Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 16/06/2015 22:10
Tak czy inaczej tyle już nazwisk było "wiązanych" z Pogonią i po kolei każdy taki piłkarz znajduje już klub. Naprawdę jestem ciekawy kogo ściągną jak już okienko się otworzy I nie pisze tego w sensie "krytykowania" tylko czystej ciekawości. Jeśli dogadali się już z kilkoma piłkarzami po cichu i żadne z tych nazwisk nie wypłynęło jeszcze to gratulacje za utrzymanie tego w tajemnicy. Gorzej jak jeszcze nikogo nie mają upatrzonego ale ten wariant wolę odrzucić
Malarczyk i Drygas na logikę. Kto inny aniżeli ta dwójka to byłaby spora niespodzianka. Fojut i Majewski to zyczeniowe myślenie coniektorych osób.
Nie wiem na ile to wiarygodna informacja, ale dotarly do mnie sluchy, ze Grupa Azoty wyrazila zgode na ponowne sfinansowanie kontraktow dla 1-2 znanych nazwisk (tak jak wczesniej uczyniomo to z kontraktami Robaka, Murawskiego i Maleckiego), wiec byc moze to nie do konca zyczeniowe myslenie? Podobno Stilic faktyczniue mial oferte z Pogoni, Azoty byly gotowe wziasc go na "utrzymanie", oferta byla na 75000zl miesiecznie, ale Cypryjczycy dali wiecej...
Podkreslam, nie mam 100% pewnosci, ze to na pewno wiarygodne informacje, ale nie mam tez podstaw, aby uwazac je za "wyssane z palca"
Malarczyk i Drygas na logikę. Kto inny aniżeli ta dwójka to byłaby spora niespodzianka. Fojut i Majewski to zyczeniowe myślenie coniektorych osób.
Nie wiem na ile to wiarygodna informacja, ale dotarly do mnie sluchy, ze Grupa Azoty wyrazila zgode na ponowne sfinansowanie kontraktow dla 1-2 znanych nazwisk (tak jak wczesniej uczyniomo to z kontraktami Robaka, Murawskiego i Maleckiego), wiec byc moze to nie do konca zyczeniowe myslenie? Podobno Stilic faktyczniue mial oferte z Pogoni, Azoty byly gotowe wziasc go na "utrzymanie", oferta byla na 75000zl miesiecznie, ale Cypryjczycy dali wiecej...
Podkreslam, nie mam 100% pewnosci, ze to na pewno wiarygodne informacje, ale nie mam tez podstaw, aby uwazac je za "wyssane z palca"
Nawet jeśli to prawda to tylko świadczy na jakim etapie są negocjacje z koncernem chemicznym.Skoro opłacali kontrakt Robaka to pewnie w ramach umowy sponsorskiej mogą kogoś w zamian utrzymać.Inna sprawa że dwa dobre nazwiska pozwoliły by raczej spokojniej patrzyć na kwestie utrzymania i szans na ew. "górną ósemkę'.Coś więcej to była by juz spora spora niespodzianka.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 17/06/2015 12:29
Rudnevs to był dobry napastnik na Polską ligę, a zagraniczna przygoda raczej nie układa się po jego myśli. Może Azoty mogłyby za sondować opcje jego pozyskania, Saganowski to już nie te lata i ściągać go tu na emeryturę to bez sensu trochę, tak mi się wydaje..
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Mi do układanki "zawodnik pokroju Marcina Robaka" + przedłużenie rocznej umowy sponsorskiej z Azotam i plotek o 2 zawodnikach na ich utrzymaniu, pasuje...Saganowski z rocznym kontraktem
Oby nie... bo Sagan w lidze ostatnią bramkę w lidze strzelił w sierpniu zeszłego roku...
Mi do układanki "zawodnik pokroju Marcina Robaka" + przedłużenie rocznej umowy sponsorskiej z Azotam i plotek o 2 zawodnikach na ich utrzymaniu, pasuje...Saganowski z rocznym kontraktem
Oby nie... bo Sagan w lidze ostatnią bramkę w lidze strzelił w sierpniu zeszłego roku...
... grając w zespole stwarzającym sporo sytuacji i strzelającym najwięcej bramek w lidze poza Lechem
Za to strzelał w finale i półfinale Pucharu Polski
Z innymi "azotowcami" (Murawski, Robak, Małecki) łączą go występy w kadrze w przeszłości, a raczej takich zawodników preferowały Azoty.
Za to strzelał w finale i półfinale Pucharu Polski
Z innymi "azotowcami" (Murawski, Robak, Małecki) łączą go występy w kadrze w przeszłości, a raczej takich zawodników preferowały Azoty.
Żeby strzelać bramki w finale i półfinale PP trzeba pierw tam dotrzeć
Uważam, że warto rozważyć jego osobę. Chociaż z drugiej strony Michniewicz chciał Nuneza na obronie, do tego wraca Lewandowski, więc klub pewnie oleje sprawę...
Według GS24 Ariel Wawszczyk (lewy obrońca) z Błękitnych nie jest jeszcze dogadany z Cracovią. Sam zainteresowany mówi, że było wstępne zainteresowanie, ale nie ma konkretów na dzień dzisiejszy.
Uważam, że warto rozważyć jego osobę. Chociaż z drugiej strony Michniewicz chciał Nuneza na obronie, do tego wraca Lewandowski, więc klub pewnie oleje sprawę...
Pogoń ma na celowniku piłkarza Błękitnych ale to inna osoba.
Pogoń Szczecin chce natomiast pozyskać z Błękitnych innego obrońcę, 22-letniego stopera Macieja Liśkiewicza.
żródło :Radio Szczecin
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.