Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 11:18
Nie dziwi fakt, że odszedł. Jeśli ktoś pamięta historię jego przyjścia, to wiedział, że on jest tu na chwilę. Chłopak nigdy miał nie grać w Pogoni, trafił do nas w wyniku tajnych gierek pomiędzy Fulham i Legią. Pogoń mądrze skorzystała z okazji. Zakontraktowała go i będziemy mieć przynajmniej jakieś pieniążki.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 15:28
Kamil Drygas za 100 tys. zł - tyle chciała dać Pogoń Szczecin za gracza Zawiszy, jednego z wyróżniających się defensywnych pomocników w minionym sezonie w ekstraklasie.
Oferta, która wpłynęła ze Szczecina, została odrzucona przez bydgoski klub, spadkowicza z ekstraklasy. Nic dziwnego, skoro jest pięć razy niższa niż Zawisza zapłacił Lechowi Poznań za Drygasa dwa lata temu. Wówczas, a było to po awansie do ekstraklasy, bydgoski klub wykupił go z Lecha.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 15:32
Mi sie wydaje, ze Mroczek sobie wkrecil jakas dziwna faze, ze mozemy tylko mlodzieza wygrywac....
Nie przecze, ze mamy zdolna mlodziez, ale wiadomo, ze nic wiecej niz (czyli jak zwykle) walka o "czolowa osemke" nie osiagniemy..
Chcialbym sie mylic.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 15:45
Cierpliwości. Mamy już Czerwińskiego a lada moment pojawi się u nas Fojut. Będę też inne nazwiska , walka trwa
Powody do narzekań mogą mieć np kibice Wisły która nie jest w stanie przebić oferty Piasta za przeciętnego Mraza więc nie lamentujmy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 16:04
Do środka pola jest kilku ciekawych zawodników do wzięcia. Poza wspomnianymi Drygasem i Majewskim, jeszcze Gol, Mączyński, którzy są bez kontraktów. Jednak najlepszy byłby Jovanović z Korony. Równy, wysoki poziom od kilku sezonów. Jeśli zatrudniać obcokrajowców to tylko takich. W nowym sezonie środek obrony Fojut-Czerwiński, ciekawe czy od razu będą dobrze się rozumieć no i ciekawe jak Czerwiński odnajdzie się na tym wyższym jednak poziomie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 16:45
Czy Fojut wie, że Szczecin nie leży nad morzem? Żeby nie było tak jak w Tromso, które spuścił do 2 ligi bo był w szoku, że tam są jasne noce i nim się przyzwyczaił to już nie było co ratować.
A z tym Wojtkowskim to weszło zaczyna szukać usprawiedliwienia dla Czesia na przyszły sezon. Zaraz się okaże, że to miał być filar drużyny.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 22/06/2015 16:52
Z tym Wojtkowskim, nie doszukiwalbym sie sensacji. Od poczatku bylo wiadomo, jak to sie skonczy. Dodajmy do tego relacje z ostatnich zgrupowan i mamy obraz typowego polskiego pilkarzyka. Tym bardziej szkoda, bo widac ze talent ma naprawde spory, a idac do 2 bundesligi raczej przepadnie. Wyznaje teorie, ze na zachod albo odchodzic totalnie za mlodu, tak jak on teraz, albo majac ugruntowana pozycje na rynku w najlepszym dla pilkarza wieku. Pomiedzy 18 a 27 rokiem zycia dzieli nas ogromna przepasc i pilkarze maja zaleglosci i tylko nieliczni daja sobie tam rade. Tu wydaje mi sie, ze slabo trafil z klubem, ktory faktycznie ma aspiracje i chec wejscie do Bundesligi. Nie bedzie czasu zeby forowac mlodych. Szkoda.
Czyli jednak "moj informator" mial racje
Jesli nie wydazy sie nic nadzwyczajnego to w ciagu nastepnych kilkunastu godzin bedzie potwierdzenie transferu Majweskijego z Zawiszy
Wszystko fajnie, mam jednak nadzieję że news v-łki o Iwańskim to mimo mimo wszystko żart.
V-ka to jeden wielki zart. Najpierw podaja info za Kurierem, a potem szczyca sie, ze oficjalka potwierdza ich informacje :1miejsce:
Ten Majewskij bylby dla nas wybawieniem na pozycji defensywnego pomocnika.
Wszystko fajnie, mam jednak nadzieję że news v-łki o Iwańskim to mimo mimo wszystko żart.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.