Za Rogalskiego chcą ściągnąć Iwana Majewskiego - to byłby akurat całkiem fajny ruch transferowy, ale nie wiadomo czy dojdzie do skutku, bo Osuch może sobie podyktować cenę z kosmosu.
Majewski ma tak skonstruowaną umowę, że sobie może odejść w razie spadku. Osuch ma gówno do gadania.
A to wyśmienicie. Gorzej jak jakiś lepszy lub zagraniczny klub wkroczy do akcji, bo etap rozmów to jedno, do finalizacji jeszcze daleka droga.
kij w tego najemnika. Mamy Zwolaka !!!
Rzecz jasna nie ma go co żegnać kwiatami, ale jakby każdy najemnik w Pogoni wkładał w grę tyle zaangażowania i umiejętności, to wystarczyłoby takich sześciu i reszta juniorów, i walczylibyśmy o mistrza. Szkoda, bo fajnie można by złożyć siłę rażenia z ich obu, ale jak słusznie zauważyłeś nie ma co płakać
Zobaczymy co jutro Mroczek w Radio Szczecin powie, bo na razie jego: "W przyszłym sezonie z pewnością będzie to drużyna lepsza, mocniejsza" brzmi słabo...
Za Rogalskiego chcą ściągnąć Iwana Majewskiego - to byłby akurat całkiem fajny ruch transferowy, ale nie wiadomo czy dojdzie do skutku, bo Osuch może sobie podyktować cenę z kosmosu.
Majewski ma tak skonstruowaną umowę, że sobie może odejść w razie spadku. Osuch ma gówno do gadania.
A to nie jest odgórny przepis w przypadku każdego spadkowicza?
Klub po spadku moze rozwiazac umowy z zawodnikami jezeli spelni okreslone warunki. Zawodnik z powodu spadku nie moze rozwiazac umowy o ile nie ma takiego zapisu w umowie.
Wybacz, ale trochę pierdolisz dla mnie. Robak to przykład profesjonalizmu w naszej drużynie, gdzie 3/4 to pseudopiłkarze i wrzucanie od najemników jest słabe.
Dobra w końcu koniec tego chujowego sezonu. Zaczęło się miło, później kratka, jednak w chujowym tonie. Grupa mistrzowska, cóż mogła wziąć kurwica i prawda jest taka, że to strzał w stopę klubu. Klubu, który nie szanuje swoich piłkarzy i kibiców. Po ostatnich zawirowaniach wierzę, że dojdzie do konkretnego trzęsienia ziemi i wiele zmieni się na lepsze. Miłość do tego klubu jest naprawdę trudna, do nowego sezonu.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Wybacz, ale trochę pierdolisz dla mnie. Robak to przykład profesjonalizmu w naszej drużynie, gdzie 3/4 to pseudopiłkarze i wrzucanie od najemników jest słabe.
Dobra w końcu koniec tego chujowego sezonu. Zaczęło się miło, później kratka, jednak w chujowym tonie. Grupa mistrzowska, cóż mogła wziąć kurwica i prawda jest taka, że to strzał w stopę klubu. Klubu, który nie szanuje swoich piłkarzy i kibiców. Po ostatnich zawirowaniach wierzę, że dojdzie do konkretnego trzęsienia ziemi i wiele zmieni się na lepsze. Miłość do tego klubu jest naprawdę trudna, do nowego sezonu.
rozumiem i też szanuję Robaka za to, że tyrał jak wół i 3/4 zespołu powinno brać z niego przykład. Jednak w obecnym sezonie grał mało a Zwolak świetnie się odnalazł i go zastąpił. Po Marcinie bym nie płakał bo to zwykły pracownik który pójdzie tam gdzie mu zapłacą. I te ruchy transferowe wskazują na:
1- wchodzą azoty i budują pakę,
2- za rok wyjazd w 1 lidze do brudasów z sosnowca
pożyjemy, zobaczymy
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 07/06/2015 21:50
k.... w środę po meczu wyjechałem na kilka dni,dzisiaj otwieram internet,a tu takie cuda ... szok i niedowieżanie co się dzieje.mam nadzieję,że jutro Mroczek w radio w końcu powie coś rozsądnego.bo te wszystkie newsy niemal jak prima aprillis.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 07/06/2015 21:52
Odejście Robaka miałoby swoje dobre strony:
- odchodzi za kasę. Znajdźcie w tej lidze drugiego napastnika, który w wieku prawie 33 lat będzie transferowany za gotówkę.
- odchodzi w momencie, gdy jego forma była wielką niewiadomą (kontuzja)
- odchodzi z drużyny, która bez niego potrafiła wejść do 8-ki
- odchodzi z drużyny, która ma w napadzie 22-letniego wychowanka z 12 golami na koncie
Nie jest źle, nie ma co marudzić. Taki los piłkarza. Warto podziękować Marcinowi za te 5 goli przeciwko Lechowi - tak historyczny wyczyn może się nie powtórzyć przez wiele lat. A skoro jego sprawa może się rozwiązać szybko to daje to nam więcej czasu na zbadanie rynku. Pełna profeska i szczerość.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.