Nie twierdze, ze Golla jet wybitny. Potrafi grac, ale ma wahania formy. Potrzeba mu kogos kto go wezmie za morde i wyzbedzie tych czesto elementarnych bledow. Nie oszukujmy sie, ale duzo lepszych stoperow to my i tak w kadrze nie mamy i nie mielismy. Bardziej boli mnie to, ze chlopak jest w dobrym wieku aby sprzedac go za niezla kase, a my nie dostaniemy nic. Natomiast co do samej wypowiedzi to jak najbardziej sie z nim zgadzam i nawet gdybym gral bez jednej nogi to tez bym powiedzial. Pomyslmy co by bylo gdyby powiedzial, ze nie chce wyjechac, nie interesuje go rozwoj blabla. Zerbalby wiadro pomyj, ze bez amibicji, nie chce sie rozwijac, pazerny na kase Azotow, bo wie ze maja wejsc, w dodatku sabotazysta, bo nie zalezy mu na lepszych wynikach klubu, bo pojawi sie konkurencja blablabla.
Nunes się nie nadaje na obrońce! Gość jest tak niesamowicie wolny, że brak słów, ogólnie jest słaby, jedno podanie na trzy mecze albo wrzutka gwiazdy z niego nie robi. Tu pewnie każdy się nim zachwyca bo ma dobre staty w FMie. Kochani forumowi menadżerowie.
Trener Michniewicz docelowo widzi jednak zawodnika z RPA na pozycji lewego obrońcy i to nie tylko dlatego, że w tej chwili nie ma alternatywy. „Riki” ma być podstawowym lewym defensorem także w przyszłym sezonie.
Moim zdaniem ten gość daje o wiele więcej grając jako skrzydłowy.
Nunes się nie nadaje na obrońce! Gość jest tak niesamowicie wolny, że brak słów, ogólnie jest słaby, jedno podanie na trzy mecze albo wrzutka gwiazdy z niego nie robi. Tu pewnie każdy się nim zachwyca bo ma dobre staty w FMie. Kochani forumowi menadżerowie.
Nie wiem jakie ma staty w FMie, nigdy nie gralem, ale fakty sa takie, ze przychodzil jako lewy obronca i sam tez mowil, ze lepiej sie czuje na obronie (tak mi sie cos kojarzy przynajmniej), jednak zgadzam sie, ze dzieki umiejetnosci dosrodkowania w pelnym biegu bardziej widze go na skrzydle niz w obronie. Swoja droga zeby w ekstraklasowej druzynie byl jeden, gora dwoch gosci ktorzy umieja celnie dosrodkowac w pelnym biegu to jawna patologia, jedyne pocieszenie, ze podobny problem ma 90% druzyn w Polsce.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 30/05/2015 17:09
Oglądam mecz Niecieczy z Siedlcami i komentatorzy mówią, że rozmawiali z trenerem Niecieczy. Otóż ów trener, zresztą dobrze znany u nas (Mandrysz) Namawia Czerwińskiego żeby zagrał pierwszy sezon w ekstraklasie w klubie, który go ukształtował i wypromował jako piłkarza...
Oglądam mecz Niecieczy z Siedlcami i komentatorzy mówią, że rozmawiali z trenerem Niecieczy. Otóż ów trener, zresztą dobrze znany u nas (Mandrysz) Namawia Czerwińskiego żeby zagrał pierwszy sezon w ekstraklasie w klubie, który go ukształtował i wypromował jako piłkarza...
Nic dziwnego, że go namawiają, żeby został. Jednakże statek już odpłynął zacumuje 1 lipca.
Wiadomo, że kontrakt kończy się Hernaniemu i trener już rozmawiał z Brazylijczykiem. Stoper pożegna się z Pogonią i to jest przesądzone. Zawodnik ma oferty z Europy i Polski.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Ostatnio ktoś pisał, że Czerwiński jednak w Niecieczy ma zostać.
Napisałem, że wg jednej z poczytniejszych gazet trwają podchody, by Czerwo jednak w Niecieczy został...
Ale poco te gadanie o czerwinskim ze zostanie w termalice!!?? Podpisal z nami kontrakt od lipca z nami i gdzies tal stolarczyk mowil w wywiadach ze zawodnik tez chce jak najszybciej byc w Pogoni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.