrzypce?
Ja sam uważam, że np. Kosakiewicz byłby ciekawą opcją do walki na prawą obronę z Rudolem, a Wojtasiak mógłby załatać dziurę po Rogalskim, no ale 2-3 wyróżniających się zawodników wystarczyłoby. To jest II liga.
Wiśniewski i Flis to akurat w Błękitnych chuj mają do grania i gadania.
W tych Błękitnych gra szrot, odpady typu Flisy, Wiśniewskie itp itd. Pominąwszy że połowa z nich ma stałą drugą pracę , czyli można uznać to za półamatorską drużynę. Może Gajdę weźmiemy?
Dobra chciałeś przykozaczyć. To wypisz mi tych co ma drugą pracę poza piłką. Jedziesz waflu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 23:24
Flis zagrał w tym sezonie w 36 spotkaniach Błękitnych, z czego w większości w I składzie, Wiśniewski samą wiosną w 15 - biorąc pod uwagę częstą rotację składu przez Kapuścińskiego, chujem do grania i gadania bym tego nie nazwał, zwłaszcza w wypadku tego pierwszego.
A co do drugiej pracy to nie wiem jak wśród młodych, ale Pustelnik jest strażakiem, a Ufnal strażnikiem więziennym - a jako doświadczeni gracze mają pewnie jedne z wyższych pensji w klubie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 23:24
Liśkiewicz to kołek jakich mało a ty nim chce zwojować lige,Wojtasiak jest już tak zajechany kontuzjami że jak o tym nie wiesz to popytaj znajomych kibiców,nie wytrzyma pełnego 90 min w dobrym tempie,tylko Kosakiewicza bym widział do walki z Rudolem,jak kolega napisał nikt wiecej sie nie nadaje Pozatym kogo niby byś wymieniał na Fadeckiego bo chyba tylko Danielak reszta poziom wyższy niż Fadecki
W tych Błękitnych gra szrot, odpady typu Flisy, Wiśniewskie itp itd. Pominąwszy że połowa z nich ma stałą drugą pracę , czyli można uznać to za półamatorską drużynę. Może Gajdę weźmiemy?
Dobra chciałeś przykozaczyć. To wypisz mi tych co ma drugą pracę poza piłką. Jedziesz waflu.
Od wafli to możesz sobie w domu wymieniać i palcem machać , bo skończyły Ci się człowieczku argumenty , piszesz bzdury totalne że aż szkoda to czytać i już ci ciśnienie skakać zaczyna. Nie masz pojęcia o czym mówisz, chłopaki zrobili spinę na puchar a ty pół drużyny chcesz wciskać 2 ligi wyżej. Jesteś niepoważny i w zasadzie twoimi pomysłami można się podetrzeć po rannej dwójce. 8 piłkarzy, może ktoś odpali... Tylko nic durniejszego wymyślić nie można było. Może weźmy 80-ciu? Większa szansa że odpali może nawet dwóch.
Flis zagrał w tym sezonie w 36 spotkaniach Błękitnych, z czego w większości w I składzie, Wiśniewski samą wiosną w 15 - biorąc pod uwagę częstą rotację składu przez Kapuścińskiego, chujem do grania i gadania bym tego nie nazwał, zwłaszcza w wypadku tego pierwszego.
A co do drugiej pracy to nie wiem jak wśród młodych, ale Pustelnik jest strażakiem, a Ufnal strażnikiem więziennym - a jako doświadczeni gracze mają pewnie jedne z wyższych pensji w klubie.
A co do moich wpisów mają Ufnal i Pustelnik? Przecież to stare chłopy a ja pisałem o młodych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.