Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 07/06/2015 11:26
Ale wietrzenie szatni na pozycjach ,które tego wymagały . Może się wydawać , że charakter Janukiewicza Michniewiczowi nie odpowiadał ,bo Michniewicz ma być tu gwiazdą i ma mieć najwiecej do powiedzenia. Ale teraz pytanie czemu Słowik,bo takich jak on to w lidze wielu. Już lepiej, niech gra Kudła, bo nasz.
"Pierwsza z ofert pojawiła się już ponoć 3o minut po ogłoszeniu listy transferowej przez Pogoń."
Na brak pracy Radek nie będzie narzekał. A podobno Maks też już jakieś tam oferty dostał. Fajnie jakby jeszcze wrócili tutaj na stadion, nawet w drużynie przeciwnej. Wtedy przynajmniej tak jak powinno być już teraz, cały stadion w czasie meczu by im podziękował.
Nikt tu korupcji nie popiera. Ale Wdowczyk został za nią ukarany i swoją karę odbębnił. Dziecku Fryzjera włos z głowy nie spadł, został koronnym i się wymiksował na czysto. Dostrzegasz tą subtelną różnicę?
Widziałbym go w Pogoni za Kamessa czy Danielaka , ale nie wiadomo jaką politykę transferową wobec klubu mają w tym okienku transferowym włodarze Pogoni Szczecin.
Ciekawe czy mamy jakąś szansę na pozyskanie tego Majewskiego?
Reasumując Zawisza Bydgoszcz w tym sezonie to zawodników ofensywnych to miał dobrych: Alvarinho , Luis Carlos , Wagner , Mica , Barisić a mimo to nie udało im się odrobić strat z pierwszej rundy.
Ta, to jest naprawdę przykre. Żadna z tych skorumpowanych szmat nie powinna być już nigdy trenerem jakiejkolwiek drużyny w Polsce, a my mieliśmy je dwie w ciągu jednego sezonu. Dodatkowo za jedną wciąż płaczemy, zamiast ten haniebny epizod wymazać jak najszybciej z pamięci.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 07/06/2015 16:17
Ja bym proponował zbastować troszeczkę i przestać tak jechać po Michniewiczu. Facet ma wiele za uszami , ale jest też jako takim fachowcem. Patrzmy w przyszłość i dajmy wreszcie jakiemuś trenerowi szansę na dłuższą pracę w Pogoni. A daj Bóg tak się wszystko w przyszłym sezonie poukłada i Michniewicz wraz z Pogonią będzie wędrował na szczyt tabeli... Będziemy się wtedy wszyscy "kajać" i mówić że byliśmy w błędzie osądzając go pochopnie. Cierpliwości drodzy forumowicze i kibice , jeszcze raz cierpliwości.
Co do formy pożegnania przez klub min. Radka i Maxa , przyznaję rację że to typowe skurwysyństwo. Ale to Michniewicz siedzi teraz za sterami Naszej Pogoni , i On decyduje z kim chce współpracować w przyszłym sezonie. To On będzie odpowiedzialny za wyniki. Też lubiłem Radka i Maxa , ale trudno takie życie... Świat się nie zawalił , a jak to bywa w profesjonalnym futbolu , usuwa się starsze wysłużone ogniwa , aby zastąpić je nowymi młodszymi.. Tak więc głowa do góry , i nie pozostaje Nam nic innego jak patrzeć optymistycznie w przyszłość...
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Chyba pora przyhamować z propozycjami wzmocnień piłkarzy z poza UE. W następnym sezonie wejdą limity graczy, więc jeśli już jest Taku, Nunes, pewnie zostanie Aka to każdy kolelny gracz to musi być konkretnym transferem.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.