Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 18/05/2015 17:29
"Jak udało się dowiedzieć Eurosport.Onet.pl, Pogoń interesowała się Cierzniakiem, ale klub zmienił plany dotyczące polityki transferowej i już nie przewiduje transferu bramkarza, który teraz będzie szukał nowego klubu w Anglii. Szczecinianie nie zamierzają także pozyskiwać Dudki, któremu wraz z końcem sezonu wygasa umowa z Wisłą.
To jednak nie znaczy, że Pogoń nie będzie aktywna na rynku transferowym. Jeszcze w tym miesiącu szczeciński klub może podpisać kontrakt z nowym zawodnikiem, który będzie reprezentował jego barwy od następnego sezonu."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 18/05/2015 19:23
Dla mnie to nie do końca prawda. Najlepszy w wykonaniu Radka był według mnie sezon 13/14, gdzie Pernisza nie było. Jedyny moment, gdy Radek grał dobrze z oddechem Pernisza na plecach, to był początek sezonu 12/13 zakończony błędem w meczu z Legią. Później zaś bronił mniej więcej na zmianę ze Słowakiem i dopiero pod koniec sezonu, kiedy Pernisz był kontuzjowany i rozwiązał kontrakt, znowu osiągnął wysoką formę.
jak ma sie przed soba bande paralitos to i degea i neuer by tak wygladali jak radek teraz. wyciagnal wiecej niz polowe tego co paralitos pozwolilo przeciwnikom
Po dokładnych badaniach okazało się, że kontuzja kostki wyklucza mnie z gry do końca sezonu. Bardzo żałuję, że nie pomogę chłopakom w dalszej walce w grupie mistrzowskiej.
Zabieram się do pracy by wrócić jak najszybciej i trzymam kciuki za kolegów z boiska!
Z Facebooka Marcina
Można wywnioskować ze zostaje na kolejny sezon.
Taaa i jeszcze to, że w przeciągu 2 tygodni zrobi dwójkę dzieci.
Większe prawdopodobieństwo, że to Zwoliński zmieni klub w tym okienku transferowym niż Robak. Nie ma co tutaj ukrywać, iż chodzi o wiek. Dodajmy do tego pech w postaci kontuzji.
Wg. Trzepacza temat Kokoszki upadł. Jest inny na celowniku.
Wyglada na to że dziennikarze robią krecią robotę węsząc przed podpisaniem umowy.Potem ktos w innym bogatszym klubie się budzi ze jest okazja i tak to sie kończy.Chociaż trudno powiedzieć jakie sa kulisy tego transferu.
Wg. Trzepacza temat Kokoszki upadł. Jest inny na celowniku.
Wyglada na to że dziennikarze robią krecią robotę węsząc przed podpisaniem umowy.Potem ktos w innym bogatszym klubie się budzi ze jest okazja i tak to sie kończy.Chociaż trudno powiedzieć jakie sa kulisy tego transferu.
Podobnie było z Ljuboją...
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Duma Pomorza zainteresowała się tym zawodnikiem po obejrzeniu go w kilku III-ligowych meczach. Decyzja, co do przyszłości Shinmury w Pogoni zostanie podjęta w ciągu kilku najbliższych dni.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 21/05/2015 10:00
Mam nadzieje że temat Dudki upadł lub po prostu to wymysł Paradopodobnych.Po wczorajszym meczu aż kipi na forach Wisły że za zasłużone uwagi w jego stronę w kontekście jego postawy i gry zaczął wymachiwać rękami w stronę kibiców.
Nie chce mi się wierzyć że mamy w zarządzie ludzi tak mało rozgarniętych że nie wiedza że jego transfer to praktycznie 100% kłopotów i konfliktów.
Już widzę jak ewentualne wyzwiska i gwizdy spowodują jego reakcje,drużyna stanie za nim ,zrobi się nieprzyjemna atmosfera .
Mogli by też już przeciągnąć linę w którąś ze stron co do Azotów bo to zamieszanie powoduje że tak na prawdę nie wiadomo z kim podpisywać,kogo odpuścić jeśli nie ma zarysu budżetu i celu na przyszły sezon.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 21 maja 2015, 15:03 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.