Smuda miałby poprowadzić reprezentacje Peru do lat 20 i 23. Generalnie odpowiadałby za koordynowanie futbolu młodzieżowego w tym kraju. Trener rozmawia ponoć także z katarskim Al Sadd Doha i saudyjskim Al Ittihad Jeddah.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 26/05/2015 15:27
Legia po sezonie może skończyć bez napastnika - Sa prawdopodobnie odejdzie, a Sagan coraz bardziej po drugiej stronie rzeki. Zatem, poza Nikoliciem zapewne jeszcze kogoś zakontraktują - ale to niekoniecznie musi być Zwoliński, jeśli ktoś wyróżnia się w polskiej lidze, to siłą rzeczy od razu go tam pchają.
Dzisiejsza GW też wspomina o transferze Zwolaka do Legii.Moje zdanie jak ma odejść to wszędzie ale nie do warszawaki,Legia w swojej historii już nam dość zawodników podebrała ...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
- Nie ma tematu Jarosława Fojuta - twierdzi dyrektor sportowy Pogoni Szczecin. To właśnie Fojut w ostatnich dniach był najmocniej wiązany z Pogonią, sam trener Czesław Michniewicz niechętnie przyznawał, że ten piłkarz jest blisko "Dumy Pomorza".
Fojut gra obecnie w Dundee United, czyli w szkockiej ekstraklasie.
- Z tego co wiem, to jego umowa w Szkocji ma obowiązywać jeszcze przez rok. Póki co, informacje, że jest już jedną nogą w Pogoni, to są dywagacje. Nie ma takiego tematu, choć... niczego nie można wykluczyć - zaznacza Stolarczyk.
Zawsze tak mówią, najpiew Stolar twierdzi że nie ma tematu by za chwile powiedzieć że niczego nie wyklucza...
a ja bardziej twierdze że sam Michniewicz i jego koledzy dziennikarze palą tematy poprzez udostępnianie informacji z kim rozmawiają.Jakoś tych plot najwięcej wychodzi z kilku klubów w których dziennikarze maja swoich "kapusiów".Niestety jednym z nich jest też Pogoń.
Zawsze tak mówią, najpiew Stolar twierdzi że nie ma tematu by za chwile powiedzieć że niczego nie wyklucza...
a ja bardziej twierdze że sam Michniewicz i jego koledzy dziennikarze palą tematy poprzez udostępnianie informacji z kim rozmawiają.Jakoś tych plot najwięcej wychodzi z kilku klubów w których dziennikarze maja swoich "kapusiów".Niestety jednym z nich jest też Pogoń.
Zgadzam sie w 100%. O ile ogolnopolskie media szczekaja zadne sensacji o tyle dziwie sie, ze lokalne portale traktujace o Pogoni maja wylozone na dobro klubu i same podaja swoje informacje spalajac wazne tematy. Fojutowi moze to zaszkodzilo przy rozwiazywaniu kontraktu.
Zgadzam sie w 100%. O ile ogolnopolskie media szczekaja zadne sensacji o tyle dziwie sie, ze lokalne portale traktujace o Pogoni maja wylozone na dobro klubu i same podaja swoje informacje spalajac wazne tematy. Fojutowi moze to zaszkodzilo przy rozwiazywaniu kontraktu.
Ja tylko przypomnę swój cytat : " Gdy Czesiu ociepli sobie posadę to lubi pić kawkę z ulubionymi menadżerami"
Ja tylko przypomnę swój cytat : " Gdy Czesiu ociepli sobie posadę to lubi pić kawkę z ulubionymi menadżerami"
Tak bedzie mozna mowic jak w koncu pojawia sie jakies transfery do klubu. U nas jednak nie bedize mial tak latwo, bo decyzje transferowe nie sa podejmowane jedynie przez trenera, a z tego co udalo sie wyczytac temat Fojuta powstal przed przyjsciem Czesia do Pogoni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.